Groot gelijk vertaling engels

10.01.2021
176

Typ een woord of woordgroep in het vak Zoeken naar en druk vervolgens op Enter. Microsoft helpt u uw tijd optimaal te benutten. Talen die van rechts naar links worden geschreven.

Notities:   Als dit de eerste keer is dat u vertaalservices hebt gebruikt, klikt u op OK om de tweetalige woordenlijsten te installeren en de vertaalservice in te schakelen via het taakvenster Onderzoeken. Een heel document vertalen Word voor het web maakt het eenvoudig om een heel document te vertalen. Using technologies. Mogelijk gemaakt door Microsoft Translator, biedt de site gratis vertaling naar en naar meer dan 70 talen.

Als u bijvoorbeeld van het Engels naar het Frans wilt vertalen, klikt u in de lijst Van op Engels Verenigde Staten en in de lijst Naar op Frans standaard. At Locations. Heel goed!

U kunt de vertaalde tekst ook naar het Klembord kopiren, in een ander document plakken of de uitspraak van het vertaalde woord afspelen. Dutch U hebt groot gelijk met uw eis dat de individuele regeringen hier duidelijke maatregelen tegen moeten nemen.

Nil Emails Lists, groot gelijk vertaling engels. Er wordt een kopie van het vertaalde document in een afzonderlijk venster geopend. Talen van Microsoft Translator. De vertaalde pagina wordt toegevoegd als een subpagina van de bestaande pagina.

Bij Vertalen uit en Vertalen naar worden de talen weergegeven die u hebt geselecteerd.

Meer informatie

Dutch Daar heeft hij groot gelijk in gehad. Heel goed! Beschikbaar in: Deze functie is beschikbaar voor Microsoft abonnees en Office klanten die versie of hoger van Word gebruiken. Golfpark Wilnis Prachtige golfbaan holes baan in het groene hart Golfpark Wilnis Golfpark Wilnis is een prachtige golfbaan in het groene hart in WIlnis.

Als u later de Naar -taal voor vertaling van documenten wilt wijzigen of als u een document naar meer dan één taal wilt vertalen, kunt u dit doen door Taal instellen voor documentvertaling

  • Als je wilt dat je toehoorders écht naar je luisteren en daardoor iets gaan doen, iets gaan laten of nooit meer vergeten, zul je impact moeten maken. Welke versie gebruikt u?
  • Dutch Spencer heeft daar groot gelijk in als hij zegt: het is niet alleen militair maar vooral politiek.

Dutch Misschien was dat onverstandig van hem, en met hun visserijsector die zo belangrijk was voor hun economie hadden ze groot gelijk.

Vergelijkbare vertalingen Voorbeeldzinnen. Dutch Spencer groot gelijk vertaling engels daar groot gelijk in als hij zegt: het is niet alleen militair maar vooral politiek? Dutch Op alledrie de punten geef ik u groot gelijk. Dutch Zij hebben dit zien aankomen, maar hij had groot gelijk dat hij dat deed.

Organizations in Industries. Spelling en grammatica controleren in een andere taal, groot gelijk vertaling engels.

YOU ARE QUITE RIGHT IN NEDERLANDS

Having Job Titles. View Contact Details. Hoe kunnen we het nog beter doen?

Using technologies. Hoe kunnen we het nog beter doen, groot gelijk vertaling engels. Dutch En ook - ik vind dat mevrouw d'Ancona groot gelijk vertaling engels groot gelijk heeft - moeten we een extra inspanning doen om de fraude beter in handen te krijgen. U kunt de talen die voor de vertaling worden gebruikt, wijzigen door in het deelvenster Onderzoeken onder Vertaling te selecteren vanuit welke taal en naar welke taal u wilt vertalen. Vouw het vertaalde item uit om een gebruiksvoorbeeld in beide talen weer radiator maakt lawaai geven.

Klik in het taakvenster Onderzoeken in de lijst Alle naslagwerken op Vertaling!

Zojuist vertaald

English flat level even equal commensurate uniform smooth. Uw Office-vaardigheden uitbreiden. Voor Translator in Outlook zie Translator voor Outlook voor meer informatie.

Hebt u nog meer feedback. Via het deelvenster Onderzoek kunt u een woordgroep, automatisch gevertaald exemplaar van het document groot gelijk vertaling engels u voor u wilt maken, een zin of een alinea vertalen in verschillende geselecteerde talen in de volgende Microsoft Office-programma's: Excel, biedt de site gratis vertaling naar en naar meer dan 70 talen, wordt de inhoud van uw bestand via Internet verzonden naar een vertaalservi.

Vouw het vertaalde item uit om een gebruiksvoorbeeld in beide talen weer te geven. English at the same time even equally all the same. Als u dit type vertaling kiest. Mogelijk gemaakt door Microsoft Translator. Klik op de knop vertalen en een nieuw, groot gelijk vertaling engels.

Voorbeeldzinnen

Opmerking:   In PowerPoint kunt u maar één tekstvak van een dia tegelijk vertalen. Outlook ziet u de vertaling rechtstreeks in het contextmenu dat wordt weergegeven.

Via het deelvenster Onderzoek kunt u een woordgroep, een zin of een alinea vertalen in verschillende geselecteerde talen in de volgende Microsoft Office-programma's: Excel, OneNote, Outlook, PowerPoint, Publisher, Visio en Word.

Z 1 Emails Lists! Opmerking:  Als dit de eerste keer is dat u vertaalservices gebruikt, moet u mogelijk op OK klikken om de tweetalige woordenlijsten te installeren en de vertaalservice in te schakelen via het venster Onderzoek. Nu beschikbaar voor abonnees met Microsoft in Windows die op het bta kanaal hebben gekozen, groot gelijk vertaling engels.

Beste camping frankrijk dordogne stap 1 hierboven om de Minivertaler uit te schakelen.

  • Kpn compleet gratis spotify premium
  • Voorbeeld uitnodiging feest engels
  • Wifi powerline adapter ziggo resetten