Ziggo afstandsbediening tv gids werkt niet

22.11.2020
124

Is dat niet het geval? Druk op de  Settings  knop. Pak hiervoor de afstandsbediening van de mediabox en ga in de buurt van de Mediabox XL zitten.

Is het probleem nu opgelost? Zeeburgia Forum Gebruiker. Hulp bij. Dan wil het ook soms helpen om de batterijen van plek te verwisselen. Zo nee, dan is de ontvanger al voorzien van de laatste update.

En dan is het heel vervelend als dat niet lukt op het moment dat je wilt gaan kijken. Er zijn veel verschillende televisies die elk op een eigen manier een internetverbinding maken? Selecteer  Volgnd  en druk op  OK. Kies de afstandsbediening die je bij de box gebruikt om de daar ziggo afstandsbediening tv gids werkt niet informatie over te lezen.

Selecteer  Instellingen  en druk op  OK.

  • Richt daarbij de afstandsbediening op de Mediabox XL. Dit mag via de schakelaar op de achterkant of je trekt natuurlijk de stekker uit het stopcontact en wacht daarna 5 minuten Zet de Mediabox XL weer aan de stroom Wacht tot de tijdsaanduiding weer in de display staat en het offline lampje uit is Schakel de Mediabox XL in en zet deze na een minuut weer in stand-by Laat de Mediabox XL 15 minuten in stand-by staan Na deze 15 minuten schakel je de Mediabox XL weer in Controleer nu de tv-gids of deze weer up to date is, of kijk weer bij 'Diagnostiek' of de update is bijgewerkt Wil je bovenstaande stappen eens volledig uitvoeren?
  • Als je de melding  Afspelen mislukt  krijgt, is het mogelijk dat de smartcard de juiste rechten niet meer heeft.

Welke afstandsbediening heb je?

Pak hiervoor de afstandsbediening van de mediabox en ga in de buurt van de Mediabox XL zitten. Dan moet deze ook in stand-by staan. Houd daarna de  OK-knop  en de  Rode-knop  tegelijkertijd ingedrukt. Hierna gaat de box verder met installeren. Kom je nu wel in het interactieve menu?

Je gebruikt een verouderde webbrowser. Dan zorgen wij ervoor dat je een nieuw exemplaar ontvangt. Instellen op juiste ingang. Op welke knoppen je daarvoor precies moet drukken, verschilt per merk en type tv. Deze staat nu op Pak daarvoor de afstandsbediening en ga in de buurt van de mediabox zitten.

Voor- en achterkant

Druk eerst op de groene  [FN]-knop  en houd deze ingedrukt, druk dan ook op de  [Del]-knop  en druk dan op de  [0]-knop. Daar zijn wat extra handelingen dan de box 1 minuut van het stroom halen voor vereist. Welke knoppen gebruik ik het meest?

Deze knoppen spreken voor zich en zal iedereen wel eens gezien hebben op een andere afstandsbediening. Is het probleem nu opgelost. Trek het eruit als dat nog niet gedaan is. Controleer daarom eerst of dit nog het geval is. Neem in dit geval  contact met onze helpdesk  op.

Hoe werkt het?

Dit heeft enkele maanden goed gewerkt. Tijdens de herinstallatie mag deze niet in de tv zitten. Druk op de  Menu-knop  van de afstandsbediening van je digitale ontvanger. Selecteer hierna  Volgnd  en druk op  OK. Niet alle modules van deze merken zijn geschikt voor interactieve televisie.

Zorg dat je in de buurt van de mediabox bent. Inloggegevens vergeten. Die heb je zo nodig. Ga naar  Controleren op updates  en druk op  OK. Controleer of digitale televisie weer werkt door naar andere zenders te schakelen.

Tijdens de herinstallatie mag deze niet in de wat verdient een psycholoog zitten. Ga opzij naar  Help  en druk op  OK.

Interactieve tv werkt niet

Registreren Heb je al een account? Is je probleem nu opgelost? Signaal sterkte is goed en de signaal kwaliteit is uitmuntend. Mediabox Next.

Slecht beeld. Zoek de code voor je digitale ontvanger op in de onderstaande lijst. Selecteer je netwerk en druk op  OK.

  • Cosmo kapper amsterdam knsm
  • Kleine camping in de buurt van scheveningen
  • Het weer doesburg 24 uur
  • Verkooppunten annie sloan noord holland