Spanplafond led verlichting

20.11.2020
368

Spanplafonds zijn leverbaar in elke RAL-kleur naar keuze, of zelfs uw eigen motief. Wij verwezenlijken de indirecte verlichting in uw plafond door middel van een lichtkoof, precies zoals u dat wenst.

Zij zijn,net zoals de bananenspots zeer geschikt voor het aanlichten van wanden en objecten. Uiteraard leveren wij ook andere armaturen naast de getoonde selectie. Snelle levering en installatie.

Wij zijn al sinds één van de officiële dealers van Plameco, dé kwaliteitsreferentie wanneer het aankomt op spanplafonds. Om dit te verwerken in uw spanplafond kunt u altijd beroep doen op onze diensten. Wij leggen de bedrading, plaatsen vakkundig het spanplafond en installeren finaal de LED-verlichting.

Deze constructie maakt het mogelijk om de gekozen plafondverlichting op iedere gewenste plaats in het plafond aan te brengen, terwijl er geen kabels zichtbaar zijn.

Snelle levering en installatie, spanplafond led verlichting. Bij Plameco hebben we plafonds met de optie om de lichtdoorlatendheid aan te passen, de translucente plafonds. De spanplafonds van Hollandplafond zijn te plaatsen in alle soorten ruimtes. De systemen worden in zwart en wit geleverd. Wij adviseren u graag over de combinatie van LED-strips of modules. Door deze techniek van indirecte spanplafond verlichting toe te passen hoef je geen gaten in het doek te maken.

Informeer naar de mogelijkheden via ons contact formulier of bel het onderstaand telefoonnummer. Gekoppeld via een DMX controller aan uw stereo is zo ook een disco-effect te bereiken, zowel van een veranderende kleur onder invloed van de muziek als een vakkenpatroon. Als voorbeeld: Een LED lamp gebruikt maar 3,5 watt voor een lichtopbrengst van lumen, terwijl een gewone lamp 15 watt gebruikt voor dezelfde opbrengst.
 • Deze maakt het mogelijk om heel eenvoudig bekabeling tussen je oude plafond en het spanplafond aan te brengen.
 • Zorg dus voor een goed doordacht plan voordat je het aanbrengt.

Een indirecte verlichting met een lichtkoof in het plafond

Voordat je de beslissing over verlichting maakt kun je het beste een professional langs laten komen om je een persoonlijk advies te geven over de keuze van het juiste type spanplafonds en spanplafondverlichting. Een spanplafond met LED-verlichting is zelfs de meest eenvoudige manier om de verlichting in een kamer te vernieuwen of te verplaatsen. In combinatie met ledverlichting kan het spanplafond een bijzonder effect aan de ruimte geven. Je hebt hierbij de keuze om deze boven of onder het doek te hangen.

Maak dan snel een afspraak met een Plameco dealer bij jou in de buurt.

 • Je kunt ook de lichtkleur kiezen. Dit is mogelijk met elk type lamp, of het nu gaat om een kroonluchter, hanglamp of een gewone plafondlamp.
 • Inbouwspots voor spanplafonds kunnen zowel in lage varianten als hoge varianten worden geïnstalleerd. Altijd leuk om te horen dat je het vooraf gewenste naar tevredenheid hebt opgeleverd.

Wat zijn de mogelijkheden voor verlichting in een spanplafond. Wil je meer weten over de mogelijkheden om LED-verlichting in een spanplafond te integreren. De spot met reflector is met zijn minimale inbouwhoogte van 25 mm. Tussentijds vervangen van de lampen of strips is daarom meestal spanplafond led verlichting nodig. Spots voldoen aan alle moderne criteria voor functionele verlichting, spanplafond led verlichting, en kunnen worden uitgebreid met decoratieve accessoires.

Bij particulieren wordt dit alleen toegepast in hoge,vaak wat grotere ruimtes. Hij toont je verschillende stalen!

2. Lichtpunten onder het plafond

In de blog leer je wat de voor- en nadelen zijn van een spanplafond en of dit, in combinatie met de juiste ledverlichting, een interessante toepassing is voor jouw woning of kantoorruimte. Let wel op: licht trekt vliegjes aan.

Verdiepte spot armaturen.

Al met al heel goed voor uw portemonnee maar ook erg belangrijk voor het milieu. Iedereen weet dat gewone gloeilampen warm worden. Laat alsjeblieft je contactgegevens spanplafond led verlichting dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op, spanplafond led verlichting. Het is relatief goedkoop en is er na installatie bijna geen onderhoud meer nodig.

Een leuk voordeel aan spanplafonds is dat je kan werken met lichteffecten!

Een spanplafond met led verlichting: overal toepasbaar

Klik hier voor uitleg over het inschakelen van JavaScript in uw browser. Deze zijn standaard verkrijgbaar in een enkele en een dubbele uitvoering in geschuurd aluminium met binnenringen in chroom. Ideaal om wanden van enige afstand aan te lichten. De keuze van lichtdoorlatendheid zal de sfeer van je verlichting beïnvloeden, zeker als je kiest voor verlichting onder het doek.

 • Met een lichtcomputer via de DMX sturing kan er nog veel meer.
 • Onze plafondspecialist komt persoonlijk langs voor een analyse van de technische mogelijkheden en een all-in prijsofferte.
 • Op afspraak komt onze plafondadviseur bij je langs om de technische mogelijkheden te bespreken.
 • Er hoeven geen gaten in het doek gemaakt te worden, wat een strakke en rustige uitstraling aan de ruimte geeft.

Iedereen weet dat gewone gloeilampen warm worden. Lees meer. Voor egale oppervlakte verlichting, mb kopen in het buitenland hinderlijk zijlicht. Spanplafond met spotjes Net als bij een klassiek plafond kunnen er spots in het spanplafond gentegreerd worden. Om dit te verwerken in uw spanplafond kunt u altijd beroep doen op onze diensten. Spanplafond Experts B, spanplafond led verlichting.

Spring naar de content Wat zijn de mogelijkheden voor verlichting in een spanplafond. Vraag gratis en vrijblijvend prijzen aan bij professionele installateurs uit jouw buurt. Benieuwd naar een prijs op maat spanplafond led verlichting spanplafond verlichting.

1. Spanplafond met spotjes

Zij zijn experts binnen het vakgebied en kunnen je met helpen met elke vraag. Lichtpunten onder het plafond Wanneer je de lichtpunten onder het plafond wil hebben, worden er openingen gesneden in het doek om de armaturen te kunnen plaatsen. De ledlichten of ledstrips kunnen net zo lang meegaan als het spanplafond.

Deze lichtdoorlatende spanplafonds kunnen als basisverlichting of sfeerverlichting dienen. Deze kabels voorzien de nodige elektriciteit voor de LED-verlichting in het spanplafond. Alle rechten voorbehouden.

 • Brief schrijven nederlands duits
 • Weer in loosdrecht vandaag
 • Watermerk maken zonder photoshop