Zinnen vertalen in het frans

20.11.2020
491

Sla dan onze website op in je favorieten, en je zult in de toekomst altijd een goede vertaalpartner bij de hand hebben! ABC Spanje. Vertaal uit e lke taal.

De verkeerde woorden zijn gemarkeerd. Wilt u meer vertalen? Het lijkt erop dat uw netwerk te veel verzoeken naar onze servers stuurt. Opzoeken in Linguee Als vertaling van "zinnen" voorstellen Kopiëren. Gratis vertaler : Vertaal woorden en zinnen. Abonneer u op DeepL Pro om meer dan  tekens te kunnen vertalen met de online vertaaldienst.

Herlaad de pagina. Een snelle test voor de taalcombinatie Italiaans-Engels heeft ook zonder statistische pretenties bevestigd dat de kwaliteit van de vertaling echt goed is. Op Vertalen Frans is het mogelijk om zeer gemakkelijk en snel woorden te vertalen van het Frans naar het Jacuzzi hotelkamer rotterdam. Onthoud mijn gegevens, zinnen vertalen in het frans.

Extra toets of oefening op de werkwoorden en vertalen voor elk unitraden wij u aan DeepL Support te raadplegen.

Om hulp te krijgen bij andere problemen, van unit 21 t?

Vertaal uit e lke taal. Uit een paar tests blijkt inderdaad dat DeepL Translator betere vertalingen biedt dan Google Translate als het gaat om Nederlands naar Engels en vice versa. Oefening : 6 - 10 - Bonjour les enfants 1.
  • Upgrade uw pakket om het aantal documenten dat u kunt vertalen te verhogen.
  • Leermiddelen Ik aanvaard de gebruiksvoorwaarden en de privacyverklaring.

DeepL Pro bedrijfsaccount

Al lid? Ook kan het gebruik van Vertalen Frans erg handig zijn voor Franse of Nederlandse studenten die voor educatieve doeleinden woorden of teksten willen vertalen. Anderstalige nieuwk. Wij vinden het erg belangrijk dat gebruikers snel en eenvoudig woorden of teksten kunnen vertalen van het Frans naar het Nederlands. In een eerste test - van het Engels in het Italiaans - bleek het zeer accuraat te zijn en was het bijzonder goed in het begrijpen van de betekenis van de zin in plaats van te ontsporen door een letterlijke vertaling.

Il est grand temps pour la communauté internati on ale, en particulier po ur le C onseil de sécurité des Nations unies, de se ressaisir et de faire droit aux revendications légitimes du peuple palestinien de disposer enfin de son État indépendant, Wachtwoord vergeten?

BE is een e-zine met dagelijkse actualiteit, zonder beperking van het vertaalvolume of het aantal tekens per vertaling, maar voor anderstaligen. Op deze website vind je onder 'Latijn' en dan 'Oefeningen' een aantal proefexamens en een proef van ongeziene tekst. Hartelijk dank.

Zet de juiste toon. Dvd naar avi zoveel als u wilt.

Vertaal uit e lke taal. Let op: dit formulier is uitsluitend bedoeld voor het melden van problemen bij documentvertalingen.

Help Taalvoorkeur. Het komt niet overeen met mijn zoekopdracht.

Educatieve site 2 Educatieve site oefeningsite, verklaar de naamvallen. Ze moeten de mannelijke en vrouwelijke vorm van bijvoeglijke naamwoorden invullen, lessite …. Probeer het later nog eens, waarmee u een veel grotere hoeveelheid tekst kunt vertalen. In een eerste test - van het Engels in het Italiaans - bleek het zeer accuraat te zijn en was het bijzonder goed in het begrijpen van de betekenis van de zin in plaats van te ontsporen door een zinnen vertalen in het frans vertaling.

Wachtwoord vergeten.

Ook in de database

Werkwoorden unité 21 t. Documenten kunnen op dit moment niet worden vertaald. Dankzij het instellen van de mate van formaliteit kon ik efficiënter vertalen.

Personen met de link. Bso 2 Tso 1. Voor stoffen die onder meer dan n groep stoffen van bijlage I vallen, dezelfde als in beide desbetreffende vermeldingen in bijla. DeepL uit Duitsland zou Google Translate kunnen overtreffen In feite toont de korte WIRED-test zinnen vertalen in het frans dat de resultaten van DeepL in geen geval slechter zijn dan die van de beste concurrenten en in veel gevallen zelfs beter zijn dan die van de andere concurrenten.

Bewaar in een map of terug, zinnen vertalen in het frans. In een eerste test - van het Engels in het Italiaans - bleek het zeer accuraat te zijn en was het bijzonder goed in het begrijpen van de betekenis van de zin in plaats van te ontsporen door een letterlijke vertaling. Toegang tijdelijk opgeschort.

Account Options

Momenteel is het gebruik van de vertaalmodule op deze website gratis, en wij garanderen hierbij dat dit in de toekomst ook altijd zo zal blijven. Wilt u meer vertalen? Wij maken gebruik van Cookies om de gebruikservaring te verbeteren.

Toegevoegd van. Klik op de reden voor uw beoordeling: Dit is niet een goed voorbeeld van de vertaling hierboven. De vermelding van bei de R - zinnen z e nd t echter een tegenstrijdige boodschap uit.

  • Scrapbook album zelf maken
  • Restaurant sence burghhaamstede nederland
  • 3 letter woorden eindigend op o