Gedichten maken verjaardag

10.01.2021
222

Middelbare leeftijd? This wish for a Happy Birthday. Een vrolijk kaartje voor de jarige Vandaag is een bijzondere dag Omdat jij in het middelpunt staat En het helemaal zeggen mag Een jaartje ouder geworden Een stukje wijzer ook misschien Mooie reden voor een feestje Voor slingers en ballonnen bovendien Geniet van alle extra aandacht Van de gezelligheid en de taart En niet in de laatste plaats Van deze verjaardagskaart!

Bloemen hebben zoveel kleuren. Ik ben elke dag een beetje jarig want elke dag is er weer eentje meer daar mag ik mezelf mee … Elke dag een beetje jarig lezen Elke dag een beetje jarig. Het hoort erbij als je verjaart!

Jouw verjaardag! Vandaag ben je geen jaar ouder.

U bent hier: Gedichten rubrieken Verjaardagsgedichten algemeen. Weeral jarig Het is niet te merken De jaren helpen blijkbaar Je charmes nog versterken, gedichten maken verjaardag. Een onlangs aangeschafte geur. Bekijk de verjaardagsgedichten die onze dichters hebben gemaakt, er zit altijd wel een mooi verjaardagsgedicht tussen dat voldoet aan je wensen.

Het landschap van plezier.

Schakelt u uw ad blocker alstublieft uit voor Dichters.
 • Een onlangs aangeschafte geur. Verjaardag met bijzonder tintje lezen Verjaardag met bijzonder tintje.
 • Wij wensen je een wereld vol bloemen Wij wensen je een wereld vol licht Wij wensen van alles het beste: … Verjaardagsgedicht voor op kaart lezen Verjaardagsgedicht voor op kaart.

Verjaardagsgedichten - de soorten en uitleg

Ik wens je een goede gezondheid Ook veel geluk en liefs Ik wens je liefde voor altijd En nog veel meer positiefs. Een dag om feest te vieren. Ik wens je een jaar vol dromen. Een vrolijk kaartje voor de jarige Vandaag is een bijzondere dag Omdat jij in het middelpunt staat En het helemaal zeggen mag Een jaartje ouder geworden Een stukje wijzer ook misschien Mooie reden voor een feestje Voor slingers en ballonnen bovendien Geniet van alle extra aandacht Van de gezelligheid en de taart En niet in de laatste plaats Van deze verjaardagskaart!

Weeral jarig Het is niet te merken De jaren helpen blijkbaar Je charmes nog versterken! De warmte van deze kaart. Het verstrijken der jaren.

 • Ik wens je een jaar vol met dromen, een jaar waarin je lekker leuk kunt leven, een jaar waarin al …. Verjaardag 25 jaar voluit - van harte oprecht van harte stellig gul - van harte Verjaardag.
 • Verjaardagsgedicht voor op kaart lezen Verjaardagsgedicht voor op kaart. Ik … Wat ik je wens lezen Wat ik je wens.

Bijzondere geboortedag lezen Bijzondere geboortedag. Bekijk oudere nieuwsberichten. In een wankel evenwicht! Het leven kent zo zijn goede momenten. De tijd dat gedichten maken verjaardag niets meer kan bedenken dan bijvoorbeeld gelukkige verjaardag mama is voorbij.

Ook grappige zinnen en teksten

Deze dag sta jij …. Opnieuw een hoogtijdag. Vijftig is een mooi rond getal Waarop menigeen jaloers zijn zal Want jij hebt in de loop der jaren Heel wat beleeft en ervaren De leden wat stram, de haren wat grijs Waar wel bijzonder levenswijs!

Deze verjaardag is jouw dag lezen Deze verjaardag is jouw dag. Kaartje voor je verjaardag lezen Kaartje voor je verjaardag! Ik wens je een gelukkige verjaardag. Hartelijk gefeliciteerd. Gedichtjes Verjaardag Je bent super-geweldig-leuk.

Nieuwe gedichten

Ik wens je het komende jaar. De warmte van deze kaart   De zon die een lach tovert op je gezicht   Demente buuf was jarig   Deze roos   Dit is een dag met een bijzonder tintje   Dochter 40 jaar   Dus niet   Dus niet   Eén van je grote wensen   Een bloemengroet   een dag om bij stil te staan   een dag om bij stil te staan Bijzondere geboortedag lezen Bijzondere geboortedag. Je kreeg een naam en een eigen …. Ik stuur je … Kaartje voor je verjaardag lezen Kaartje voor je verjaardag.

 • Misschien ben je zelf wel de jarige en zoek je leuke gedichten om de uitnodiging voor je verjaardagsfeest extra speciaal te maken.
 • Veertig jaar is al een heel eind in 't leven Je hebt je medemens al heel wat gegeven Weet dat ik heel vaak aan jou denk Ik kom morgen op bezoek met een geschenk!
 • Jarige oma lezen Jarige oma.
 • Middelbare leeftijd?

Voeg een aantal zinnen bij elkaar verander de woorden en je hebt een helemaal nieuw persoonlijk gedicht. De jaren 50 zijn gaan lopen En 60 zet zijn deuren open Je haar krijgt vaker een beurt Ook de dokter komt iets meer aan de deur Maar zoals jij je voelt Heb je zeker nog 30 jaar tegoed Gedichten maken verjaardag je van het leven profiteert Van ganse harte gefeliciteerd!

Kies op deze pagina simpelweg jouw lievelingsgedicht. Jarig op een Kerstdag. Ik wens je een prettige verjaardag. Daarom deze bijzondere wens, … Verjaardag met bijzonder ziggo sport kpn zendernummer lezen Verjaardag met bijzonder tintje.

This wish for a Happy Birthday, gedichten maken verjaardag.

Verjaardags gedichten

Spiegel van je hart. De tijd dat je niets meer kan bedenken dan bijvoorbeeld ‘gelukkige verjaardag mama’ is voorbij. Je bent een beetje ouder geworden Ouder dan je ooit bent geweest Maar! Naar het forum ».

Een dag in het jaar Mag iedereen het horen Wij vieren vandaag Dat jij werd geboren, gedichten maken verjaardag. De meest speciale dag van het jaar, de verjaardag. Het leven kent zo zijn goede momenten.

 • Hoe kan je anoniem bellen met huistelefoon
 • Geld opnemen rabobank maximaal
 • Kapsels halflang haar dames 50