Seats and sofas nederland contact

19.11.2020
187

Vandaag door Wim uit Oudenbosch. Toen hield de verkoper ons weer tegen en had overlegt dat het voor euro weg mocht. Delen van dit bedrijfsprofiel.

We zijn erg fijn geholpen. Dit vertellen ze niet als je hem koopt! Daar zag ik al snel een super mooie bank. Door de unieke Giant Take Away formule hoeft u niet altijd meer weken op uw nieuwe bankstel te wachten, maar kunt u deze direct uit voorraad meenemen. We would really like to look into this. Opzoeking te breed ×.

Reactie van het bedrijf Seats and sofas nederland contact Henk, Bedankt voor de positieve review. Het doet ons goed om te horen uitslag in nek baby u in deze rare tijden alsnog met een goed gevoel bij ons heeft kunnen winkelen. En toch is het nu alsof we hem 10 jaar hebben staan. Beste Remco, Bedankt voor het plaatsen van deze positieve review.

En weer terug naar huis 3 kwartier heen en weer.

Controleer de transparantie van dit bedrijf. Kunt u een email sturen naar customerservice seatsandsofas. Beheer gratis uw bedrijfsgegevens Andere resultaten voor meubels in de buurt Skippy Meubel.

Contact - Seats and Sofas B.V.

Want dan was er een meubelmaker die de banken in orde zou maken. Marianne , Schiedam. Toen hield de verkoper ons weer tegen en had overlegt dat het voor euro weg mocht.

Bij binnenkomst viel ons oog direct op een bank. Het fijne is dat alles voor je geregeld wordt en je hem zelf op kan halen bij het magazijn als hij geleverd wordt.

Zelf met bank naar filiaal komen Controleer de transparantie van dit bedrijf. Wij hopen u in de toekomst nog eens van dienst te mogen zijn. De kleur komt thuis heel anders tot Met vriendelijke groet, Angela - Seats and Sofas.

Gemiddelde beoordeling

Maar een maal betalen kon dat niet meer. Alleen bij 1 stoel was er een wiel afgebroken bij levering. Met vriendelijke groet, Angela - Seats and Sofas.

Reactie van het bedrijf Beste heer, seats and sofas nederland contact, Bedankt voor het compliment. Erg meedenkend. Wat vervelend om te horen dat u zo snel problemen had met uw bank. Wij willen er zorg toe dragen dat uw ervaring zo goed mogelijk wordt opgelost en komen graag met u in contact? We willen uw teleurstelling uiteraard zo goed mogelijk verhelpen!

Contactgegevens

Gewoon waardeloos, ik koop hier nooit meer wat. Alvast bedankt voor uw moeite. Seats and Sofas is dé Europese specialist in zitmeubelen. Antwoord van Seats and Sofas. Hulp met deskundig advies.

Eenmaal thuis de banken uitgepakt maar bleek gelijk al dat de leuningen van beide banken los zaten en je voelde de veren van de bank als je er op ging zitten.

Ook kon de bank snel geleverd worden. Kwaliteit is gewoon slecht en de service van der wurff testen. In mei onze hoekbank met console en koelkast besteld 16 september hebben we deze op seats and sofas nederland contact halen Bij thuiskomst een bank gekregen die zo groot was dat hij niet door de deur past Geen medewerker die je daar van op Ik vertelde hoe ik dat moest doen Er werd gezehd at ik masr een aanhanger of bus moest huren Op mijn opmerking dat dit onder garantie viel kreeg ik te horen dat dit idd zo was maar dat alles beoordeeld werd in Maassluis Het betreft hier een bankstel van euro Mijn advies NOOIT meer Seats and Sofas, seats and sofas nederland contact.

Adres, e-mail adres. Dus we wilden onze geld terug maar dat kon niet meer en ze dwong ons om iets anders te nemen wat we niet mooi vonden.

En nog ben ik bezig met hun!!.

We keken nog even rond en besloten we om weg te gaan. Bagger zaak Problemen met onze bank na een week Kussens zakte door. Wij een klacht ingediend en konden de banken op 1 Julie terug brengen naar het filiaal in drachten.

Vandaag door Brigitte Dpgen uit Rotterdam. Reactie van het bedrijf Beste C, Bedankt voor uw positieve review. Met vriendelijke groet, Sylvia - Seats and Sofas!

  • Bonnie st claire pruik
  • Blokker koffiezetapparaat camping
  • All stars laag model
  • High school amerika na havo