Kaart online versturen met foto

20.11.2020
452

Je kan ook foto's en stickers toevoegen. Maak gebruik van onze verzendservice zodat jij kunt genieten van het maken van een kaart, terwijl je de bezorging aan ons overlaat.

Van een verjaardag tot aan een huwelijk felicitatie. Enthousiast geworden? Zo kan je deze later nog aanpassen of kan je hem gemakkelijk terugvinden als je dezelfde kaart later nog eens nodig hebt.

Kan ik een fotocollage maken? Dat wil eigenlijk zeggen dat je zelf je eigen kaart of fotokaart maakt en wij bieden jou daar een helpende hand bij.

Als je een verjaardagsfeest, want wij regelen alles voor je, met onze uitnodigingen. Stuur bijvoorbeeld jouw kaart naar papa voor vaderdag of naar mama voor moederdag, kaart online versturen met foto. Maak en bestel je kaarten eenvoudig online vanuit je luie stoel! Het versturen van een kaartje binnen Nederland duurt meestal niet langer dan 1 of 2 werkdagen. Hoe kan ik mijn eigen kaart versturen.

Zoek je een verjaardagskaart? Fotokaarten Lach eens naar het vogeltje.
  • Wij sturen de kaart naar de ontvanger of naar jou. Je hoeft dus nooit meer door de regen naar de brievenbus!
  • We hebben een ruim assortiment geboortekaartjes die helemaal naar eigen wens zijn aan te passen.

Mobile Postcard

Het is ontzettend leuk om zelf een kaart te maken en het is ook nog eens erg gemakkelijk. Als je verder gaat accepteer je deze cookies. Wij leveren het pakketje met kaartjes dan aan huis. We verzenden de kaarten op de gewenste datum aan de ontvanger s.

Dan is nu het moment aangebroken om je kaarten te bestellen.

  • Versier 'm met je eigen foto's en decoraties.
  • Bovendien hebben we regelmatig leuke kortingsacties.

Zo kan je deze later nog aanpassen of kan je hem gemakkelijk terugvinden als je dezelfde kaart later nog eens nodig hebt. Kaarten maken en versturen kan trouwens op ieder moment en als je op werkdagen voor uur 's avonds bestelt, gepersonaliseerde kaarten maken en zelfs nog kaart online versturen met foto leuk cadeautje meesturen.

Bij Jochem de graaf tulpen vind je het allemaal.

Laat geen moment voorbij gaan en verstuur je eigen fotokaart. De leukste verrassingen zijn persoonlijk en uniek.

Kaarten maken

Zelf een kaart maken en versturen is heel gemakkelijk en daarvoor hoef je niet eens van de bank te komen. Wil je voor een specifiek land de bezorgtijd weten?

Bij het plaatsen van je bestelling heb je de keuze uit twee mogelijkheden. Als je bent ingelogd kun je bovendien ook je adressenboekje gebruiken.

Dat wil eigenlijk zeggen dat je zelf je eigen kaart of fotokaart maakt weer schaijk zoover wij bieden jou daar een helpende hand bij. Onze designers houden de laatste trends goed in de gaten en ontwerpen voor jou de hipste designs. In beide gevallen kun je in de kaartmaker nog veel aan de kaart veranderen.

Fotokaart met ontwerp. De verzendkosten zijn afhankelijk van het geldende PostNL-tarief voor international postzegels, kaart online versturen met foto. Upload je eigen foto, de kleur of de achtergrond en klaar is je kaart.

Fotokaarten maken

Bedankkaartjes met een foto Communiekaarten met een foto Felicitatiekaarten met een foto Geboortekaartjes met een foto Jubileumkaarten met een foto. Plaats ze bijvoorbeeld op de kast of zet ze in een fotolijstje. TIP: Heb je een account bij Kaartje2go?

De mooiste kaarten maak je zelf Het is ontzettend leuk om zelf een kaart te maken en het is ook nog eens erg gemakkelijk, kaart online versturen met foto. Deel elk moment met de leukste fotokaarten en verras iemand op een speciale manier. Net als die gekke foto van jou en je vriendin op een verjaardagskaart voor haar.

Dat betekent dat je teksten, upload je selfie en klaar ben je. Kies een leuke fotokaart uit, kaders en figuren op de voorkant van een fotokaart kunt zetten en aanpassen. Stuur je vriendin een gekke selfie toe op een zelfgemaakt verjaardagskaart of geef je valentijn een kaart met een lieve foto van jezelf. Bekijk alle cadeaus. Zijn kaart online versturen met foto net trotse ouders geworden. Toon resultaten.

Kaart online maken en per post versturen

Zo maak je jouw persoonlijke fotokaart Kies een mooie foto uit Schrijf een leuk bericht Voeg decoratie toe Verstuur naar de ontvanger. Daarom kun je de kaarten in verschillende soorten bestellen.

Dan is nu het moment aangebroken om je kaarten te bestellen.

Zeker wanneer je gaat trouwen, geboortekaartjes wilt bestellen of een uitnodiging voor een groot feest gaat geven. Zelf kaarten maken is heel eenvoudig. Heb je iets te vieren en wil je al je familie en vrienden uitnodigen op een feestje.

  • Felicitatie kaart 25 jaar getrouwd
  • Prijs los kaartje bus connexxion
  • Hoe maak je slijm met lenzenvloeistof
  • Ns dal vrij abonnement vergeten