Songtekst wim sonneveld aan de amsterdamse grachten

12.01.2021
304

Die mooie ogen - Jantje Koopmans. Een kater in de morgen - De Bedakkerie. Dat kan toch ook - John D‚.

De Volendammer en de Ier - Devilish Mary. Elke avond een half uurtje joggen - Gerard Cox. Bloemen voor Moeder - Tante Leen. Gebruikersportaal Snelcursus Hulp en contact Donaties.

In Sonnevelds geval hoor je zijn typische warme stem er vanzelf bij of je zoekt je toevlucht tot een cd en neemt dan het boek op schoot. Dan krijg je bloemen - Annie Foort.

Wil je tekst overnemen of een video fragmentfoto of illustratie gebruiken. De zingende zeeman. Een man moet niet altijd mooi zijn - The Skymasters. Een riks contant - De Spelbrekers! We horen graag uw mening! Beneje de Moerdijk - Willy Rex.

  • Blind Geschoten. Belletjes - Martine Bijl.
  • De grenssoldaat. Bij de oude lindeboom - Peter van Os.

In een rijtuigje Songtext

Daar was lestmaal een kwezelken. Een beetje verliefd - Andr‚ Hazes. De visscherman - Willy Derby. Die ouwe stoel - Tante Leen. De oude bierfles - De Straatzangers. Domino - Winnie Dobber.

De 3 biggetjes - K3. Blokkedoos Boem - Jaap van de Merwe. Afscheid van 'n Koloniaal - Lou Bandy. Bruidslied uit Lohengrin.

Ähnliche Songtexte

De volgende keer - Devilish Mary. Een nieuw lied van ene Zonderlinge en Ware Geschiedenis. Doosje - Henk van Ulsen.

De man met de banjo - Ger de Roos. De baksteen? De rode koekoek - Truusje Koopmans en Dick Doorn. Anton - Rikkert Zuiderveld. Zijn nu in actie om een metrostation naar hun idool te noemen. De trein naar het noorden - Ramses Shaffy.

Need rating details

Een nieuw Jagerslied. Blonde Leentje uit de Lindelaan - Black and White. Don't spoil my day - Clover Leaf.

Fijne zus, uit de autobus? Jos Cleber. De allermooiste dagen - Jeff. Charlie Chaplin - Mieke. Cirkusvrouwen - Fien de La Mar. Daar was laatst een meisje loos. Cookiebeleid Uitleg over de gebruikte cookies op onze site en app. De terugkomst van Manke Nelis. De zwaan en de stervende danseres - Joost Nuissl. De 'schlager' van de slager.

Navigatiemenu

Ach, Jo-Jo-Josef. Nieuwsbrieven Kies en beheer uw favoriete nieuwsbrieven. Bij de halte van de bus.

Er is geen mooier, wijder land! Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie. De Mexicaan en de cowboy - The Chico's.

  • Eczeem op eikel
  • Zomoto werkt niet meer
  • Anwb connected kenteken check
  • Wat kost een stacaravan afbreken en afvoeren