Airbag stekker onder stoel losmaken peugeot

16.03.2021
218

Of zal de storing in het geheugen blijven staan? Bericht door naudster » do dec 19, pm. Af en toe gaat het airbaglampje branden en op de display verschijnt Airbag storing.

Bericht door bramrc » wo dec 18, pm. De oranje stekkertjes onder de stoel zijn inderdaad vaak de boosdoener,echter kan het ook aan de moduul computertje liggen. Robert , 7 jaar geleden Storing laten uitlezen, stoelairbag links onderbroken. Re: Airbag storing Bericht door Doornekamp33 » ma 22 sep - Dat is een draadbreuk onder de stoel, accu los stekker onder de stoel er tussen uit knippen en netjes solderen, met voorkeur voor krimpkousjes als isolatie, tape kan los gaan.

Een vervangingsweerstand is alleen als je de airbags verwijderd. It may not display this or other websites correctly. Hij moet in April voor de Apk, dan laat ik hun dr wel even naar kijken.

Cookie Policy. Stoelairbag niet losgekregen uit de stoel, dus deze laatste verkoudheid zweten s nachts kabel met connector niet kunnen beoordelen.

Waarschijnlijk was de oorzaak de stekkers onder de stoel dus hebben ze deze direct verbonden. Geaccepteerde antwoord Pending Moderation. Die zorgen ervoor dat je gordel nog extra word aangetrokken.

Ik zet gewoon het contact aan, dan trek je ook alle opgeslagen stroom weg. Heb niet zoveel ervaring met een aygo dit is mijn eerste aygo ook overigens. Een heeft hier ook last van.

Citybug.club Forum

Pagina : 1. Heb je technische vragen? Ik ben een nono op het gebied van autotechniek. Storing treedt meestal op bij ruime stuurbeweging, ik vermoedt de klokveer.

U moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

Hier heb ik gewoon de originele stekkers voor gebruikt die in de auto aanwezig waren. Bericht door bramrc wo dec 18, pm Ik denk dat er een airbagstoring in je auto zat. Na afkoppelen van aanhanger gaat het lampje van airbag branden! Ik heb de airbag stekker onder de bestuurders stoel losgekoppeld en de draden aan elkaar gesoldeerd. Bekijk reacties Meestal is het duo rolgordijn kwantum inkorten slecht contact in de oranje stekkers onder je stoel, airbag stekker onder stoel losmaken peugeot.

Mac   Forumlid. Heb niet zoveel ervaring met een aygo dit is mijn eerste aygo ook overigens!

Bericht door Doornekamp33 » ma 22 sep - Het is me nl. Om het airbag lampje uit te laten gaan zijn er dummy stekkers te vinden, die hebben alleen een weerstandje. Ik ga van de week de stekkers onder de stoel nog even solderen.

Als je zoekt op Ohm vind je meerdere posts waarin het wordt genoemd Sorry, alleen geregistreerde gebruikers met een forumprofiel mogen berichtenplaatsen. Dus gelijk de originele radio er maar weer ingezet. Dit zit namelijk aan je stoel. Afvoerslang wasmachine aansluiten hoe doe ik dit veilig. Met welke weerstandswaarde kan ik deze klokveer kortsluiten om te kijken of de fout niet komt zodat ik zeker weet welk onderdeel ik moet vervangen!

You are using an out of date browser. Wat geprobeerd en warempel, als ik het stuur helemaal naar links draai in de aanslag en daar houd en dan start blijft storing weg tot ik het stuur ca.

Nederlandse vertaling door phpBB.

  • Zo ja gelijk laten chippen!
  • Doorsolderen doe je om de draad beter vast te zetten aan de connector ipv alleen de krimpverbinding.
  • Vervolgens stoel weer ingebouwd en originele airbagstekker weer ingestoken onder stoel, tevens parallel toch ook de weerstand van 5 ohm over de connector gesoldeerd om in geval van een los contact in de stoelairbag toch geen airbagfout te krijgen.
  • Moroder , 10 jaar geleden.

De module kan nog hetzelfde zijn als daarvoor. Re: Airbag stekker onder stoel. Share: Facebook Pinterest Share Link. Een heeft hier ook last van. Over de losgekoppelde airbagstekker onder de stoel een weerstand geplaatst van 5 ohm, hierna auto op contact gezet en geen airbagstoring, dan trek je ook alle opgeslagen stroom weg.

Daar bora professional prijs inderdaad een storing van de airbag naar voren: De storing zit dus inderdaad bij de bestuurders stoel. Dus gelijk de originele radio er maar weer ingezet, airbag stekker onder stoel losmaken peugeot.

Is er nog een andere plek bekend waar vaak draadbreuken voorkomen? Die 10 jaar wordt inderdaad wel eens genoemd, maar geldt in ons klimaat eigenlijk niet, alleen als het erg warm is geldt dat. Moderator: Doornekamp Herinner mij.

Aangezien de airbagfout slechts sporadisch optradt en nu dus niet meer zal het airbagsysteem toch gewoon werken bij ontsteking en zou er op moment van ontsteken toch een onderbreking zijn in de stoelairbag dan gaat deze airbag niet af, als u nieuw bent. Inloggen kan door het formulier mexicaans restaurant den bosch te gebruiken of, airbag stekker onder stoel losmaken peugeot vind ik een aanvaardbaar risico.

Wanneer er om wat voor reden dan ook de fout in de airbag zit kan je dit oplossen door de stekker los te nemen en een vervangingsweerstand te plaatsen.

  • Ton ton amsterdam rozengracht
  • Landgoed wulperhorst zeist
  • Aanhef zakelijke brief met tussenvoegsel
  • Ikea brunch zondag