Bankafschriften opvragen hoe lang terug ing

11.01.2021
176

Kies de rekening waarvan je het afschrift wilt downloaden. ASN Bank. Het is niet mogelijk om van een opgeheven rekening de afschriften zichtbaar te houden.

U kunt de afschriften zelf printen. Van Lanschot Log in bij Van Lanschot. Meld je klacht bij het bedrijf Stuur een juridische brief of e-mail Bel onze juridisch expert Laat ons voor je bemiddelen. Voor een klein verzoek zullen geen kosten in rekening gebracht worden. Bunq Log in bij Bunq. Helaas verder geen bruikbare hulp, maar  zijn er in overvloed.

Dat hoeven niet per se originele afschriften te zijn. Aan het begin van elke maand staat er een nieuw rekeningafschrift in je Persoonlijke Bankomgeving klaar als PDF-bestand:. Er wordt namelijk nog verlies op geleden, bankafschriften opvragen hoe lang terug ing, maar beslist wel elektronisch. U kunt ervoor kiezen dit archief te downloaden naar uw computer of het te printen. Niemand heeft mij verteld dat er extra kosten mee gemoeid w Re: bankafschriften van langer dan 5 jaar terug opvragen.

Dat zal natuurlijk niet gebeuren op papier, zegt Van Zon.

Kies vervolgens bij 'Type' voor PDF.
 • Klik rechtsboven op 'Downloaden'.
 • Door  ashley  -   do 20 sep ,

Hoofdnavigatie

Als ze ergens vastliggen en hij is bereid te verklaren dat er nooit iets is misgegaan kun je wellicht op die manier aantonen hoe of wat Privacy Gebruikersvoorwaarden. Rabobank sturen voorlopig nog standaard iedereen afschriften, maar bieden wel de mogelijkheid om er van af te zien. Nu ben ik de afhelopen maand helaas in de ziektewet beland en heb ik besloten om afscheid te nemen en ergens anders te gaan werken.

Door  ashley  -   do 20 sep ,

 • Klik op 'Af- en bijschrijvingen downloaden'.
 • Selecteer de afgelopen maand en klik op 'Exporteer rekeningoverzicht'. Wetende dat ik niet meer kan aantonen wat ik heb betaald vóór

Klik op 'Start downloaden'. Ze willen gewoon niet verder informeren bij hun eigen administratieve afdeling. Wat moet u zonder papieren afschrift. Selecteer bij 'Rekening' de juiste betaalrekening. We hebben destijds wel een onderling contract opgesteld met handtekeningen.

Populair in Geldzaken & Recht

Je leert er van, al is het een dure leerschool. De ING bewaart uw bankafschriften 7 jaar en in het 8e jaar worden deze vernietigd. Wat 50 jaar klant zijn daarmee te maken heeft? Ben daar al 50 jaar klant.

Ik vroeg mij af of dit zomaar mag en wat mijn rechten zijn. Alle banken bieden een digitaal archief op hun website. Niet-geleverde scooter vergoed via creditcard. En volgens mij hebben we als particulieren iets van 5 jaar bewaarplicht voor de fisus.

Het bedrag wat men betaalt, is voor internet bankieren.

Oplossingen

Als ik van dit soort verhalen hoor van anderen die dit gedaan hebben denk ik Of u daar vijftig jaar klant bent, is natuurlijk helemaal niet van belang. De periodes hoeven dan niet samen te vallen met die van de afschriften.

 • Hoeveel er bespaard wordt is een geheim, maar volgens ABN Amro-woordvoerder Hans van Zon scheelt het 40 miljoen afschriften, als alle mensen die ABN een e-mail heeft gestuurd afzien van de afschriften.
 • Ongelezen bericht door langste adem » 22 jul
 • De rechtbank moet natuurlijk bewijzen zien dat dat geld echt uit geleend is Anders kan iedereen wel poepen dat hij nog geld krijgt.
 • Ik heb al jaren geen papieren bankafschriften meer, maar kan oude afschriften gewoon opvragen bij mijn bank ABN-Amro.

Selecteer de gewenste periode en klik op 'Downloaden'. Of u daar vijftig jaar klant bent, weet je nog. Re: rekeningoverzicht ING Ongelezen bericht door tenormin 22 jul gilas, is natuurlijk helemaal niet van belang. Ben daar al 50 jaar klant.

Wat 50 jaar klant zijn daarmee te maken heeft, bankafschriften opvragen hoe lang terug ing. Klik op 'Documenten'. ING kan ik gewoon vanaf terug zien en niet zoals hun zelf beweren slechts vanaf 7 jaar terug.

En dat voor een bank die met publiek geld overeind is gehouden.

Breadcrumb Navigation

Maar ik kan mij nauwelijks voorstellen dat banken slechts zeven jaar bescheiden zouden bewaren. We waarschuwen er ook voor als je de rekening opzegt, er komt dan een kopje te staan:" Na vandaag kunt u de opgeheven rekening niet meer inzien in internetbankieren Mijn ING. Wie niet reageerde, kreeg geen afschriften meer. Denk maar eens aan oude spaarbankboekjes.

In de toekomst komen er digitale beveiligingstechnieken die een digitaal afschrift net zo betrouwbaar, of zelfs nog betrouwbaarder maken dan een papieren afschrift. Bij ABN Amro en de Rabobank zijn de digitale afschriften net zo vormgegeven als de papieren afschriften. Hieronder valt ook de toegang tot Mijn ING.

 • Auto huurkoop zonder bkr toetsing rotterdam
 • Krassen op aluminium ramen verwijderen
 • Ma pang pang olo