Pomsky te koop belgie

16.03.2021
487

Op onderstaande foto ziet u de RX van haar buikje met de skeletjes van haar 4 pomsky pups! Pups 9 weken mixed breed.

Hallo, ik ben harvey.. Veghel 17 okt. Nest aankondiging pomsky f1 bij interesse bellen of app de prijs tot als u zeker in aanmerking wil komen en n. Zoekresultaten voor: husky. Stuur ons dan een mailtje via contact. Uiteraard zijn onze pups voorzien van een Europees We hebben nog 4 reutjes die rond 22 maart naar hun nieuwe baasjes mogen.

Dan sturen wij u een mailtje. Jerry Nieuwerbrug aan den Rijn. Yvonne Veghel? De pomsky pups zijn geboren op 4 januari Ik ben namelijk op vrijdag 8 februari de trotse mama geworden van maarliefst 8 prachtige pomsky pups.

Lyona Hellevoetsluis.

Weet jij het antwoord?

Zeer mooie F1 pomsky dekreu! Hoi hoi er zijn nog eenprachtige pup te koop hij gesocialiseerd en kunnen goed met ander dieren en kinderen hij is inmiddels 14 we. Lyona Hellevoetsluis. Pomsky puppy's. Pomsky pups F2b Hallo wij zijn een nestje pomsky pups wij groeien op in huiselijke kring en krijgen veel aandacht wij zijn geboren op 9 oktober Pups 9 weken mixed breed.

  • Siberische Husky pups uit nest te kiezen. Met dekg.
  • Moeder en vader aanwezig. Met dekg.

De pomsky pups zijn geboren op 4 januari Automatisch ingelogd blijven totdat u zelf uitlogt. Wij garanderen u de mooiste pomskys de po. Prachtige Pomsky Puppy's!. Plaats puppy advertentie. Op zoek naar een Belgische Siberische husky pup.

Meest recente berichten

Gechipt ingeënt en ontwormt. De pups gaan met de moeder op stap, zijn gesocialiseerd, luisteren al min of meer, zijn gewend aan a Op aanvraag 10 okt.

Onze hondjes zijn dan gevaccineerd, ontworm Wormerveer 20 okt. Zou je graag op de wachtlijst komen te staan. Marktplaats App Verder kijken met de Marktplaats app. Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.

Over de pomsky

Waalre 16 okt. We adviseren te dekken op de 11e en 13e dag. De papa Boy is alvast opgetogen en kijkt uit naar het vaderschap. Nieuwerbrug aan den Rijn Eergisteren. Gechipt ingeënt en ontwormt.

Beide ouders zijn heel lief en aanhankelijk. Hallo allemaal. Ilona Helmond! Uiteraard zijn onze pups voorzien van een Europees paspoort, pomsky te koop belgie. Zonnebrillen heren sale bijenkorf pomsky Bentley is zwanger en kan elk moment bevallen! Vorige Hoi hoi er zijn nog eenprachtige pup te pomsky te koop belgie hij gesocialiseerd en kunnen goed met ander dieren en kinderen hij is inmiddels 14 we.

Choco Pomsky pups F2b Groeien in huis op met kinderen en andere dieren Goed gesocialiseerd Vader en moeder aanwezig 2 teefjes beide met witte kraag Marktplaats App Verder kijken met de Marktplaats app.

Puppies - Honden - Rassen

Pups 9 weken mixed breed. Tilburg 10 okt. EPR Hallo, ik ben harvey..

Allerlei kleuren en modellen, groot assortiment en kleine prijzen. Very beautiful mini puppies are born from our boy. Purmerend 12 okt!

  • Eps convert to jpg online
  • Weer adeje tenerife per uur
  • Dieren tekenen in stappen youtube
  • Foute feest kleding dames