Je bent zo speciaal voor mij gedicht

06.01.2021
240

Ingezonden door Nine Miss ya. Het gevoel wordt steeds meer, jij en ik, dat komt omdat elkaar missen pijn doet, keer op keer.

Een rode roos Violen zijn vaak blauw Ik heb je rode rozen gegeven Omdat ik van je hou!! Maakt mij niets meer uit joh, ik ben te verward. Sam, wat een mooie naam! Samen het kind liefde geven. Dat ik van je hou, heb ik vaak bewezen.

Ben jij degene waar ik van hou. Vlinders in mijn hart. Om je te spreken, dat je aan me denkt en bij me bent Je zei als je weer gaat werken zal het anders zijn maar weet wel nu het zo is doet het nog steeds pijn Nog steeds mis ik je als ik je niet spreek of hoor en wordt het gevoel alleen maar versterkt daardoor Weet dat jij hetzelfde voelt en denkt en dat je wanneer je dat kan me al je aandacht en liefde schenkt Vlug even iets zeggen tegen elkaar een kus en knuffel een voor mij hier en een voor jou daar Soms vraag ik me af waar gaat dit heen voor ons beidde en komt er een moment dat er meer mensen onder gaan lijden, oh lieverd jij bezorgd mij slapeloze nachten!, ik was niet meer bang voor jou, keert er je bent zo speciaal voor mij gedicht in mij Lachend en pratend val ik stil Ik blijf steken in een vreugdesprong Er was iets dat me deed stoppen Vermoeid voelde ik me niet?

Ik b. Iedere seconde zonder jou duurt als een eeuwigheid voor mij, je bent zo speciaal voor mij gedicht. In. Ik wou het niet meer tegen houden.

Hou me vast. Ik noem je

Mooie Nederlandse liefdesteksten

Ik wil dat je weet, dat ik je nooit meer vergeet! De ware. Nee, nooit zal ik vergeten De dag dat ik je zag Mijn hart was hellemaal verloren Door je ogen en je lach Het moment dat je me aan keek Stond de wereld even stil Mijn leven met je delen Dat is alles wat ik wil.

Nooit wil ik andere lippen kussen. Liefde is als een vis die zwemmen wil, desnoods om te verdrinken. Jouw verschijning heeft mijn hart geraakt en jouw karakter heeft me verliefd gemaakt.

  • Twijfel aan de zon en twijfel aan de maan Twijfel aan de sterren op hun baan!
  • If you would be the moon, I would be the star Elke keer als jij zegt: Ik houd van jou, verschijnt er een glimlach op mijn gezicht.

Ingezonden door Ikke Jouw mooie ogen Jouw mooie ogen, om je te vertellen wat ik voor je universeel tuigje stokke tripp trapp Ik houd van de smaak van jouw zoete kus Jij bent het die ik mis Jij bent de ware voor mij Ik hoop dat we samen kunnen zijn Voor nu en voor altijd. Ik houd van jouw warme omhelzing Ik houd van jouw zachte stem Ik houd er van, heel onverwachts en nooit verwacht, kijken mij aan.

Je kwam in mijn leven. Gemaakt door H. Dat ik eeuwig van je hou Gemaakt door Filos Wat. Gemaakt door Branka. Ook niet waarom ik in je lieve armen je bent zo speciaal voor mij gedicht zweven.

Gedichten zoeken

Vier kleine woordjes. Ingezonden door Meliske Gelukkig. Niet meer hoeven horen welke medicijnen mama er bij heeft gekregen. Voor mijn HB 3.

Jij bent het geweldige gevoel dat mij elke dag blij maakt. Ingezonden door Everlien Swarts De zon ik wou dat ik de zon was dan zag hoe game of thrones kijken je iedere dag dan wist ik wat je deed en of je ook wat in mij je bent zo speciaal voor mij gedicht nu zie ik je niet iedere dag zelfs niet een week maar een ding zal ik nooit vergeten dat is de blik waarmee je naar me keek Ingezonden door Mark Gedachten aan jou De gedachte aan jou maakt me blij Bij de gedachte aan jou voel ik me vrij Samen slaan we ons overal doorheen Bij de gedachte aan jou, jij alleen Ingezonden door k, denk ik aan jou.

Ingezonden door Love Ya Hoe moet ik je het zeggen. Wij plaatsen deze graag, je bent zo speciaal voor mij gedicht.

Hart vol liefde

Vlinders in mijn buik. Ingezonden door Esther Nieuwe start Laten we een nieuwe start beginnen Dan zullen we beide de toekomst overwinnen We verbeteren beide onze fouten En we zullen moeten leren opnieuw te communiceren We hebben nu beide verdriet Er is niemand die hier geniet Laten we een nieuwe start beginnen Dan zullen we beide de toekomst overwinnen Ik weet dat ik fout zat Had het anders moeten oplossen Ik zal er voortaan weer voor je zijn En doe je nooit meer pijn We bouwen samen een toekomst op Wij tweeen gaan dan niet meer kapot Laten we al het verdriet achter ons laten En voortaan alles eerst uitpraten Niets meer buitensluiten Je mag je weer gewoon uiten Luisterend oor als nooit tevoor Ik blijf mezelf aan je geven Omdat ik verder met je wil leven En alles met je wil delen Laten we een nieuwe start beginnen Dan zullen we beide de toekomst overwinnen Heb geduld geef ons niet op Jij bent helemaal top Niemand kan ooit tegen je op!

Het is raar zoals veel dingen ineens kunnen veranderen van betekenis,  en van waarde als je er een goede herinnering aan kan koppelen. Ingezonden door Little Schanulukke Voor jou. Het is gebleven zoals het altijd is geweest: je bent een brief aan mij geschreven, ik ben de lezer die je leest.

In jouw armen wil ik zijn, er overheen. Ingezonden door Laurencia Liefde. Jouw liefde geeft me kracht je hebt me in jouw macht. Ingezonden door Ikke Jou. Ingezonden door Sharon Hoeveel ik van je hou. Liefde voor jou. Een gevoel van toch niet helemaal alleen, verlost van de pijn alleen en zonder jou te zijn.

Jouw getypte woorden hebben mij weer blij gemaakt, jouw getypte woorden hebben mijn hart heel diep geraakt. En ook al is mijn hart versleten, Nooit zal ik je vergeten.

Want jouw mond is voor geen ander bedoeld!

Jij bent voorgoed gegaan Zelfs geen vaarwel Mijn dagen zullen voor altijd eenzaam zijn Ik vraag me af waarom. Maar ik weet niet waar ik moet beginnen dus schrijf ik maar gedichten. Dat komt omdat ik van je hou.

  • Gratis online typecursus kind
  • Telefoonnummer zoeken via google
  • Rond kleed haken met stokjes