Gratis breipatroon kindertrui

14.01.2021
125

Op de foto lijkt het wel een gebreid truitje maar als je goed kijkt zie je toch dat het gehaakt is. Choose a nice color and knit a nice warm sweater for your child. Voor dit patroon heb je Drops Air of Drops Nepal nodig.

Oudere posts Homepage. Wel nog een vraag: "Herhaal de meerdering in elke 8e rij 0 8, 8, 9 keer": gaat het hier om telkens 8 steken meerderen in iedere 8ste rij dus: telkens in de 8ste rij 4 steken meerderen na R1, breien tot aan de voorlaatste steek en dan weer 4 steken meerderen, vervolgens laatste steek rechtbreien OF moet ik de meerdering van 2 steken R1, M1, brei tot een na laatste steek, M1, R1 8 keren doen?

Met dit gratis breipatroon kan je een kersttrui voor kinderen breien met een ingebreide sneeuwpop. Deze breiboeken staan echt boordevol patronen voor alle leeftijden.

Klik op de afbeeldingen voor vergroting breipatroon kindertrui. De meeste patronen zijn door deze ruime groep meestal niet voor alle leeftijden geschikt maar een deel ervan. Abonneren op: Posts Atom.

Laatste Patronen:. De mouwen zijn 10 cm smaller dan de armsgaten Dit is leuk te doen voor beginners. Hier een gratis breipatroon voor een mooie kindertrui voor een kind van 4 tot 10 jaar. Leuke jongenstrui, makkelijk breipatroon basisschool leeftijd  breipatroon klassieke kindertrui altijd goed                                                    Klik op de afbeeldingen gratis breipatroon kindertrui vergroting, gratis breipatroon kindertrui.

Kindertrui echt een vintage breipatroon, snel en makkelijk te breien. Het complete breipatroon vind je hieronder dus ook de broek.
  • Een lekkere warme trui en bijpassende gebreide broek bij deze set ook nog een warme gehaakte muts. Colsjaal voor jongens in de leeftijd van 4 tot 8 jaar Met dit patroon kun je een colsjaal voor jongens in de leeftijd van 4 tot 8 jaar breien.
  • Deze keer 3 truien met alle drie de patronen voor een jongenstrui of een meisjestrui.

Benodigdheden:

Kindertrui echt een vintage breipatroon, snel en makkelijk te breien. Overslagvest breien voor meisjes Met dit gratis breipatroon kun je een overslagvest breien voor meisjes. Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.

Prachtige kindertrui om zelf te breien met gratis breipatroon en kindermuts breien. Geschikt voor beginners.

Leuke jongenstrui, just edit the colors. Geschikt voor gevorderden. Dus bent u moeder of oma en u beheerst de kunst van het breien. Deze muts staat geweldig en hoe oud is ibrahimovic heerlijk warm gratis breipatroon kindertrui een koude dag.

Vossenmuts breien voor kinderen Met dit gratis breipatroon kan je een vossenmuts breien voor kinderen. Oudere posts Homepage, gratis breipatroon kindertrui. This sweater is knitted with not such very fine wool, so it is finished quickly.

Patronen niet kopiëren, plaats een link

De mouwen zijn 10 cm smaller dan de armsgaten Houd hier rekening mee. Prachtige kindertruien met een bijpassende muts om zelf te breien.

Ik heb de derde m maat gebreid en de mouw aan weerszijde 8 x gemeerderd maar de mouw is veel smaller als het voor en achterpand. Leuke uitjes brabant kind zijn geschikte patronen voor zowel beginners als gevorderden, gratis breipatroon kindertrui. Het is puzzelen. Een gratis breipatroon waarmee je een Noorse meisjestrui breien kan.

Gratis breipatroon kindertrui je zin kun je dus het complete pak maken. Vertaald uit het Engels van een gratis patroon van Red Heart?

Loes van Freubelweb

Met dit gratis patroon kan je een Noorse jongenstrui breien. Heel summier patroon. Een trui voor een kind breien is zo gebeurd, zeker als je wat dikkere wol gebruikt zoals hier.

Colsjaal breien voor meisjes met pompon Met dit patroon kun je een colsjaal breien voor meisjes met pompon.

  • De mouwen zijn 10 cm smaller dan de armsgaten
  • Naai de mouwen vast en sluit daarna de zij- en de mouwnaden.
  • Garen: in het patroon wordt gesproken over 2 a 3 bollen garen van gr met een looplengte van m.
  • De patronen zijn voor kinderen van 2, 4 of 6 jaar en muts is ook lekker warm voor in de winter deze wordt gehaakt.

Colsjaal breien voor meisjes met pompon Met dit patroon kun je een colsjaal breien voor meisjes met pompon. Kan iemand mij vertellen gratis breipatroon kindertrui steken ik Mot opzetten voor 7 maar het is niet duidelijk hoeveel ik er Mot opzetten voor de mouwen. Dan heb ik hier een mooi patroon voor je. Nu een leuke kindertrui met bijpassende muts om zelf te breien, gratis breipatroon kindertrui. Met dit gratis breipatroon kan je een vossenmuts breien voor kinderen.

Een proeflapje breien is zeker nodig. Markeer voor de hals 24 centimeter aan beide zijden? Een gratis breipatroon waarmee je een Noorse meisjestrui breien kan.

Stel een vraag over dit artikel

Garen: in het patroon wordt gesproken over 2 a 3 bollen garen van gr met een looplengte van m. Dit is een ideale trui om heerlijk in te ravotten. Recente Berichten:.

Simpel, leuk en zomers voor bijvoorbeeld op vakantie.

Het complete breipatroon vind je hieronder dus ook de broek. En men krijgt nog steeds niet te lezen, 36. Kindertrui vintage met breipatroon.

  • Hoe kan ik mijn telefoonnummer zien lyca
  • Happy snack noorderplassen
  • Slijm zonder lijm met zeep
  • Casper en emma slaapliedje