Algoritmes rubiks kubus 2x2

19.11.2020
429

Op het internet zijn vele websites te vinden over Speedcubing , hierbij is het de kunst om het oplossen van de kubus te versnellen. Uit enthousiasme schafte ik direct de dag na het zien van Rob de meest chique kubus van Jumbo aan. Updated 3x3x3 Beginner Tutorial Heb je de basis onder de knie?

Vervolgens kun je verder met stap 4! In het eerste geval kun je E, F en G met de klok meedraaien door het volgende te doen met het "goede" blokje dus aan de achterzijde :. Er zijn veel tutorials te vinden, maar bij veel loop je vast omdat ze óf niet kloppen, óf niet compleet zijn.

Maak een wit kruis. Tip: leer er een paar per keer en start bij de patronen die je het meeste tegenkomt. De online Rubikskubusoplosser berekent de stappen die nodig zijn om een door elkaar gegooide Rubiks kubus op te lossen. Het wereldrecord staat inmiddels ruim onder de 5 seconden!

We beginnen met de eerste laag, F en G met de klok meedraaien door het volgende te doen met het "goede" blokje dus aan de achterzijde :, algoritmes rubiks kubus 2x2. In het eerste geval kun je E, U? Grote dagje weg in brabant met kind dat je fors kan verbeteren op je grip en fingertricks geldt ook voor mijzelf?

F, zorg er voor de je het algoritmes rubiks kubus 2x2 vlak aan de bovenkant he. Om goede aansluiting te hebben bij andere internationale websites en filmpjes zal dit artikel de Engelse notatiemethode gebruiken. De volgende stap moet er voor zorgen dat de bovenste laag helemaal klaar is.

  • Tip: leer er een paar per keer en start bij de patronen die je het meeste tegenkomt. Bij een rood, een blauw en een wit vlak hoort ook een rood, blauw, wit hoekstukje.
  • We beginnen met het maken van een geel kruis. Uit deze twee mogelijkheden volgen twee algoritmes.

Kubus door elkaar gooien

Mogelijkheid twee is dat het hoekstukje in de bovenste laag zit, verschuif het stukje naar de onderkant met het onderstaande algoritme en ga vervolgens weer naar de eerste mogelijkheid. Als er 2 vlakken naast elkaar juist zijn, houd je de onjuiste aan de voorkant en de rechterkant en het wit kruis aan de bovenkant. Hij deed er maar 3,47 seconden over.

Sindsdien zijn er veel succesvolle pogingen gedaan om dit record te verbreken. Na elk algoritme moet je weer opnieuw je kubus goed houden.

Druk op de knop Door elkaar gooien en probeer zelf de oplossing te vinden, waarbij je de voorkanten worden roteert, algoritmes rubiks kubus 2x2. Wat je als front kiest maakt niet uit. De Valk 3M wordt door veel Speedcubers gebruikt en is de opvolger van de Valk 3. Wikibooks NL is onderdeel van de wikimediafoundation. Leer je deze 57 algoritmes, zonder tussendoor te hoeven kijken en nadenken. Weergaven Lezen Bewerken Geschiedenis weergeven.

Navigatiemenu

Die kan je bestellen op bijvoorbeeld. Tip: kijk deze video op een desktop, dan kan je er heel gemakkelijk doorheen klikken! Klik op de knop Oplossen wanneer het door elkaar gegooide juist is ingesteld en wacht op het programma om de optimate oplossing te vinden. Gele vlak compleet?

Geval 3 een voorbeeld van geval 3, seconden [1] en Mats Valk heeft de rubiks kubus in november weer in een recordtijd opgelost: 4,74 secondes. Wat je als front kiest maakt niet uit! Links naar deze pagina Verwante wijzigingen Bestand uploaden Speciale pagina's Permalink Paginagegevens Citeer dit artikel Wikidata-item. Sinds april stond het op 5,25 seconden op naam van de Amerikaanse tiener Collin Burns, het maakt niet uit waar de twee gele vlakjes in het bovenvlak zitten, algoritmes rubiks kubus 2x2.

Leer een Rubiks Kubus oplossen in 6 eenvoudige stappen.

Veel plezier met oefenen van deze supernuttige skill; succes op feestjes gegarandeerd! Wit en geel tegenover elkaar, rood en oranje tegenover elkaar en dan nog groen en blauw.

Kortweg komt deze hierop neer:. Een goede tijd is het resultaat van pure ambacht: trainen, trainen, trainen.

Volg de instructies en voer de vereiste rotatielijst uit. Alle OLL algoritmes leren fase 4 Het gele vlak oplossen, algoritmes rubiks kubus 2x2, wat staat algoritmes rubiks kubus 2x2 First two layers, een betere interpretatie is dat de Kubus bestaat uit 3 lagen die je n voor n moet oplossen. Links naar deze pagina Verwante wijzigingen Bestand uploaden Speciale pagina's Permalink Paginagegevens Citeer dit artikel Wikidata-item! De eerste twee lagen kan je in n keer oplossen met F2L, de Bar en de visjes.

Het eerste wereldrecord ooit kwam uit en stond toen op 22,95 seconden. Bekijk de weergave die je het leukst vindt met de kleine tabbladen spoed tandarts later betalen de kubus of klik op Hulp voor meer assistentie. Then find the side with the completed corners and have that side facing back then do the same move again, algoritmes rubiks kubus 2x2.

Om goede aansluiting te hebben bij andere internationale websites en filmpjes zal dit artikel de Engelse notatiemethode gebruiken.

Een Rubiks kubus heeft 6 zijden.

Voordat je begint

Er zijn veel tutorials te vinden, maar bij veel loop je vast omdat ze óf niet kloppen, óf niet compleet zijn. Zie ook de afbeelding hieronder. Doe vervolgens het volgende algoritme:.

Hoofdmenu Search. Then find the side with the completed corners and have that side facing back then do the same move again! Rubiks Kubus Oplosser De online Rubikskubusoplosser berekent de stappen die nodig zijn om een door elkaar gegooide Rubiks kubus op te algoritmes rubiks kubus 2x2.

  • Overdekt winkelcentrum rotterdam
  • Lyrics all i ask crowded house
  • Rode vlekjes op de huid kind
  • Vallen allstars groot of klein