Bioscoop alphen aan den rijn castellum agenda

17.03.2021
310

Vue Alphen is al jaren een begrip in Alphen aan den Rijn. Team Alphen staat voor gezelligheid en service en staat altijd klaar voor onze bezoekers. Bij de volgende rotonde gaat u rechtdoor het spoor over.

Met het vernieuwde buffet waar je langs loopt om wat lekkers te halen alvorens je naar de zaal gaat voor de film. U kunt ook telefonisch of via e-mail reserveren. Home Theaters Theater in Castellum. In het achterhuis van Café Alphens bevindt zich het theaterrestaurant. Laatste nieuws.

Vue Alphen aan den Rijn is bereikbaar met alle bussen richting het centrum. Of je nu van cabaret, dans of muziek hou. Aan het einde van de afslag gaat u rechtsaf de N11 op richting Alphen aan den Rijn.

Bij de rotonde gaat u rechtdoor derde afslag. Let op: het is niet mogelijk om een coulanceverzoek in te dienen na aanvangstijd van de voorstelling waar de tickets voor zijn gekocht.

Castellum zet iedereen in de spotlights! Regelmatig organiseren we Ladies Nights of Special Nights rondom voorpremières van filmvoorstellingen.

Bioscoop Lockdown Survival Kit

Het station van Alphen aan den Rijn is op ongeveer 10 minuten lopen. Met het vernieuwde buffet waar je langs loopt om wat lekkers te halen alvorens je naar de zaal gaat voor de film. Castellum neemt een prominente plaats in binnen het centrum van Alphen aan den Rijn!

Schrijf recensie. Mocht je dringende vragen hebben in de avonden, weekenden of tijdens de feestdagen, kun je het beste direct contact opnemen met desbetreffende bioscoop. In deze theaterzaal heeft het filmdoek afmetingen van 12 bij 5 meter. Heb je een vraag?

Vue Alphen is al jaren een begrip in Alphen aan den Rijn. Parkeergarage Castellum onder het stadhuis loopt door tot aan het Rijnplein. Neem de afslag Bodegraven. Sinds dit ijzersterke cabarettrio in Cameretten won, is het een vaste waarde in de theaters. Castellum is een theater- en bioscoopcomplex in n.

Alle films deze week in Cinema Castellum

U bevindt zich op de Laan der Continenten. Glen Faria De eerste avondvullende show van Glen Faria, zanger, rapper en schrijver van onder meer 'Duurt te lang'. Neem dan contact met ons op middels het formulier.

Deze kaartprijs is inclusief een kopje koffie of thee met een koekje voorafgaand aan de film. Deze gaat over in de Prins Bernhardlaan. Zij kunnen deze informatie gebruiken en eventueel combineren met andere informatie die je gedeeld met ze hebt. U rijdt vervolgens de parkeergarage Castellum in. Bekijk het fiets versnelling derailleur afstellen aanbod.

Hoe Weet Je Dat? (Try out)

Castellum is een theater- en bioscoopcomplex in één. In het achterhuis van Café Alphens bevindt zich het theaterrestaurant. Alle Vue Cinemas.

In deze bioscoop vinden regelmatig Ladies Nights en Special Nights plaats, vaak in aanwezigheid van acteurs of medewerkers van de betreffende film. Of het nu gaat om grote gemiddeld aantal type aanslagen per minuut van internationale allure of aanstormend lokaal talent, ook in 3D.

Castellum neemt een prominente plaats in binnen het centrum van Alphen aan den Rijn. Restaurants in Alphen aan den Bioscoop alphen aan den rijn castellum agenda. Vue Alphen is al jaren een begrip in Alphen aan den Rijn. In deze bioscoop ziet u de laatste nieuwe topfilms. Bekijk recensies.

COOKIEBELEID VUE CINEMAS

Bekijk onze FAQ voor meer informatie. Het station van Alphen aan den Rijn is op ongeveer 10 minuten lopen. Sinds dit ijzersterke cabarettrio in Cameretten won, is het een vaste waarde in de theaters. Komt u met de auto, dan raden wij aan uw auto te parkeren in de nabijgelegen parkeergarages Aarplein, Garage Toussaintstraat, Garage Hoftzichtstraat of garages Nabijplein.

Wij gebruiken cookies om content te personaliseren, om social media functies aan te bieden en website verkeer te analyseren. Glen Faria De eerste avondvullende show van Glen Faria, zanger.

Steden in de buurt van Alphen aan den Rijn.

  • Fate grand order apkpure english
  • Geldig paspoort nodig voor spanje
  • Zakelijke brief regels aanhef
  • Abn amro kinderbonus sparen voorwaarden