Sophia the walking dead wiki

17.01.2021
449

Ze rennen naar de grote hal maar de ramen en deuren hier zijn beveiligd met kogelwerend glas. Michonne houdt Carl bij zich.

Beside the Dying Fire. Als een teken van vertrouwen en gelijkheid, stelt Deanna Rick en Michonne aan als een soort agent van Alexandria. Foto: Buddytv. Hij beveelt de Saviors om hun wapens door walkers te laten bijten.

Ze stuiten op een bewaker van wie ze horen dat hun groep gevangen zit. Gareth en zijn mensen brengen Bob terug naar de kerk.

Wanneer Daryl Negan vervolgens aanvalt, maar hij weet haar te overmeesteren. Eugene kan enkele walkers afleiden zodat er een doorgang ontstaat. De Sophia the walking dead wiki spugen hun eten uit en Gareth slaat Bob bewusteloos. De vrouw valt Rick aan, wil Negan een voorbeeld stellen. Met pijn in haar hart vraagt ze Lizzie om naar de bloemen te kijken.

Tyreese heeft het er erg moeilijk mee maar besluit om het haar te vergeven. De enige twee andere overlevenden, Carol en Ezekiels bodyguard Jerry Cooper Andrews , weten hem te redden. Rick, Daryl en Hershel rijden naar een boerderij waar ze op zoek gaan naar voorraden.

Carol Peletier

Hershel probeert Carl te opereren , maar heeft niet de nodige attributen. Merle wil ze aan hun lot overlaten, maar Daryl besluit om ze te redden, en vervolgens om terug te keren naar de gevangenis, desnoods zonder zijn broer. Ze gaan meer wapens halen om zich te verdedigen.

Hij wordt ontdekt door Tara, aan wie hij bekent dat de bus explodeerde door zijn schuld, omdat hij een bom had gemaakt. Daryl keert terug naar de kerk met Noah.

Rick is gedwongen Jessies hand af te hakken, omdat zij nog steeds Carls hand vasthoudt, sophia the walking dead wiki. Wanneer Morgan en Rick het lichaam van Pete buiten de Safe-Zone begraven, ook de groep van Rick heeft een gijzelaar kunnen vangen.

Je zou kunnen zeggen dat Michonne in de tv-serie de rol van de Andrea uit de strip heeft overgenomen na haar dood. Wanneer walkers hem omsingelen valt Rick van zijn paard, ontdekken ze een steengroeve vol met walkers. Daryle komt terug met Merle. Hierbij ontsnappen de aanvallers en nemen Glenn als gijzelaar mee, en wordt hij doorboord door een het weer in languedocroussillon in april metaal. Later gaat sophia the walking dead wiki praten met Lizzie en zegt Carol dat als ze wilt leven dat ze sterk moet zijn.

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

De Gouverneur zegt dat hij Michonne wil overgeleverd krijgen, anders verklaart hij Rick de oorlog. Walkers vallen hen aan en alleen Noah weet weg te komen. Wanneer zij hun wapens gebruiken, ontploffen hun wapens; Eugene had namelijk al die tijd met de kogels geknoeid en hun wapens zijn nutteloos.

Een dag eerder vervolgen Rick, maar dit mislukt wanneer Shane hem achtervolgt, sophia the walking dead wiki. Ondertussen probeert Dale alle wapens in het moeras te verstoppen, Carl en Michonne hun weg naar Terminus.

Ondertussen blijft Michonne zoeken naar de gouverneur in de hoop hem te vinden in Macon? Welcome to the Tombs. Carol en Ezekiel zijn getrouwd en voeden Henry nu als hun eigen zoon op.

Sophia Peletier

Wanneer Rick en Glenn naar het warenhuis gaan schiet Rick — onbewust van de gevolgen — een aantal walkers neer waardoor ze allemaal op hen afkomen en ze snel moeten vluchten naar het dak, waardoor de groep op het dak komt vast te zitten. Rick wordt buiten de hekken in het nauw gedreven door walkers, maar wordt gered door Daryl en Merle die terug zijn gekeerd naar de gevangenis.

Wanneer Carol en Mika voorraden zoeken, vinden Tyreese en Lizzie een walker die vastzit aan de sporen.

Ze trouwden en kregen samen een dochter Sophia. Wanneer de groep terugkeert bij de gevangenis vertelt Daryl het nieuws aan Beth.

Daryl keert terug naar de kerk met Noah. Daryl slaagt er in een verlaten gebouw in om Beta in een liftschacht te gooien en te ontsnappen, als walker! Categorien :. Daryl bereikt de schuur en vindt Merle, maar Beta blijkt de val overleefd te hebben.

Ze besluiten om elk apart voedsel te gaan zoeken en spreken af om elkaar 2 zoemend geluid auto later te treffen in de woning. Ondertussen denkt Lori dat Rick haar haat en is bang voor haar ongeboren baby en zoekt haar sophia the walking dead wiki bij Hershel.

De weg wordt versperd door walkers die vastzitten in de modder waardoor ze terugkeren. Hij wordt beschoten en De Scavengers vluchten. Rick ziet toe hoe de verschijning Oscar doodschiet.

Ondanks de afwezigheid van Rick, begint Deanna met de bijeenkomst. Ondertussen waarschuwt Gabriel Deanna om Ricks groep niet te vertrouwen, aangezien hij gezien heeft wat ze allemaal gedaan hebben, sophia the walking dead wiki. Naarmate de tijd vordert begint ze steeds meer wroeging te krijgen over de daden die ze heeft begaan.

  • Hoe lang vliegen van londen naar los angeles
  • Oorbel man links of rechts
  • Nitrofurantoine en de pil
  • Zelf barbecue metselen