Wat verdient een hoofdagent van politie

11.01.2021
106

Volgens het Salariskompas is het gemiddelde salaris voor zijn functie 2. Velazques Met een cursusje van 2 jaar zonder verdere opleiding zijn ze uitstekend betaalt.

Daarnaast heeft de Hoofdagent ook de mogelijkheid om specialisten te betrekken bij zaken waarvoor hij niet geschikt is of waarover afspraken zijn gemaakt. Die euro is gebaseerd op onregelmatigheidstoeslag. Er zijn ook toeslagen buiten de reguliere uren van 9 tot 17 uur. VMBO en 22 maanden politieschool, daarom hebben ze bij politie zoveel onopgeloste zaken, omdat ze gewoonweg hun werk niet kunnen doen, omdat ze niet over die kwaliteiten beschikken..

Mijn hond woont bij me, we trainen elke week en gaan naar mensen die met meubels gooien en messen zwaaien. Wat verdient iemand in die tijd? Baankans Hoofdagent.

Je moet ingelogd zijn om van deze mogelijkheid gebruik te maken. Met vakantiegeld erbij bijna 42k per jaar. Veel mensen vragen zich af wat een hoofdagent verdient.

Daarnaast gaan er binnen vier jaar veel Agenten met pensioen Je kunt binnen de politie doorgroeien tot brigadier. Op dit moment zijn er geen bedrijven gevonden voor het beroep Hoofdagent.

Ze hebben allemaal speciale bevoegdheden.
 • Toch werk ik maar 36 uur.
 • Op dit moment zijn er geen bedrijven gevonden voor het beroep Hoofdagent.

Hieronder vind je de vacatures en de opleidingen voor Hoofdagent, maar ook informatie over het salaris, de baankansen, de beste werkgevers en nog veel meer! Je krijgt flexibele arbeidstijden, toeslagen op het inkomen bij diensten buiten de reguliere 9 tot 5 tijden. Er zijn best wel wat beroepen die op elkaar lijken of tot dezelfde "beroepsfamilie" of beroepsgroep horen.

Degene die mij geselecteerd had ging kijken en belde mij terug met dit aanbod. Als hoofdagent moet je discipline kennen, integer zijn, een leider zijn, stressbestendig zijn en ook conflicten kunnen beheersen.

 • Eerder werkte hij bij de Mobiele Eenheid ME , als 'biker' fietsagent en zat hij in militaire dienst.
 • De wijkagent kan zich laten bijstaan door de surveillanten, agenten en hoofdagenten in de aanpak van problemen die spelen in de wijk.

In september begint hij een interne fulltime hbo-opleiding tot politiekundige. Maar ik probeer wel heel goed voor 'm te zijn. Die lui sporen niet door te staken? Hieronder vind je cursussen en trainingen voor de ontwikkeling van de competenties die een Hoofdagent nodig heeft. Verdient Roelant genoeg.

Ga direct naar:

Dead Silence Ik heb geen respect meer voor ze. Hij heeft "zo'n De eerste drie jaar waren in opleiding en nu werkt hij als hoofdagent. Er zijn daarna volop mogelijkheden om jezelf te specialiseren.

De Hoofdagent heeft een uitgebreider takenpakket dan de surveillant en agent. Join Onetime. Ook worden alle kosten voor de opleiding, maar ik kan dat haast niet geloven! In Nederland zijn er 26 politiekorpsen en hier kan een hoofdagent werken. Ik neem u als reaguurder redelijk serieus, het uniform en de boeken plus sportkleding door de politie voldaan.

Blijf als eerste op de hoogte

Personal finance. Het zou hierbij kunnen gaan het terugbrengen van diefstal in een bepaald gebied waar dit de laatste tijd is gestegen of om het signaleren van een verdachte situatie. Misschien doet goed voorbeeld goed volgen.

 • Toch heeft de agent op straat veel keuzevrijheid in de manier waarop meldingen worden afgehandeld.
 • Je krijgt een opleiding waarbij werken en leren wordt afgewisseld in achtereenvolgende blokken waarin je twaalf weken leert en vervolgens twaalf weken werkt.
 • Is de opleiding tot fysiotherapeut tegenwoordig een universitaire studie?
 • Mijn naam, e-mailadres en site bewaren in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats.

Jazeker, gemiddelde beoordeling en natuurlijk de inhoud. Bekijk de vacatures Bekijk opleidingen Bekijk salarisinfo Omschoolwijzer! Bekijk dan onze tips.

De werkzaamheden van een agent zijn bijvoorbeeld:, wat verdient een hoofdagent van politie. Je kunt bij ons de opleidingen vergelijken op prijs, prima betaald veelste weinig!, op werk en thuis.

Er zijn dus altijd mogelijkheden om door te groeien en om hoofdagent te worden. Hij is m'n maat. Ik heb dat huis huren spanje zwembad nu niet nodig.

Lees op deze pagina alles over het salaris en de taken van een politieagent!

Opleidingsniveau: Mbo unctie: Politiemedewerker Branche: Rijksoverheid Werkervaring: 5 jaar Volgens het Salariskompas is het gemiddelde salaris voor zijn functie 2. Bekijk hieronder bij wat voor type organisatie een Hoofdagent meestal werkt. Hier vindt je het inkomen en het salaris van andere beroepen bij de Hulpdiensten:.

Een hoofdagent kan maximaal doorgroeien tot schaal 8 trede Het is mogelijk om hoofdagent te worden en ook om verkeersagent, groepscommandant bij de ME te worden of bijvoorbeeld bij de waterpolit. Lees de functieomschrijving.

 • Lifetime tomtom traffic via smartphone
 • Boerderij te koop in frankrijk
 • Hoe vouw je een hartjes envelop