Ei koken in de magnetron

12.12.2020
184

Productspecificaties Productspecificaties Kleur Wit. Magnetron Eierkoker - 4 stuks 4. Anderen bekeken ook.

Je voorkomt tevens dat het kokendhete ei ontploft. Ga naar winkelwagen. Doe al het eigeel in een schaal en al het eiwit in een andere schaal. Curver Magnetrondeksel - 27x27xh9 - Rond - Transparant 7, Bij gebrek aan beter : Ik ben verhuist maar ik heb nog geen kookplaat o. Eenvoudig in gebruik Goede kwaliteit.

Ga naar het einde van de afbeeldingen-gallerij! Review versturen. Merk: MikaMax. Vet twee schalen lichtjes in. Gebruik een grote magnetronschaal van glas of plastic om je eieren in te bereiden.

Kook 1 eiwit of 1 volledig ei ongeveer 30 tot 60 seconden. Eenvoudig in gebruik. Thalitha1 Eindhoven 10 maart Ik raad dit product aan.
 • Gebruik een grote magnetronschaal van glas of plastic om je eieren in te bereiden. Lekker bij reepjes toast.
 • Overall 1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars. Plaats reactie.

Zelfs al neem je de juiste voorzorgsmaatregelen, dan kan het ei nog verbazend krachtig ontploffen. Normaal gesproken scheid je een ei niet voordat je een hardgekookt ei gaat klaarmaken, maar als je een magnetron gebruikt wordt dit sterk aanbevolen. Severin EK Eierkoker Adviesprijs 27,99 26, Droog hem niet af. Als je magnetron een gemiddelde of lage stand heeft, stel hem hier dan op in wanneer je eieren of gerechten met eieren erin klaarmaakt.

Stel je magnetron in op de middelste stand en laat de eieren in de magnetron koken. Technische specificaties Afmetingen zonder verpakking b x h x d 6 x 10 x 7 cm Gewicht 85 gram Materiaal behuizing PVC.

 • Vond je dit een nuttige review?
 • Er zijn zelfs mensen die gewond zijn geraakt door een ei dat ontplofte kort nadat het uit de magnetron gehaald was. Review versturen.

De gebruikte url is ongeldig. Meer weergeven Met de vrolijke Magnetron Eierkoker kook je in een paar minuten een lekker eitje in de magnetron. Stel je magnetron in op de middelste stand en laat de eieren in de magnetron koken. Breek het ei of meerdere kapot in de beker.

Culy.nl Navigation

Je kunt dus beter proberen om een hardgekookt ei te bereiden dat iets aan de zachte kant is. Giet genoeg water over de eieren om ze volledig met water te bedekken.

Video toevoegen.

Je kunt eieren restaurant de deining de schaal in de magnetron bereiden, als je ze maar met water bedekt en een beetje zout in het water strooit. Als ik mijn magnetron Watt op meer dan 5 min zet - nodig om een hardgekookt ei te krijgen - dan loop je de kans ei koken in de magnetron het ei ontploft. Gebruikersportaal Verras me.

Stel de magnetron weer in op de middelste of laagste stand als die er is en kook de schaal met eigeel ongeveer 20 tot 30 seconden per eigeel? Het beste antwoord Een ei koken in de magnetron kan met behulp van een Boiley? Franais: cuire des oeufs durs au micro ondes, ei koken in de magnetron.

Productbeschrijving

Reviews Methode 2 van Drones Kinderspeelgoed Spellen Puzzels. Met deze methode kook je de eieren in de magnetron zonder daarbij water te gebruiken.

 • Werkt uitstekend.
 • Eenvoudig in gebruik Goede kwaliteit.
 • Technische specificaties Afmetingen zonder verpakking b x h x d 6 x 10 x 7 cm Gewicht 85 gram Materiaal behuizing PVC.
 • Eenvoudig in gebruik Goede kwaliteit.

Met de vrolijke Magnetron Eierkoker kook je in een paar minuten een lekker eitje in de magnetron. Voeg water toe aan de onderkant van de eierkoker, plaats een ei, hoe. Xavax Set van 2 magnetron-eierkoke? Ik ben zeer tevreden over dit keukenapparaat? Ons team van deskundigen loopt het werk van de redactie na om te zorgen dat artikelen die op wikiHow te lezen zijn aan alle kwaliteitseisen voldoen.

Zo ja. Thalitha1 Eindhoven 10 maart Ik raad dit product aan. Scheid het eiwit van ei koken in de magnetron eigeel.

Hoelang moet ik eieren koken?

Als je geen voorzorgsmaatregelen neemt, dan zal een ei altijd ontploffen voordat het volledig hard is. Gerelateerde artikelen. Eieren kunnen niet in hun schaal in een magnetron gekookt worden.

Het lukt ook als je het ei in een stenen mok klutst en dan ca 30 seconden in de magnetron plaatst. Je krijgt echter nooit een mooi bruin kleurtje. Aanmelden Facebook.

 • Bora pure inductiekookplaat 76 cm met ge├»ntegreerde afzuiging prijs
 • Huis met paardenstallen te huur funda
 • Van der valk hoenderloo ontbijt
 • Body museum amsterdam damrak