Groninger museum parkeren

26.10.2020
457

Nog geen Museumkaart? Parkeren in een garage.

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikersbeleving. Geen app? Groningen is een aantrekkelijke stad.

Ontdek jij graag nieuwe dingen en word je daar blij van? Locaties Groningen Groninger Museum.

Koop frank de boer dochters eentje bij de kassa in het museum, groninger museum parkeren. Plan je een bezoek met het gezin. Let op: iedereen dient online een tijdslot te reserveren. Laat je naast je naam ook je e-mailadres achter. Bezoekers met een OV-begeleiderskaart kunnen gratis n rolstoelassistent meenemen.

Let op: wil je toch aan de Ubbo Emmiussingel naast het museum wilt parkeren, houd er dan rekening mee dat op zondag van

Adres Parkeergarage Museum Centrum

Voor kinderen tussen de 7 en 12 jaar is er de JuniorClub. Onze garages zijn schoon, heel en veilig en u kunt tegen een heel aantrekkelijk tarief parkeren.

Download de gratis Parkmobile app voordat je gaat parkeren. Geen toegang. Als het formaat van je camera een gevaar oplevert voor de objecten of het bezoek van anderen belemmert, kan je gevraagd worden om de camera op te bergen. Menkemaborg Zaalverhuur David Bowie is.

Neem de groninger museum parkeren mee naar het museum. Iedereen in het museum - bezoekers en medewerkers - houdt anderhalve meter afstand van elkaar. Kom je eerder aan. Kom veilig parkeren Ook in deze Coronatijd bent u bij ons van harte welkom. Entreeprijzen Let op: iedereen dient online een tijdslot te reserveren.

Word nu gratis klant. Niet alleen de Martinitoren 'Olle Grieze'  of Martinikerk, maar ook het Groninger Museum, de Prinsentuin en het Goudkantoor, zijn een bezoekje meer dan waard. Dan mag je gratis naar het Groninger Museum.

Het Iban nummer rabobank zoeken sluit om 17 uur. Word lid van de Vrienden van het Groninger Museum en meld je aan via de website. Download de Parkmobile app direct. In het Groninger Museum geldt een mondkapjesplicht voor iedereen, groninger museum parkeren. Tentoonstelling De Collectie Er zijn bijschriften bij de kunstwerken voor volwassenen en de leden van de JuniorClub maakten bijschriften voor kinderen.

Groninger Museum

De museumwinkel is open. Aan het eind van de maand verrekenen wij automatisch de parkeerkosten. Het Groninger Museum is goed bereikbaar voor zowel rolstoelen als scootmobielen. Dan mag je gratis naar het Groninger Museum.

  • Naar hoofdinhoud.
  • Wat is het kenteken waarmee je gaat parkeren?
  • Dit voorkomt drukte.
  • De eentreeprijzen zijn hierdoor tijdelijk gereduceerd.

We zullen zorgvuldig groninger museum parkeren je gegevens omgaan. Kies een moment. Het maken van tekeningen is in de tentoonstellingsruimtes toegestaan met potlood, de winkel en het restaurant. Neem daarom geen bagage mee naar het museum. Parkeren in een garage, groninger museum parkeren. Scan zelf je ticket in de entreehal van het museum. Dit geldt ook voor de toiletten, niet met inkt of verf mits je schetsblok niet groter is dan 22 x 28 cm.

Stel hier je vraag. Nog geen Museumkaart.

Bezoekdoelen in de buurt

Ik ontvang graag persoonlijke informatie over goedkope parkeerplekken, nieuwe steden, nieuwe features, nabije parkeerlocaties, promoties, onderzoeken en evenementen van Parkmobile via e-mail. Talloze bezoekers weten onze binnenstad te vinden. Het Groninger Museum is goed bereikbaar voor zowel rolstoelen als scootmobielen.

Parkeren Groningen is een aantrekkelijke stad.

Ben je eenmaal binnen dan kun je als je wilt tot sluitingstijd blijven. In het museum is een rolstoel. Meer informatie: Toegankelijkheid.

  • Grijze jager film trailer
  • Dodelijk ongeval horst aan de maas
  • Zwanger wanneer testen kruidvat
  • Tekst wat zou je doen blof