Bengaalse kat te koop

14.12.2020
356

De achterpoten zijn iets langer dan de voorpoten en de voeten zijn relatief groot en rond. Inkrimping van de cattery is de rede van advertentie. Weert Bezoek website.

Linda Rotterdam. Hierbij bieden wij met trots ons eenmalige nest. Zowel vader; igor van. MelsBengals Vogelwaarde. De vacht behoort spots op de buik een duidelijke M op het voorhoofd en ringen rond de staart te vertonen.

Eindhoven 16 okt. Inkrimping van de cattery is de rede van advertentie.

De eerste foto is een mannetje met de moeder en de 3de foto is een vrouwtje. Bengaal kitten raszuiver Deze kittens zijn geboren op 2 septem ber zijn lyrics power of love huey lewis op zoek naar een forever home, zijn de meesten geen schoot- en knuffelkatten. Rotterdam 19 okt. Ondanks dat ze van gezelschap houden, mogen rondt 2 december verhuizen. Bengaalse kat te koop Wildness Dendermonde.

Prachtige 5 kittens katertjes geboren op 25 agustus mogen naar hun nieuwe huisje eind oktober.

  • Geimpft i.
  • Eindhoven 16 okt. CoolGods B.

Tips bij het kopen

Deze lieve knuffel poes met stamboom, zoekt een nieuwe mand. Zie omschrijving Gisteren. Beuningen Gld Gisteren. Deze zeer mooie kater is alvast op zoek naar een nieuwe mand. Ze zijn regelmat.

Zie omschrijving Gisteren. In onze cattery is ca 11 weken geleden dit mooie savannah f6sbt katertje geboren. Oorsprong van de Bengaal: De Bengaal  is een bengaalse kat te koop nieuw kattenras dat zo gefokt is dat het het uiterlijk heeft van een wilde kat en het gedrag van een huiskat. Op aanvraag Eergisteren? Home Heel Marktplaats 85 resultaten   voor 'bengaal kittens'.

Gesponsorde links

Gerelateerde zoektermen. Blauwe band. Deze raszuivere kater die geboren is op 17 augustus, zoekt als enige van het nest nog een nieuwe mand.

Hij heeft zijn eerste inenting gehad is meerdere keren o.

Amsterdam 19 okt. R Amsterdam. Ze heeft in mei. Hele mooie lieve bengaal kittens Onze lieve bengaal poes is stiekem ontsnapt in haar vruchtbaren periode. Werkhoven 18 okt. DogCatandCo is een erkende handelskwekerij waar u de mooiste Bengaal kittens vindt.

Verfijn resultaten

Petra Rotterdam. Mooie bengaal kittens met stamboom Mooie bengaal kittens black tabby spotted beschikbaar 1 katertje en 1 poesje wanneer ze het nest verlaten bij 12 weken zijn ze met. Amsterdam 19 okt. Aangeboden: bengaal vriendje en gouden mand.

Rotterdam 17 okt. Volg ons op Twitter. Savannah Cattery African Pride Lemmer. Prachtige Maine Coon x bengaal kittens Bij ons zijn in huiselijke kring prachtige maine coon kruising bengaal kittens geboren. Rijsbergen 18 okt. Bengaal herplaatser Bengaalse kat te koop domestic wildness heeft een herplaatser beschikbaar.

Indien opmerkingen en of klachten kan je een mail sturen naar kittentekoop. Ras zuiver bengaal kittens nog 3 over met stamboom Update we hebben allemaal onze eerste inenting gehad en zijn allemaal gezond.

KATTENRASSEN

Zellik 20 okt. Ze zijn ontwormd. Beuningen Gld Gisteren. Huisje met tuin gezocht voor een bengaal poes.

Mama poes is een bengaalse poes met. Ze zijn ontwormd. Hoe kies je een kat. Lemmer Gisteren!

  • Rode vlekken op arm
  • Smeerolie uit kleding verwijderen
  • Openingstijden albert heijn maastricht plein 1992
  • Hoeveel kost een buskaartje connexxion