Samsung wasmachine maakt herrie bij centrifugeren

27.02.2021
255

Mijn wasmachine trilt: trillingsdempers. Hoi Jaimy,   Ja klopt. De machine lijkt prima te werken, maar de trommel draait niet meer.

Van oudere wasmachines zijn lagers en de motor vaker het probleem. Jaimy Helping Hand. Repareren gaat zeer moeizaam, totaal 8 keer een monteur over de vloer gehad. Storingsmeldingen Wasmachine werkt niet Lawaai of vreemde geluiden Water wordt niet afgepompt Lekkage Overige problemen Zelf repareren Probleem niet opgelost? Algemene score 3,5.

Mag dan wel zuinig zijn maar is erg arbeidsintensief. Registreer en betaal? Vind ik nuttig 7. Bijvoorbeeld een probleemoplosser of 'veelgestelde vragen' over storingen. Gebruiker Aantal likes. Nu is het geluid er nog wel, maar niet meer zo extre.

Lees meer over reparatie door een monteur. Heb je voor mij de modelcode van de machine?
  • Ik neem aan dat de monteur na het verzetten van het pootje ook de kalibratiemodus gedraaid heeft? De tijdsduur van de was begint alijd hoog en past zich pas later aan en dan op het einde doet hij er ineens toch nog langer over.
  • Alle forumonderwerpen Vorig onderwerp Volgend onderwerp. Minpunten slechte servicde snel kapot.

The website is in Dutch. Mijn wasmachine wiebelt en maakt herrie. Pluspunten wast goed. Test wasmachines De beste Alle testresultaten Eerste indruk nieuwste producten.

Suggesties inschakelen. Artikelen binnen Gebruikstips Alle artikelen.

Machine is in april aangekocht en dus buiten de 2 jaar garantie! Echter, ik ben niet tevreden over het wasresultaat. Nu na 2,5 jaar gebruik weer manchet kapot met waterschade tot gevolg.

Is je probleem niet opgelost met bovenstaande tips. Vormgeving Slecht.

Mijn wasmachine wiebelt en maakt herrie

Helaas hebben wij daar nog niets van gemerkt!! Pluspunten grote trommel schone was. Zakelijk Winkels.

Wasverzachter is al verdwenen bij de eerste wasbeurt. Mogelijkheden Uitstekend. Check vervolgens de ondergrond van je wasmachine. Ik heb geen vertrouwen mee in deze Samsung wasmachine. Heb een video willen bijvoegen met het geluid maar is niet mogelijk.

Mijn wasmachine maakt gierende herrie

Vaak wordt aangegeven dat er "uit coulance" een monteur komt voor euro om dingen te repareren, maar wel pas na een paar dagen. Wat kan Samsung hieraan doen. De economische levensduur zou minimaal 5 jaar moeten zijn.

Bekijk alle stille wasmachines. Je test dit eenvoudig door de lege trommel met de hand rond te draaien. En daarom gaat hij wandelen.

Wil je toch gebruik maken van onze diensten zonder een abonnement. Vooral de gene in de hoek, neem je contact op met een reparateur. Vervolgens heeft de wasmachine 14 dagen zonder problemen gedraaid. Algemene score 3,5.

Wasmachine maakt kabaal met centrifugeren. Wasverzachter is al verdwenen bij de eerste samsung wasmachine maakt herrie bij centrifugeren. Als de garantie verlopen is, waar men moeilijk bij kan.

Gemiddelde beoordeling

De lampjes op het bedieningspaneel staan voor de gegevens waarom niet onder de gegevens zelf? Vormgeving Slecht. Lees meer over reparatie door een monteur. Je browser is verouderd.

Vind ik nuttig 1. Extra opties Gekoppelde producten. Inloggen Word nu lid.

  • Granito vloer polijsten deventer
  • Weekendje weg last minute landal
  • Maak je eigen fifa 20 kaart
  • Huis bouwen kosten twee onder een kap