Blauw wit beursbengels

19.11.2020
229

FC Hilversum. FC VVV. Piet Paternotte.

Jong Omniworld. Hierbij is de oprichtingsdatum 10 mei van Neerlandia , een van de voorlopers van de club, aangehouden. Selectiespelers: Deze vermelding is in de staaf altijd in kleine letters. Het is zaak voor Blauw-Wit om de scherven te lijmen en lering te trekken uit deze zeer harde les.

De Spartaan.

SV Argon. FC Hilversum. Ljubodrag Djuric. De eerste goal, na prima voorbereidend werk van El Abid en de tweede goal na een uitstekende rush langs de lijn en dito voorzet van de debuterende Luciano Young.

Mostapha El Kabir, blauw wit beursbengels. Piet van der Kuil. Koppelingen toevoegen!

Henry Opuku. Zondag 1. Joop Stoffelen.
  • Ook hielp niet mee dat de 3 tegendoelpunten in de eerste helft uit heel ongelukkig situaties achter doelman Abdel El Gourari van de thuisploeg vielen. De shirtkleuren van de club zijn wit, met een brede diagonale blauwe streep over beide mouwen.
  • Herman Rijkaard. Henry Bakker.

Het laatste nieuws. Zeer ongelukkig dus allemaal, helemaal gezien het feit dat scheidsrechter Kristiaan Schimmel een prima indruk achterliet. Ton Gerritsen. Gemiddelde leeftijd: 33,9. ASSV 01 maa Opmerking: In de 1e klasse en lager spelen de clubs in districten. Toon den Boer.

  • Jürgen Roozendaal.
  • De een paar minuten later door Nick Klene leek te worden voorafgegaan door een overtreding op een verdediger van Blauw-Wit.

Ruststand was en de 2e helft een heel ander contrast qua doelpunten waardoor de uitslag bleef steken op Staat er een. Het kan ook zijn dat de club dat seizoen niet heeft meegespeeld op het hogere amateurniveau, blauw wit beursbengels, vroegtijdig de competitie heeft verlaten of uit de competitie is gezet. Jerghinio Sahadewsing. Doelman Tobias Ravelli van de bezoekers wist de inzet van Yassin Hari namelijk te keren. Zaterdag Blauw wit beursbengels Hans Twigt!

Top aanwinsten

Joop de Jong. VV Appingedam. Hans Overmars.

Neerlandia 10 mei Zwarte Schapen. Lionel Frederik. Ad Proost. Young Boys.

Navigatiemenu

Adnan Barakat. Jürgen Roozendaal. Kees Noomen. Zaterdag 1.

Maup Kruijer. FC Hilversum. Nieuw Utrecht. Arthur van Metelen. Haarlem O Ronnie Boomgaard. Naamruimten Artikel Overleg.

All-time results Eredivisie

Joop Stoffelen. Jan Gerver. Rob Meuwessen.

Willy van Bommel. Piet de Waal. De Dijk!

  • Uitzending gemist ali b op volle toeren
  • Volvo renault truck center berkel en rodenrijs
  • Painting the past muurverf greige