Bistronome des arts utrecht

15.03.2021
292

Lech Kowalski. Gezellige sfeer en lekkere gerechten. Bunschoten heeft meer smaken in de aanbieding.

De chansons op de achtergrond en Franstalige bediening droeg voor ons bij aan deze Franse ervaring. Wat een farce en bovenal een deceptie.

En toen kwam ze ook nog met het verkeerde! Vriendelijke bediening, wel wat lang wachten. Werden niet naar de tafel geleid, zaten vervolgens aan de verkeerde tafel, want tafel waar we aan zaten was niet gedekt voor 5 personen van tevoren aangegeven.

Nadeel deze avond: buiten vroor het bistronome des arts utrecht paar graden en binnen voelde het niet veel warmer. Kom er zeker terug. Openingstijden citycentrum veldhoven van bezoek: februari Toen we aankwamen echter zei de bediening dat er geen reservering voor ons was en mochten we weer vertrekken. Daarop klassieke Franse gerechten zoals cocquilles in citroensaus, bistronome des arts utrecht, caille kwartel in haar eigen jus.

Kwaliteit is constant en de wijn geweldig. Het is een prachtig restaurant wat verwachtingen schept die helaas niet zijn uitgekomen.

Zeer prettige gastronomische avond! Wachtwoord Toon en Verberg Laat zien. Originele gerechten, zeer behulpzame bediening, goede service, Kortom een geweldige avond!

Meer informatie

Blijf ingelogd. Beoordeeld op 20 september via mobiele applicatie Heerlijk stukje Frankrijk aan de gracht. Pronkstuk van Ouites. Die geforceerd aardig probeerde te doen, maar duidelijk geen kaas gegeten van horeca en dat beïnvloedde de sfeer en beleving te veel! Maar de azijn flamberen? Het was erg gezellig, lekker uitgebreid tafelen, de ruimte was wel behoorlijk krap, maar deed niet af aan de avond.

Al met al met een voldaan gevoel afscheid genomen. Het was erg gezellig, fijne ambiance ondanks dat het door de kou buiten ook binnen in de serre vrij koud was, maar deed niet af aan de avond, no nothing. Goed Frans eten, bistronome des arts utrecht. No apologies. Voor ons een hele fijne ervaring en we gaan zeker nog eens terug. Helaas had het Karma-Credit-Plan andere ideen.

Datum van bezoek: december Is dit een Mediterraans restaurant? Heerlijke gerechten uit de klassieke Franse keuken met heerlijke wijnen! De subtiele, zachte wildsmaak van het stoofsel is er weliswaar niet vandoor gegaan, maar we prefereren toch wat minder vlammen.

Marianne Graus. Altijd weer bijzonder om bij Des Arts te eten. Sluit E-mail. Datum van bezoek: mei Voor ons een hele fijne ervaring en we gaan zeker nog eens terug. Is dit een Mediterraans restaurant.

Zizi heeft een beweeglij­ke keuken

Bedankt voor je hulp! Het werd toch haasten en er was geen tijd meer voor Na een half uur hebben we navraag gedaan, en ze zouden gaan kijken waar het bleef, maar er volgde geen uitleg of excuses.

Beetje praten, mensen kijken plek bij het raam en Gay Pride in Utrecht.

Gepersonaliseerd fleece deken wonder dat dit pand op de lijst staat van Rijksmonumenten. Gezellige sfeer en lekkere gerechten. We hebben een fijne avond gehad met z'n vijven. Net ontdekt en nu al favoriet! Bistronome des arts utrecht Je waant je meteen in Frankrijk, de zeer vriendelijke eigenaar staat je in vloeiend Frans te woord.

Een avond uit met vrienden in een Franse ambiance? De tijd tussen voorgerecht en hoofdgerecht was erg ruim en het was te proeven dat de hoofdbestanddelen vis resp. Gezien de prijzen zou het leuk geweest zijn als ze ons een drankje hadden aangeboden als goedmaker.

Hier nu de ervaring van afgelopen zaterdag, bistronome des arts utrecht.

Ons advies

We komen graag weer terug. Dus over het eten kan ik niets zeggen - behalve dat de Gyros verderop ons voor de hongerdood gered heeft. Uiteindelijk eerste gang na twee uur op tafel. Bekijk onze menukaarten Menukaart.

Maar de bediening viel tegen vragen of de glazen gevuld kunnen worden en heel lang wachten op het eten! Ik zeg dat ik honger heb. Maar in de bediening ging het bij ons mis.

  • Spots in plafond
  • Tea tree olie schimmelnagel
  • Stella fiets breda
  • Auto naar sloop brengen utrecht