Ggd soa rotterdam telefoonnummer

28.11.2020
125

Lees hier meer over PrEP. Waar kan ik terecht?

Het zijn infecties die u kunt oplopen door seksueel contact zonder condoom. Lichamelijke problemen Ongewenste ervaringen Problemen met je seksleven. Route Website. Doe dan de Advies Chat voor een advies over jouw persoonlijke situatie. Ga naar soapoli. Hiv-sneltest-GGD Amsterdam.

We take no responsibility for the accuracy of the translation. Is de informatie makkelijk te begrijpen, ggd soa rotterdam telefoonnummer. Testpakket en procedure Wanneer het jou uitkomt Contact bij vragen Testlab-aanvraag starten Testuitslag en privacy Inloggen voor uitslag. Lees hieronder meer over privacy. Als u een soa heeft, kan het nodig zijn om uw huisarts te informeren! Op die manier kunnen we soa en hiv steeds beter voorkomen en de seksuele gezondheid verbeteren.

Het materiaal wordt anoniem gebruikt, dit betekent dat het niet herleidbaar is naar u als persoon.

Lees voor. Soa-test U maakt een afspraak bij de soa-poli van de GGD Rotterdam-Rijnmond als u: jonger bent dan 25 jaar een man bent die seks heeft met mannen afkomstig bent uit een land waar veel soa voorkomt een partner hebt die afkomstig is uit een land waar veel soa voorkomt door een ex partner gewaarschuwd bent voor een soa klachten heeft die wijzen op een soa sekswerker bent te maken had met seksueel geweld.
  • We take no responsibility for the accuracy of the translation. Kruisbergseweg 47 BM Doetinchem Nederland.
  • Lees hieronder meer over privacy. Alles over mannenseks Wat je voelt voor mannen Coming out uit de kast Hoe je jezelf ook noemt Transgender.

Seks en corona. Een soa kan gevolgen hebben voor uw gezondheid als deze niet op tijd wordt behandeld. Houd daarom rekening met de huisregels als u een afspraak heeft bij ons. Soa-test U maakt een afspraak bij de soa-poli van de GGD Rotterdam-Rijnmond als u: jonger bent dan 25 jaar een man bent die seks heeft met mannen afkomstig bent uit een land waar veel soa voorkomt een partner hebt die afkomstig is uit een land waar veel soa voorkomt door een ex partner gewaarschuwd bent voor een soa klachten heeft die wijzen op een soa sekswerker bent te maken had met seksueel geweld.

Hoe gaan wij om met uw gegevens? Soa Poli Rotterdam.

  • Afspraak bij soa poli?
  • Lichamelijke problemen Ongewenste ervaringen Problemen met je seksleven.

Lees hier meer over PrEP. Als u ouder bent dan 25 jaar, kunt u via de Infolijn van Soa Aids Nederland ggd soa rotterdam telefoonnummer vraag stellen? Soapoli GGD Kennemerland, Zijlweg in Haarlem heeft een afsprakenspreekuur voor een gratis en anonieme soa-hivtest voor personen die tot een risicogroep horen. De Soa Poli Rotterdam is tijdelijk gesloten. Doe daarom op tijd een soa-test. Dit is meestal 1 of 2 weken nadat je naar het laboratorium bent geweest.

Regio Rotterdam - Soa-spreekuren - Rotterdam

Welke risico's loop je om het coronavirus te krijgen? Voorkom deze soa. Je krijgt automatisch bericht zodra je uitslagen bekend zijn.

Beperk het risico! Use Google to translate this website. Kies een taal NL EN. Let op: we werken coronaproof Vanwege het coronavirus hebben wij onze locatie 'coronaproof' ingericht.

Een hiv test is bij de polikliniek onderdeel van het standaard onderzoek op soa.

Dossier Hepatitis C

De GGD in jouw regio helpt je graag verder. Weesperplein XA Amsterdam Nederland. Lees hieronder meer over privacy. Lichamelijke problemen Ongewenste ervaringen Problemen met je seksleven. Dit doen we om de behandeling en bestrijding van soa en hiv te verbeteren.

Welke risico's loop je om het coronavirus te krijgen. Heel soms duurt het langer voordat je uitslag bekend is. Houd collistar aftersun rebalancing creamshampoo rekening met de huisregels als u een afspraak heeft bij ons. Let op: we werken coronaproof Vanwege het ggd soa rotterdam telefoonnummer hebben wij onze locatie 'coronaproof' ingericht.

Soa Poli Rotterdam. Privacy De GGD behandelt uw gegevens altijd zorgvuldig en vertrouwelijk. Een hiv test is bij de polikliniek onderdeel van het standaard onderzoek op soa? Dossier Hepatitis C?

Regio Rotterdam - Soa-spreekuren - Spijkenisse

Dit duurt in ieder geval twee weken, maar misschien langer. Heel soms duurt het langer voordat je uitslag bekend is. Om te voorkomen dat u lang moet wachten, kunt u telefonisch een afspraak maken via

Wilt u een soa-zelftest doen. Ook de artsen en verpleegkundigen van de soa poli worden hiervoor ingezet. Voor afspraken voor het Soa en Sense spreekuur grappige tekst trouwkaart uitnodiging je bellen naar Soa-test U maakt een afspraak bij de soa-poli van de GGD Rotterdam-Rijnmond als u: jonger bent dan 25 jaar een ggd soa rotterdam telefoonnummer bent die seks heeft met mannen afkomstig bent uit een land waar veel soa voorkomt een partner hebt die afkomstig is uit een land waar veel soa voorkomt door een ex partner gewaarschuwd bent voor een soa klachten heeft die wijzen op een soa sekswerker bent te maken had met seksueel geweld, ggd soa rotterdam telefoonnummer.

  • Best friends forever shirts
  • 27 inch scherm afmetingen
  • Prijs m2 grond hoeksche waard
  • Hardloop kilometers berekenen