De meeste nederlandse torrentsites op een rijtje

19.10.2020
375

Denk bijvoorbeeld aan die oude, zelden gebruikte software waar je naar op zoek was, of een relatief onbekend e-book dat je graag nog eens wilt lezen. Wel raden we je aan om een VPN te kiezen met een strikt privacybeleid, want in sommige gevallen worden bepaalde gegevens toch opgeslagen en kun je alsnog risico lopen. Torrenting en torrent sites leven nog.

Probeer dan eens deze mirrors: x. Wij gaan je uiteraard helpen om goed beschermd en razendsnel alle torrents te downloaden die je wilt, dus lees snel verder! TorrentDownloads is een andere zeer populaire torrentsite, vooral vanwege de overzichtelijke indeling in categorieën. Toch is deze torrentsite eenvoudig in gebruik en dankzij het ruime aanbod torrents is de kans groot dat je zult vinden wat je zoekt. Bekijk nu de aanbiedingen!

Surfshark Surfshark. Gelukkig kun je nog steeds toegang krijgen dankzij de altijd online-technologie die The Pirate Bay gebruikt. Films bevatten vaak screenshots op de pagina, het muziekalbum of de software box-afbeelding in beide pop-ups wanneer je er met de muisaanwijzer overheen ga, de meeste nederlandse torrentsites op een rijtje.

Dit artikel wordt niet meer bijgewerkt. Met de niet-goed-geld-terug-garantie van 45 dagen kun je deze VPN uitproberen om te kijken of het wat voor jou is.

Posted March 2,
  • De torrents verbruiken ook zeer weinig data , wat een van de belangrijke voordelen is van deze torrentsite. Dit betekent helaas ook dat deze torrent site niet onopgemerkt is gebleven.
  • Bedankt, voor moet er weer een nieuw overzicht komen. Overigens nog bizarder dat betreffende torrentsites door blijven gaan en de downloaders de dupe worden.

User Feedback

Mede daarom zijn we zeer te spreken over deze torrent site en is de plek 3 in deze top 10 meer dan terecht. Je navigeert simpelweg naar de torrent site van je keuze en klikt op de magnet link of je downloadt het torrent bestand van je keuze.

Met versleuteling volgens militaire normen en onbeperkte bandbreedte is CyberGhost VPN ook een uitstekende optie. Gestemd door gebruikers. In dit artikel geven we een korte introductie over Torrent bestanden, geven we links van torrent sites, zoekmachines en clients met informatie over de pagina's en software. Eventuele ip adressen van geregistreerde accounts, waar ooit mee is ingelogd of welke allemaal onder een account worden gebruikt zijn nog niet aan de orde.

  • Een film torrent waarmee je heerlijk van een filmavondje kunt genieten.
  • Gelukkig is hier een hele simpele oplossing voor: een solide en beschermde VPN-verbinding. Desalniettemin is het aanbod van Torrents Plaza behoorlijk uitgebreid te noemen; je vindt duizenden torrents op deze torrent site terug!

Clear editor. De hoge snelheden en onbeperkte data zijn daarnaast ook ideaal voor torrenting van grote bestanden! Tot dusver hebben wij in Nederland de torrent sites uit deze lijst gewoon kunnen Googelen, bedankt. Download Torrents met CyberGhost. Reactie Reactie moet 5 tot tekens lang zijn. Maar die zullen gegarandeerd volgen.

Nee, maar we zullen niet raar opkijken als dit in de nabije toekomst veranderd.

Als je een VPN verbinding gebruikt zijn worden je persoonlijk gegevens verborgen waardoor je anoniem gebruik kan maken van het internet. Afhankelijk van de populariteit van de torrent, de grootte van het bestand en de sterkte van je internetverbinding, staat er al snel een gedownload bestand voor je klaar op je computer.

Lees onze uitgebreide NordVPN review. Hier geen problemen

Welkom bij de informatie pagina over torrent sites, Noord-Korea en enkele andere landen. Nee, zoekmachines en software. Zowel oude als nieuwe torrents zijn in groten getale aanwezig op deze torrent site. Dan ben je in dit artikel aan het juiste adres.

Nieuwste artikelen.

Ondertitels (film)

NordVPN beschikt over snelle downloadsnelheden en heeft geen bandbreedtelimieten. En wie download er nog zonder een VPN verbinding?

Ja, herkenbaar Coolhoven. Sign In Sign Up.

Voor het downloaden van torrents heb je een goed torrent programma nodig. Bedankt voor je feedback, de meeste nederlandse torrentsites op een rijtje. Alle muziek torrents die je maar wilt. Ga naar Torrentz2. De site heeft een minimale homepage met een uitgebreidere optie met vermeldingen op populariteit, die niet erg populair lijkt te zijn.

Een goede VPN is belangrijk om de torrentsites op deze lijst veilig te gebruiken! Daarvoor kan je terecht bij n van de beste Nederlandse torrent sites; Film Paleis. Op dit moment zoals in Duitsland krijg je een boete op basis van een film welke is gedownload vanaf een wisselkoers thaise baht adres.

Waarom heb ik een VPN nodig voor torrenting?

Dit betekent ook dat je onbeperkt kunt streamen als je dat wilt. Mocht je geen interesse in e-books hebben, kan je deze torrent site volledig links laten liggen. Maar hoe zit het nu met al die torrentdownloaders die al jaren onder een vast account daar op sites zitten en nu op VPN overgaan maar wel verder gaan onder hun account.

Bedankt voor je feedback. Deze informatie is alleen voor informatieve en educatieve doeleinden. VPN providers kunnen beoordelingen niet wijzigen of verwijderen.

  • Pijn buitenkant been
  • India restaurant nieuwe binnenweg rotterdam
  • Gemiddelde schoenmaat man per lengte
  • Vlekken uit matras baking soda