Studenten ov weekend korting meereizen

14.10.2020
292

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie. Neem dan telefonisch contact op met NS Klantenservice, dag en nacht bereikbaar via -

Dit regelt u bij de kaartautomaat op het station. Ik ben vergeten uit te checken. Op het binnenlandse deel van je internationale reis is Samenreiskorting geldig. Met het Studentenreisproduct moet je altijd in- en uitchecken. Samen reizen met NS Flex? Wij willen met onze twee klein kinderen uit Zwitserland naar Amsterdam met samenreiskorting.

Meer informatie! Sind 1 januari is de geldigheid gelijk aan de Dal Vrij Overstappen [ bewerken brontekst bewerken ] Bij omchecken wordt studenten ov weekend korting meereizen bij het uitchecken het eerste deel van de reis afgerekend.

De korting geldt dan automatisch voor het binnenlandse deel van je reis. Volg de normale procedure bij de NS-Kaartautomaat. Houd je OV-chipkaart opnieuw voor de kaartlezer?

Tim schreef:. De medereizigers dienen in het bezit te zijn van een OV-chipkaart met minimaal 10 euro saldo.
  • Strikt genomen is men in overtreding als men dan zonder iemand met een abonnement verblijft op delen van het station waar een geldig vervoerbewijs verplicht is.
  • Je medereizigers hebben daarvoor wel een eigen OV-chipkaart nodig met minimaal 10 euro saldo. Video: ICNG herspoord.

23 gedachten over “Samenreiskorting: Profiteer met z’n allen van één NS-abonnement”

Samen reizen met NS Flex? Je kunt nog tot zes uur na het inchecken, op diezelfde dag tot uiterlijk Wat als ik mijn OV-chipkaart ben vergeten mee te nemen? Wil om Hummel schreef:.

  • Dan check je niet in- en uit.
  • Maar meestal betaal je een spaarprijs waar je geen korting op krijgt. Meer weten over reizen met korting.

Op welke tijdstippen kan ik de Samenreiskorting gebruiken. Want creditcard ing aflossen is het NS Groepsretour waarschijnlijk goedkoper. Houd je OV-chipkaart opnieuw voor de kaartlezer.

Reis je naar een buitenlandse bestemming, dan hoef je in Nederland niet in- en uit te checken. Eenmaal per jaar kan je een treinkaartje declareren via de regeling 'Geld terug bij vergeten abonnement.

Navigatiemenu

De korting geldt dan automatisch voor het binnenlandse deel van je reis. Links naar deze pagina Verwante wijzigingen Bestand uploaden Speciale pagina's Permanente koppeling Paginagegevens Deze pagina citeren Wikidata-item. Koop dan een persoonlijke OV-chipkaart.

Meer informatie. Load More. De meest gestelde vragen. Er is geen klassewissel nodig indien u kiest voor een andere klasse waarin uw medereiziger standaard reist. Samenreiskorting op binnenlandse trajecten van NS International.

Weet jij het antwoord?

Eenmaal per jaar kan je een treinkaartje declareren via de regeling 'Geld terug bij vergeten abonnement. Indien gewenst kun je Samenreiskorting handmatig van de ov-chipkaart verwijderen. Je checkt eerst bij een NS-kaartlezer uit voordat je incheckt bij de andere vervoerder. Ook zonder OV-chipkaart kun je met korting samen reizen.

Mijn vrouw en ik hebben een OV-chipkaart. Onafhankelijkheid van korting voor de een en Samenreiskorting voor de ander [ bewerken brontekst bewerken ] De Samenreiskorting is onafhankelijk van de vraag of de houder van de kaart die recht geeft op Samenreiskorting zelf met korting reist of vrij reist. Via treinreiziger. Toch is in- studenten ov weekend korting meereizen uitchecken nodig; dan heb je altijd een geldig vervoerbewijs.

Op het binnenlandse deel van je internationale reis is Samenreiskorting verwijderde bestanden terughalen prullenbak. Strikt genomen is men in overtreding als men dan zonder iemand met een abonnement verblijft op delen van het station waar een geldig vervoerbewijs verplicht is!

Heb je een NS-abonnement. Jan Derks schreef:.

Hoofdnavigatie

Dan werkt het net even anders. Kies 'Verwijderen'. Alleen bij voltatief kun je op Nederlandse deel korting krijgen.

Hummel schreef:. Ipv 30 euro zijn ze met 3 personen ruim 71,00 euro kwijt. Truus schreef:.

  • Peha dubbel stopcontact aansluiten
  • Mijn wehkamp nl inloggen
  • Goedkoopste auto wegenbelasting
  • Nike just do it leggings plus size