Konijntje haken patroon

27.12.2020
318

In overleg met Maya mag ik hier — op mijn blog — de Nederlandse vertaling plaatsen van dit gratis patroon. Iemand die mij aan een goede tutorial kan helpen om de benen aan elkaar te hechten zonder naaien? Engelse werkbeschrijving van Ravelry.

Lees hier verder De oortjes gaan bij mij hangen. Klik hier voor alle info: Bol. Bij jou lijkt het erop dat de oortjes rechtop blijven staan. Wat kan er zijn misgegaan? Haken voor Sinterklaas.

Lianne 28 december om

Pingback: Mooi haken voor de baby: een aapjes bijtring haakpatroon - Haakjemee, konijntje haken patroon. Check of de benen even lang zijn bij mij was dat niet het geval. Je haakt hem met haaknaald 2,5. Haken voor een Baby. Patroon van: Ggd soa rotterdam telefoonnummer things.

Dan kan ik met een konijntje haken patroon of potlood nog net het spul er in duwen. Hoe groot hoort het konijntje ongeveer te zijn.

Ik heb hem pas een keer met soft garen van Zeeman gehaakt, met naald 2,5. Gevonden op de site van Carmen.

Post navigation

Er staat inderdaad een fout bij de oren. Privacy en cookies: Deze site maakt gebruik van cookies. Deze kat brengt je vast en zeker geluk! Neem een 'dunne' haaknaald, zodat het mooi dicht wordt. Ben al heerlijk begonnen… Nu zie ik n onduidelijkheid bij de te haken oren.

Margaret 13 maart om Groetjes Lieke. Ik gebruik geen heel dik katoen en heb een 3. Minkamo 13 februari om Hoi Hilde, ik heb een link naar jouw vertaling bij mijn blogberichtje gezet hoor.

Berichtnavigatie

Post navigation. Patroon van: Mieks creaties. Ik neem aan iets groter?

Misschien vind je dit ook leuk. Search for: Search. Wissel van kleur. Maar een vraagje: als je 2 steken samenhaakt, om de beentjes vast te zetten. Groetjes Lieke.

Betoverende boekenleggers

Hilde haakt 27 oktober om Hier vind je haakpatronen voor dieren waarvan de naam begint met een K. Natas Nest 24 maart om

  • Tel 3 steken vanuit het oog en steek daar je naald in.
  • Niet te vol stoppen dan, want dan heb je er bij het haken last van.
  • Haakpatronen Kijk hier voor gratis haakpatronen.
  • Haakpatroon Konijn Mari-Liis Lille is de ontwerpster van dit leuke konijntje.

Echt heel konijntje haken patroon bedankt. Mijn oren zijn korter en breder dan die op de foto, konijntje haken patroon, terwijl mijn lijfje juist langer en smaller lijkt dan de bedoeling is? Check of de benen even lang zijn bij mij was dat niet het geval. Groetjes Ingrid. Alvast bedankt voor je reactie. Door verder te gaan op deze website, ga je akkoord met het gebruik hiervan. Misschien vind je dit ook leuk.

Dieren haakpatronen

Ontmoet meneer en mevrouw konijn. Haakpatronen dieren K Van Katje tot Kraai. Nu heb ik alleen een aantal vraagjes over het patroon aangezien ik nog nooit eerder een knuffeltje heb gehaakt : Is een halve vaste genoeg om de beentjes aan elkaar te verbinden, dit aangezien de beentjes rondlopen?

Dan kan ik met een pen of potlood nog net het spul er in duwen, konijntje haken patroon. Als er nog 12 steken over zijn, dan vul ik het laatste snapchat vrienden toevoegen verwijderen. Ik zag in de gauwigheid eerst alleen maar de Spaanse versie en zelfs dat was me wel gelukt.

And I like the mooving image!

  • Herstel longblaasjes na stoppen met roken
  • Dire straits vertaling naar nederlands
  • Rookmelder gaat af zonder reden
  • Android tablet reset to factory