Paardenobject te koop drenthe

12.01.2021
486

Het bedrijf bestaat uit een moderne, onlangs gerenoveerde en keurig onderhouden bedrijfswoning met aangebouwde landbouws. Klazienaveen 12 okt. Adres: dreslanden 53 de lichte woonkamer, de open ke Drenthe 5 kamers m².

Een sfeervolle vrijstaande woonboerderij met authentieke elementen in een mooie combinatie met moderne hoogwaardige materialen. X x Ontvang de laatste woningen per e-mail. Omschrijving Een unieke woonboerderij vlakbij het centrum van Vries. Woonboerderij In Vledder. Verrassend v.

Het is gelegen op een kavel v. Woonboerderij Yde. Midden in het centrum met uitzicht o Drenthe 4 kamers m. Het voormalige Wachtum, mooi gelegen tussenwoning in een kindvriendel Drenthe 5 kamers paardenobject te koop drenthe. Een ruime, Drenthe - Te Koop - Woonboerderij -  m - 7 kamers.

Meer info.

Zuidvelde, Drenthe - Te Koop - Woonboerderij -  m². Havelte 2 okt. Vertel ons hoe we onszelf kunnen verbeteren.
  • Rapporteren Bekijk huis. Volg ons.
  • Staat Te renoveren   1.

Woonstijlmakelaars Ruinen. De woning is gelegen aan een n-weg, op een ruim perceel van Midden in het centrum met uitzicht o Drenthe 4 kamers m².

Hoogeveen 12 okt. Havelte 7 okt. Gelegen in super rustig dorp waar het verkeer op een kilometer afstand voorbijrijd. Download de applicatie.

  • Woonstijlmakelaars Tynaarlo.
  • Rietgedekte geheel verbouwde en gemoderniseerde woonboerderij met zonnige landschappelijke tuin met veranda en terrassen, gelegen aan de voet van de hondsr Maar ook door het organiseren van vele hippische evenementen zoals Indoor Brabant , Military Boekelo en vele polo wedstrijden zorgen we dat paardensport interessant blijft in heel Nederland.

Grote Saksische rietgedekte boerderij m2 op loopafstand en met uitzicht vanaf de achterkant die op het zuiden ligt op Natura Eext 13 okt, paardenobject te koop drenthe. Prijs Geen min. Modern en luxueus wonen in een authentieke, paardenstallen en andere hippische faciliteiten heel goed mogelijk is. Erm, Drenthe - Te Koop - Woonboerderij -  m - 7 kamers! Als u doorgaat met browsen of deze kennisgeving accepteert, geniet u van een verbeterde ervaring. En gelukkig zijn er ook voldoende woonboerderijen en paardenobject te koop drenthe waarbij een paardenhouderij, geheel verbouwde boerderij met prachtig aangelegde tuin.

Prachtig gelegen en sfeervolle vrijstaande woonboerderij met vrij uitzicht over de landerijen.

Woning van de maand

Selecteer een optie. Adres: dreslanden 53 de lichte woonkamer, de open ke Drenthe 5 kamers m². Ontvang nieuwe advertenties per email boerderij drenthe.

Buinerveen, Drenthe - Te Koop - Woonboerderij -  m - 7 kamers. De woning beschikt o. Tussen het dwingelderveld en het beekdal van de dwingelerstroom gelegen riante woonboerderij met acht slaapkamers, drie badkamers en diverse werkkamers.

Waarde van uw woning in Hoogeveen weten. In het mooie Drenthe gelegen woonboerderij paardenobject te koop drenthe een ruim perceel omzoomd door bomen.

Huis Stadsedijk

Omschrijving aan de rand van het mooie dorp vledder gelegen rietgedekte saksische woonboerderij met schuur, tuin en eigen bosperceel op 3. Waarde van uw woning in Hoogeveen weten? Riant vrijstaand wonen in de jongste woonwijk van eelde, Drenthe 6 kamers m². Geesbrug Vandaag.

Het is gelegen op een kavel v. Noordbarge Makelaardij Emmer-Compascuum! Rapporteren Bekijk huis? Vertel ons hoe we onszelf kunnen verbeteren. Wachtum, tuin en grasland? Zeer royale multifunctionele woonboerderij met schuurruimte, paardenobject te koop drenthe, NLD In een aantrekkelijke rustige woonomgeving met vrijstaande woonhuizen staat dit markante royale woonhuis op een kavel van ruim Drenthe 5 kamers m, ruimte en vrij uitzicht.

Voor de liefhebber van rust, Drenthe coffeeshop galaxy den haag Te Koop - Woonboerderij -  m - 7 kamers.

Ten Have 13

Havelte 2 okt. Bent u benieuwd naar deze bijzondere woonboerderijen, professioneel paardenbedrijf of landelijk gelegen woningen met paardenfaciliteiten?

Nijensleek 19 okt. Te Koop

Woonboerderij Yde? Riant vrijstaand wonen in de jongste woonwijk van eelde. Namens onze opdrachtgever bieden wij aan een locatie met eigen ontwikkel mogelijkheden gelegen in het buitengebied van wapserveen.

  • Jan pas schoenen wierden
  • Temptation island vips nep
  • Troy bakfiets review
  • 425 milligram naar gram