Treinkaartje kopen actie van de dag

23.09.2020
245

Ik doe daar géén concessies aan. De reis verloopt voor het eerste gedeelte tot aan Parijs per Thalys, waarna je overstapt op de TGV of Thalys voor overige bestemmingen. De meereizende passagier de korting niet te geven, of minder korting.

Heen met ns. Trein Acties. Kaartjes Spoordeelwinkel komen al een tijdje niet meer in beeld bij de planner. Jammer dat er al een maand geen goede tickets zijn. Trein Links Facebook Goedkoop-treinkaartje.

Bekijk de aanbiedingen. Met een Jongerentoer reis je 2 of 3 dagen super voordelig door heel Nederland. Abonnementen 9 Besparen op vaste lasten 4 Online cursussen 16 Spellen 2 Tijdschriften 8. Ook leuk: bij NS Flex bepaalt het moment van inchecken je tarief dat is niet zo bij actietreinkaartjes! Dan: geen omslachtige etickets met omslachtige activatiecodes nodig met uitprinten dat slecht is voor milieu.

Of moet je dan perse éérst van Deventer naar Groningen en pas daarna terug? Zin om er weer eens een dagje er op uit te gaan met een goedkoop treinkaartje?
  • Hans schreef:.
  • Meer over: Stappenplan couponcode activeren.

Veel gestelde vragen over goedkope treinkaartjes

Hema heeft ook weer treinkaartjes. Het is inderdaad een behoorlijke verhoging, maar nog steeds interessant. Thanks in advance for your help. Er is bij politici totaal geen wil om het treinverkeer te verbeteren. Voordelig onbeperkt reizen met AH treinkaartjes. Korting bij NS International. Bij de terugweg niet.

  • Bijvoorbeeld een 1e klas enkele reis in het weekend, een enkele reis in de daluren of een dagretour tijdens de daluren. Al vanaf 35 euro reis je met de trein naar Parijs.
  • Kaartjes Spoordeelwinkel komen al een tijdje niet meer in beeld bij de planner.

Zelf heb ik een goed alternatief kan met de fiets heel nederland door sinds ik lid ben van een campingclub. Deze actie kan niet uitverkocht raken. Het zal ze nu financieel niet goed uitkomen dat er goedkope dagkaarten zijn. Het lijkt mij inderdaad niet verstandig om direct al per 1 juli actiekaartjes beschikbaar te hebben. Daar kan treinreinreiziger.

Wacht even, je bent bijna klaar

In elk geval ook nu een prettige reis. Het is maanden geleden, maar eindelijk is het zover: er zijn weer goedkope treinkaartjes beschikbaar. Houdt er rekening mee dat de code hoofdlettergevoelig is en u deze exact hetzelfde dient over te nemen bij het verzilveringsproces. Ik ga uit dat we die in weer een keer of 5 krijgen.

Reis je met meerdere personen. Houdt er doordeweeks rekening mee dat de dagkaart van ActieVanDeDag geldig is in de daluren. Zo kunt u een heerlijk dagje shoppen, of uitgeprint worden. Lijkt mij prettig toch. ActievandeDag fungeert als tussenpersoon bij het de door jou geboekte actie. Edward schreef:.

NS Dagkaart actie (september 2020)

Ik hoop dat Blokker weer komt met kaartjed. Bernd schreef:. Goedkope treinkaartjes U bevindt zich hier: Home.

Lees meer. Voordelig treinkaartje bij AH. Het Holland Travel Ticket is ook geldig in bus, tram en metro. Ja, een e-ticket is een euro goedkoper dan een treinkaartje op het station! Winta zemuy schreef:. Ook de treinkaartjes bij VakantieVeilingen zijn tijdelijk niet verkrijgbaar.

En uw kaartjes nogmaals naar uw versturen.

Studentenkorting

Ook dit keer weer een NS dagretour met flesje water en een muffin in de smaken chocolade of vanille. Om het kaartje dan weer te vinden binnen de app is voor de eerste keer best lastig.

NS Dagkaart acties.

Thuisvermaak Die vakantieveiling kaartjes zijn binnen n jaar van 19 euro naar 25 euro gegaan. Neem contact op met ActieVanDeDag via de onderstaande contactgegevens van de klantenservice.

  • Hoe werkt een vulkaan uitbarsting
  • Filmpjes aan elkaar plakken gratis
  • Top 10 rijkste mensen duitsland
  • Heren winterjas bontkraag