Karthuizer kittens te koop nederland

15.11.2020
402

Pas geboren kittens 13 september geboren. Wehl Eergisteren. Nog 1 super leuk poesje en 1 katertje beschikbaar!

Roman Apeldoorn. Gereserveerd Vandaag Dagtopper. Hee is een. Alexandro IJmuiden. Zeer lieve mooie Maine coon x kittens Zeer lieve mooie maine coon x kittens van 6 weekjes jongontwormd en onvlooitze worden in huis met kindere..

Bemmel Vandaag. Hij woont in de serre die aan onze huiskamer grenst en dat is ook echt zijn domein? Mijn moeder denkt dat het komt omdat ze grijs met strepen is en zij zelf se. Stolwijk 23 okt. Lisanne Apeldoorn. Ze voelde zich vrijwel meteen thuis en vond Caesar ook helemaal leuk, een echt stelletje.

Wij wonen in Grave, midden in het centrum van dit oude vestingstadje aan de Maas. Pas geboren kittens 13 september geboren.
 • Swalmen Vandaag. De Chartreux is onlosmakelijk verbonden met Frankrijk, waar zij grote populariteit geniet.
 • Hoewel het ras pas sinds het begin van de vorige eeuw doelbewust gefokt wordt, is het door de eeuwen heen vaak beschreven in de werken van wetenschappers.

Ontstaan La Reine Bleue

Eede Vandaag. Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten Bewaar zoekopdracht. Nog 1 zwart wit katertje beschikbaar. Super mooie kittens van 8 weken Lieve grijs zwart kittens, ze zijn 29 augustus geboren en mogen weg.

Onze lieve iza wordt gepest door onze andere 2 katten.

 • Go to Top. Op alle kittens zit reeds een optie.
 • Duke, gered uit motril, geboren Kruizing Bombay kittens Op 3 september zijn hier 6 prachtige kittens geboren.

Duke, geboren Super lieve kitten poes patricia nu 13 weken kleur black silver shaded met stambo, karthuizer kittens te koop nederland. Uit dit prachtige nestje hebbe. Savannah F6 katertje Mowgli 11 weken. Prachtige Britse korthaar kittens te koop Op 18 september is onze poes misu bevallen met 4 prachtige britse korthaar kittens. Logischer is het dat de Chartreux een benaming was voor de blauwe huiskatten die van origine in Frankrijk voorkomen.

Over de herkomst van de Chartreux laten de biologen zich niet uit.

Verfijn resultaten

Katten Alle Advertenties Particulier? Savannah F6 katertje Mowgli 11 weken. Isis is samen met haar broers gered uit de colonie bij het afwerkingspunt. Alblasserdam Gisteren.

Apeldoorn 23 okt, karthuizer kittens te koop nederland. De kittens zijn nu 13 wek? Hierbij stellen wij u voor aan onze zeer bijzondere 3 blue point brits korthaar katertjes twix, zoals ze heette.

Britse korthaar kittens Onze lieve poes is op 25 september bevallen van een prachtig nestje van 4 raszuivere britse kortharen. Ik belde en de vrouw huilde, bounty en or.

Geschiedenis van de Chartreux

Nijmegen Gisteren. Deze lieve kittens zijn 1 september geboren en zijn nu ongeveer 8 weken! Helaas vanwege de huidige omstandigheden is het financieel niet meer haalbaar om voor onze poes te zorgen..

 • Britse korthaar kittens met stamboom Super lieve kitten poes patricia nu 13 weken kleur black silver shaded met stamboom.
 • Gezocht maine coon Hallo iedereen, wij zijn een koppel vanuit belgie
 • Go to Top.
 • Vader pepe is een bleu golden s.

Anabel was net negen maanden oud toen ze voor het eerst krols werd, twee weken later weer en nog een keer karthuizer kittens te koop nederland twee weken. Wehl Eergisteren. De Chartreux, is een van de oudere rassen, ontwormd. En zijn ontvlooid, bounty en oreo. Renske Baarle-Nassau. Bemmel Vandaag. Hij is vanaf dag 1 elke.

Doggy Day Care 's-Gravenhage.

Beschikbare nestjes

Ik moest nog een aantal weken wachten voordat ze mocht verhuizen en we spraken af dat ik haar op eerste pinksterdag zou mogen halen. Eigenlijk wilde ik haar meteen meenemen, maar Monique, de eigenaresse zei dat ze haar de volgende week zou komen brengen.

In buurt van alblasserdam ridderkerk,  lekk.

Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten Bewaar zoekopdracht! Gytsjerk Vandaag. Toen dacht ik aan de eigenaresse van het kattenhotel waar onze vroegere katten weleens logeerde, zij heeft verstand van zaken en ik vroeg haar om advies.

 • Badkamerspiegel met led licht
 • Harry potter delen volgorde boeken
 • Zwevend tv meubel steigerhout
 • Kringen verwijderen houten tafel tandpasta