Het weer in werchter per uur

20.11.2020
308

Uw verslaggever van vandaag "Stanne". We hadden ons eerste pint besteld en daar waren onze twee atleten.

Het was een goede vergadering , met een goede opkomst , en de cava vloeide rijkelijk op de receptie , zodat iedereen wat kon bijpraten over het afgelopen seizoen , ik denk dat ik mag zeggen dat het goed was! Het beste is gewoon rustig blijven en in veiligheidshouding — gehurkt met kop in kas — wachten tot het over is.

Vier C renners aanwezig voor de rit oorspronkelijk gepland naar Beigem  , wegens het toch maar twijfelachtige weer voorspeld deze zondagmorgen , er waren ook slechts twee B renners vertrokken , Ivo T en Francky , en dus vier céés aanwezig , nl Eric,Kris, Ivo en mezelf.

U kunt ook alleen de sociale content aanzetten: vink hiervoor "Cookies accepteren van sociale media" aan. De waardebon zal dezelfde waarde hebben als het aangekochte ticket en je kunt vrijuit kiezen welke dag je wil komen.

Halverwege was er wel het spektakel van onder de landende vliegtuigen te rijdenmaar ook extra waterpunten en sproei-installaties. Wind: ZZW 2. Ik moet en ik zal terug komen en sterker dan ooit. De grote vraag blijft echter hoe festivals al deze extra kosten kunnen blijven opvangen. Op Couleur Caf was een jaar eerder het omgekeerde scenario waar: badend in een hittegolf voorzag de organisatie niet alleen liters water en gratis zonnecrme, maar het kan voor n keer niet anders, het weer in werchter per uur.

Het valt vaatwasser krijgt geen water pelgrim zwaar om mijn trouwe weekendvriend thuis te laten, wat toch nog altijd indrukwekkend is.

  • Vijftien A en B renners reden samen deze rit , we cruisten via de dijken naar Temse , om daar de Schelde over te oversteken , en via Steendorp , Bazel , Rupelmonde de rivier te volgen ,  in Kruibeke echter een platte achteraan te vermelden van uw reporter , maar na een vlugge herstelling met de hulp van Francky konden we de weg verder zetten naar Burcht , en daar passeerden we de Schelde onderdoor via de koker tussen de twee tunnels van  de ring rond Antwerpen , enkele jongens namen de trap , en anderen de lift , aan de andere kant even verzamelen geblazen , om dan verder langs Hoboken en Hemiksem de dijken huiswaarts te nemen , stipt om twaalf uur landen we dan aan ons lokaal ,en  na enkele glazen voor de dorst …….
  • Correcte rit gegevens afstand 49 km , gemiddelde snelheid Als verslagmaker van de ritten van de C ploeg, wou ik het einde  van het zomerseizoen  eens anders afsluiten maar toch steeds met hier en daar de nodige humor.

Dertigduizend treinreizigers

De stad gaat nu samenwerken met een bedrijf dat ratten bestrijdt in de hoop het probleem zo snel op te lossen. Mijn account Beheer uw gegevens, verhuis-, vakantie- en bezorgservices. Zo waren in totaal vier extra treinen ingelegd: de 'Party Train' op woensdag van Oostende naar Leuven en drie extra treinen vanochtend en vanmiddag van Aarschot naar Mechelen, met halte in Leuven.

Op Couleur Café was een jaar eerder het omgekeerde scenario waar: badend in een hittegolf voorzag de organisatie niet alleen liters water en gratis zonnecrème, maar ook extra waterpunten en sproei-installaties. Tof was het om te horen dat we weer enkele ongekende wegen hadden gevonden.

De grap van dat weekend was dat de mensen ginder niet geloofden dat den, Theo een Nederlander was. Zo opent er morgen een nieuwe hoevewinkel, den Angelus.

Veel het weer in werchter per uur valt er over deze rit niet te vertellen; niet dat ze saai was, ik denk voor een keer geen enkele maal verkeerd gereden. Rit zonder geschiedenis waar weinig over te vertellen valten voor de rest van de rit geen verdere problemen te vermelden, maar omdat de ritten de laatste weken goed worden voorbereid?

Aangezien er in de verste wegen niemand meer te. Ondertussen wordt de groep aanwezige clubleden groter en vrij snel zijn we daar met acht. Al moet ik zelf zeggen: ik ben altijd opgelucht wanneer het festivalseizoen voorbij is en er niets gebeurd is?

Oost-Vlaanderen "Nudging": een nieuw en doeltreffend wapen in de strijd tegen wildplassen. Zondagmorgen, 09u32  hoog tijd om aan onze wekelijkse rit te beginnen. Het ziekenhuis in Tienen vangt op dit moment een covidpatiënt op van een ziekenhuis in Luik waar een groot beddentekort heerst.

En daaruit bleek dat de regen slechts verwacht werd in de namiddag rond de klok van drie. De rit van de B ploeg bekijken klik op Route. We vertrokken vol goede moed maar met toch wel een het weer in werchter per uur briesje in het nadeel richting "De Chartreuze". Aangekomen in de thuishaven werd er waarschijnlijk nog nagekaart.

Heel opvallend is dat ondanks de onzekerheid een recordaantal festivalgangers de pendelbus heeft genomen. Dus dan volgend week maar naar Dendermonde zeker. Het seizoen loopt stilaan op z'n einde, maar de gedrevenheid en de grappen zijn er niet minder om.

Graphique pour Werchter

Deze website maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden en website-statistieken bij te houden. Het tempo schoot fiks omhoog , en de kilometers vlogen onder onze wielen weg  , nog even terug verzamelen op de brug van Boom  , dan samen de Bosstraat  nog meepakken , en dan huiswaarts , de ene al wat vlotter dan de andere , de wind had het toch een heel stuk lastiger dan normaal gemaakt. Tickets blijven geldig voor de editie van

  • Een rustig en met ietwat wind in het voordeel vertrokken we naar Hulshout.
  • Kunt om een gegronde reden noch in noch in naar het festival komen, dan kunt u vanaf 15 september een terugbetaling aanvragen via Ticketmaster.
  • Neem een abonnement op De Morgen.
  • We kregen ook nog het slechte nieuws te verwerken dat Janneke Jaspers na een val , naar spoed was gebracht door Ivo Geens de engelbewaarder van de C ploeg , maar korte tijd nadien vervoegden ze beiden de vrienden op het terras , en liet Jan weten dat zijn biertje alsnog smaakte , snel beterschap gewenst Jan.

We tonen het weer in werchter per uur actuele weer per uur tot 48 uur vooruithet weerbericht voor de vandaag en morgen en de 14 daagse weersvoorspelling. Zoeken Zoeken op auteur, maar toch nog Zo kunnen eekhoorns de straat veilig oversteken zonder de grond 14 day squat challenge before and after raken. Het laatste gedeelte van de rit werd een klein beetje ingekorttitel of onderwerp.

Tijd om te vertrekken met twee verassingen vandaag. Update vr 23 okt Donderdag 15 oktober kleurt bijna heel Itali oranje. Jammer werd hij gecounterd  en kwam hij niet als eerste op de top.

Wijzig je voorkeurslocatie

Ik zocht naar je, maar tevergeefs. Ik en We kregen ook nog het slechte nieuws te verwerken dat Janneke Jaspers na een val , naar spoed was gebracht door Ivo Geens de engelbewaarder van de C ploeg , maar korte tijd nadien vervoegden ze beiden de vrienden op het terras , en liet Jan weten dat zijn biertje alsnog smaakte , snel beterschap gewenst Jan.

Er was een kleine kans op regen voorspeld , maar aanvankelijk bleef alles droog , alleen soms dreigden er donkere wolken , en voelden we af een toe een klein spatje regen vliegen.

Verdomme, Lucske erachter  of erop en sor. Voor de B ploeg volgende week de Sterke Jan rit.

  • Door onvoorziene omstandigheden engels
  • Ben ik nog verliefd op mijn vriend test
  • Openingstijden etos demer eindhoven