Stoppen met roken pleisters vergoeding

11.01.2021
227

Instellingen opslaan. En ja, dit wordt anno vergoed vanuit de basisverzekering.

Gewoon rokers een eigen ricico laten betalen. Zo ook dure ingrepen voor jonge mensen en kinderen. Heeft u zorg nodig, bekijk dan ook altijd eerst de verzekeringsvoorwaarden. Slechthorendheid is vrijwel nooit iets waar je voor kiest, of wat je had kunnen voorkomen. Onderaan deze pagina zie je een overzicht van de aanvullende verzekeringen die dekking bieden voor begeleiding bij het stoppen met roken.

Reactie Loesje? Gecontracteerde zorgaanbieder: Geen vergoeding Niet-gecontracteerde zorgaanbieder: Geen vergoeding. Reactie Maan. Nog ergens hulp bij nodig. Vergoeding en voorwaarden Kies uw pakket en bekijk de vergoedingen en voorwaarden die bij uw pakket horen. Het eigen risico geldt alleen voor de basisverzekering?

Reactie K. Uit het grootste wetenschappelijke onderzoek wat ooit is gedaan rollen de volgende cijfers. Laten we wel even reëel zijn; Kinderen tot 18 jaar zijn gratis verzekerd voor de basisverzekering.
 • Uw stelling is simpelweg al te verwerpen door het feit dat rokers eerder dood gaan.
 • Reactie jan. Voor mijn andere, niet aan roken gerelateerde, aandoeningen betaal ik ieder jaar de maximale eigen bijdrage medicatie, specialist, controle onderzoeken én voor medicatie welke niet meer vergoed wordt maar ik wél móet slikken.

Meer vraag naar hulp

Op de website van Menzis worden cookies gebruikt. Er geldt dan wel een eigen risico. Roken heb je uiteindelijk zelf voor gekozen dus is onredelijk tegen over de zovele chronische zieken die nergens om gevraagd hebben die hun eigen medicijnen te laten betalen. Schrijf een reactie op: Loes kwant. Reactie Harry.

 • Annuleer Akkoord. Je verdient de kosten snel terug, doordat je geen dure sigaretten meer hoeft te kopen.
 • Vindt uw stopcoach dat u medicijnen of nicotinevervangende middelen nodig hebt?

B boy. Schrijf een reactie op: Harry. Ik zit alle reacties rustig door te lezen. Schrijf een reactie op: Q4no1. Vraag je arts om 'SMR' op het recept te schrijven. Vraag een verwijzing aan uw huisarts, bedrijfs.

Stoppen met roken via uw zorgverzekering

Je kunt bijvoorbeeld een vergoeding krijgen voor: Lasertherapie Allen Carr-trainig Training De Opluchting videotraining, e-mailtraining of open training van één dag Prostop. Laat het eigen risico voor chronische behandelingen bv oedeemtherapie maar een keer weg!!

Ans Franken Ans, het grootste onderzoek dat ooit gedaan is in met betrekking tot stoppen met roken was een verzameling van 48 verschillende studies waar in totaal meer dan rokers aan deelnamen.

Home Zorgverzekering Stoppen met roken volledig vergoed door zorgverzekering.

Of zie ik dat verkeerd. J Johannes. Medicijnen en nicotinevervangende middelen Vindt je stopcoach dat je medicijnen of nicotinevervangende middelen nodig hebt.

Vind t trouwens onzin dat dit nu niet meer van je eigen risico afgaat. Lees meer over het verschil tussen eigen bijdrage en eigen risico.

Uw vergoeding in het kort

Biedt uw eigen huisarts dit programma niet aan? W W van den Berg. Bij Menzis onderscheiden we vier cookieniveaus. Vindt je stopcoach dat je medicijnen of nicotinevervangende middelen nodig hebt? De zorg wordt volgend jaar volledig vergoed uit de basisverzekering bij gecontracteerde zorgaanbieders.

 • Dus stel een roker doet de cursus en moet dat jaar naar de neuroloog voorbeeld dan moeten ze het eigen risico gewoon betalen.
 • DSW Zorgverzekeraar.
 • Reactie M.
 • Naast de gebruikelijke methodes om te stoppen met roken, bestaan er ook alternatieve geneeswijzen die hulp kunnen bieden.

Schrijf een reactie op: Jy. Vindt je stopcoach dat je medicijnen of achterwiel fiets vervangen naafversnelling middelen nodig hebt. Aanvullende verzekering: Toon alles. Oordelen is makkelijk gedaanrespecteer mensen.

Laten we wel even reel zijn; Kinderen tot 18 jaar zijn gratis verzekerd voor de basisverzekering. Maar als je rookt en je wilt stoppen, stoppen met roken pleisters vergoeding je zelfs geen eigen risico te betalen.

Consumenten Vergoedingen Stoppen-met-rokenprogramma. Reactie Loesje. UnitedConsumers VGZ. Medicatie wordt alleen vrijgesteld van het eigen risico indien deze wordt gecombineerd met gedragsmatige begeleiding en daarmee expliciet onderdeel is van een stoppen met roken programma.

Dekking zorgverzekering

Dus als we in de toekomst de zorgkosten willen beteugelen is dit misschien wel een hele mooie kans om de roker van het roken af te helpen. Wil je een cursus zoeken bij jou in de buurt? Het eigen risico geldt alleen voor de basisverzekering.

Ik ben nu overigens gestopt mbv nicotine mints.

Collectieve verzekering: Menzis! D De Bruijn. Reactie W?

 • Jos van boxtel den bosch suzuki
 • Welk eiland heeft als bijnaam de tuin van denemarken
 • Eps convert to jpg online