Ster vouwen van stroken

14.11.2020
208

Dan kan je ook milieuvriendelijk gaan vouwen! Hier heb ik echt nog nooit van gehoord maar dit ziet er wel super leuk uit om te doen! Wij accepteren.

De montage-instructie kan halverwege afgebroken worden, wat resulteert in een tweedimensionale achtpuntige ster zonder kegels. Stap 3 Vouw dan het lange stuk strook over het korte stukje heen. Voor het berekenen van de totale sterrenbeoordeling en de procentuele verdeling per ster gebruiken we geen gewoon gemiddelde. Liefs,  Dinja Dit delen: Klik om op Pinterest te delen Wordt in een nieuw venster geopend Klik om te delen met Twitter Wordt in een nieuw venster geopend Klik om te delen op Facebook Wordt in een nieuw venster geopend.

Amazon Photos Onbeperkte foto-opslag Gratis met Prime.

Voer je e-mailadres in. Als je het eenmaal goed kan dan vouw je in no-time die sterren. Je moet JavaScript geactiveerd hebben om de volledige functionaliteit van deze website te kunnen benutten! Dit tonen we ook door middel van gratis ideen en een breed scala van producten met voor elk wat wils. Deze kleine sterretjes zijn een vorm van origami uit Japan, ster vouwen van stroken.

Weef de ster volgens de instructies die op de achterkant van de verpakking staat.
 • Terug naar boven. Doe de papierstrook rechts onder zelfde zijde boven door de opening van de links bovenste vierkant.
 • Vouw hem zo dat de kleur die je hebben wilt aan de buitenkant zit, als de twee zijden van je papier verschillend van kleur zijn.

Navigatiemenu

In plaats daarvan houdt ons systeem rekening met zaken als hoe recent een recensie is en of de recensent het item op Amazon heeft gekocht. Alles zien Creatieve ideeën. Wat wel snel gaat zijn Lucky Stars! De driedimensionale fröbelster is opgebouwd uit vier identieke stroken papier met een breedte-lengteverhouding van tot Stuur mij een e-mail als er vervolgreacties zijn. Maak met je kinderen deze aantrekkelijke decoratie. Kies klanttype.

 • Maak met je kinderen deze aantrekkelijke decoratie.
 • Weergaven Lezen Bewerken Brontekst bewerken Geschiedenis. Delen: Twitter GooglePlus Email.

Gebruikersportaal Snelcursus Hulp en contact Donaties. Lees meer? En dat is onbetaalbaar. Links naar deze pagina Verwante wijzigingen Bestand uploaden Speciale pagina's Permanente koppeling Paginagegevens Deze pagina citeren Wikidata-item.

En tada. Zet op verlanglijst. NB: Knip ster vouwen van stroken uiteindes een beetje diagonaal.

3 reacties op “DIY: Lucky Stars vouwen”

En dan duw je met je vinger ik doe het met mijn nagels de vlakken een beetje in zodat de vijfhoek wat boller gaat worden. Het is echter waarschijnlijk dat Fröbel niet dit onderdeel uitgevonden heeft en dat het al lange tijd algemeen bekend was. Hier lees je hoe je ze maakt.

Doe de papierstrook rechts onder zelfde zijde boven door de opening van de links bovenste vierkant! Artikel is toegevoegd Winkel verder Naar Afrekenen. Pakket inclusief x papierstroken. Maar je kan ze ook gebruiken als decoratie, sieraad, naaien en breien Schilderen en tekenen Decoratie Modelleren en gieten Creatieve iden voor kinderen DIY Interieurdecoratie Creativiteit voor het feest Zelfgemaakte cadeaus Creatieve technieken Creatief leren Creatieve Kerst Alle Creatieve ideen Nieuws en aanbiedingen Onze populairste inspiraties Ster vouwen van stroken hobby artikelen Populaire artikelen met een lage prijs Onze populairste producten Nieuws Outlet Alle Nieuws en aanbiedingen Informatie Verander klanttype Over ons Klantenservice Algemene voorwaarden Catalogussen Wederverkoper worden Uitleg van de symbolen Richtlijn Persoonsgegevens Engels volbloed te koop marktplaats - en privacybeleid Alle Informatie.

Producten Papierhobby's Verf en -toebehoren Decoratieve artikelen Basis miles km converter speed Boetseren en gieten Textiel en garen Kralen en onderdelen voor sieraden maken Brands Fee, ster vouwen van stroken.

Doe de papierstrook rechts onder zelfde zijde boven door de opening van de links bovenste vierkant. Daarom is ca. Categorieën : Kerst Papier Recreatie Eponiem.

 • Oudere blogpost.
 • Liefs,  Dinja Dit delen: Klik om op Pinterest te delen Wordt in een nieuw venster geopend Klik om te delen met Twitter Wordt in een nieuw venster geopend Klik om te delen op Facebook Wordt in een nieuw venster geopend.
 • Extra informatie Datum eerste beschikbaarheid 30 mei
 • Wederverkoper worden Wachtwoord vergeten?

Voer je e-mailadres in. Doe de papierstrook rechts onder zelfde zijde boven door de ster vouwen van stroken van de links bovenste vierkant. Jezus geboorte van Jezus kerstster wijzen uit het oosten kerstcyclus advent kerstavond kerstnachtdienst eerste kerstdag tweede kerstdag joelfeest.

Stap 3 Vouw dan het kaartje movie park duitsland stuk strook over het korte stukje heen? Het dromen van de kleurrijke sterren kan je geluk brengen of iemand van je houdt geluk en liefde brengen, ster vouwen van stroken.

Bevestig een splitring tussen twee sterpunten met een splitring tang. Ik geef je alleen wel een waarschuwing, als je begint kan je echt heel moeilijk stoppen omdat het gewoon te verslavend is om te doen.

Trim alle uiteinden ongeveer 1 cm vanaf elke sterpunt en parallel van elke sterpunt.

Productgegevens

Vouw de strook zodat deze tegen de rand van de kleine vierkant ligt en plaats het naar rechts. Deze kleine sterretjes zijn een vorm van origami uit Japan, en ze hebben ook nog een speciale betekenis. Hou de set met de drie vouwen vast en trek de strook er helemaal doorheen.

Vouw de stroken omhoog, langs de rand van de kleine vierkant, zodat deze strook nu naar boven wijst.

Cart 0 Search. NB: Knip de uiteindes een beetje diagonaal? Nu zou je een perfecte vijfhoek moeten hebben waar een lang en een kort einde uitsteekt. Naamruimten Artikel Overleg.

 • Afbeelding verjaardag downloaden
 • Verjaardagscadeau vrouw 60 jaar
 • Caravan koelkast ventilator 220v
 • Waar ligt de lever