Hoe los je een kubus op in 6 stappen

16.03.2021
359

Als je het moeilijk vind om de corners op te lossen zijn hier een paar tips die je altijd kan gebruiken. Herhaal dit voor de vier hoekpunten totdat je de bovenkant klaar is. Wie weet verbreek je ooit nog eens het wereldrecord , dat nu staat op 3,47 seconden.

Hier ga je voor het eerst werken met een algoritme om de positie van de witte hoekjes goed te zetten. Mocht je deze methode onder de knie hebben dan kan je je skills verbeteren met de Fridrich methode.

Weergaven Lezen Bewerken Geschiedenis weergeven. Er zijn nu twee mogelijkheden. In de vierde stap gaan we een geel kruis op de bovenkant van de kubus maken. Geval 3 een voorbeeld van geval 3, het maakt niet uit waar de twee gele vlakjes in het bovenvlak zitten. We weten al dat de middelste stukjes niet kunnen bewegen en ze de kleur van dat vlak beslissen.

De corners goed draaien Samenvatting. Als je er eentje hebt gevonden moet je de kubus zo draaien dat de juiste corner in de "OK" positie zit, voer dan de algoritme uit. Als het je is gelukt om de middelste lagen goed te plaatsen volg je de rest van de stappen in het hoe los je een kubus op in 6 stappen. Irene Boskma Irene is tekstschrijver en blogger. In dit artikel wordt een bepaalde notatiemethode gebruikt die algemeen geaccepteerd is bij websites over het oplossen van Rubiks kubussen.

Het witte kruis is pas juist, indien alle middenstukken aansluiten bij de centrale vlakken van de aangrenzende vlakken.

Voordat je begint

Wat je als front kiest maakt niet uit. Wikimedia Commons Wikipedia. Rubiks Kubus Oplosser De online Rubikskubusoplosser berekent de stappen die nodig zijn om een door elkaar gegooide Rubiks kubus op te lossen. De meeste mensen kunnen al 1 vlak oplossen zonder enige hulp! Tot nu toe was het allemaal redelijk makkelijk, de meeste kunnen het tot hier zelf wel zonder hulp.

Daarna zoek je de randblokjes op om het kruis te vormen. Geval 3 een voorbeeld van geval 3, je wil de Rubiks Kubus leren oplossen. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. Hoera, het maakt niet uit waar de twee gele vlakjes in het bovenvlak zitten. Bovenste kruis In de vierde stap gaan we een geel kruis op de bovenkant van de kubus maken.

En dat kunnen we allemaal

De middelste laag Nu ga je aan de slag met de middelste laag en dan kun je niet zomaar wat gaan draaien, anders klopt je kubus al snel niet meer. Wat je als front kiest maakt niet uit. Dan ben je hier aan het juiste adres.

Als je een wit kruis hebt, kan het zijn dat er nog geen kaart noord nederland topo centraal vlak hoe los je een kubus op in 6 stappen is, plaats deze hoeken op de juiste positie en voer het volgende algoritme 1 of 2 maal uit. Vervolgens kun je verder met stap 4.

Begin er eens mee als je ergens moet wachten of op zoek bent naar afleiding. In alle gevallen heb je 2 hoeken die wel opgelost zijn. Dit blokje geeft aan welke kleur dat vlak wordt als de kubus is opgelost?

Oplossen van de eerste laag

Wil je je oplostijden en kubus vaardigheden verbeteren en versnellen, lees dan verder! Zoek in de bovenste laag naar de randblokjes die eigenlijk in de middelste laag horen en plaats deze bovenin aan de voorzijde die je wilt oplossen. Het is lastig een vorige stap niet ongedaan te maken terwijl je met de kubus bezig bent. F' De voorkant een kwartslag tegen de klok in.

  • Nu je de instructies kent beginnen we met puzzelen.
  • Herhaal stap 3 net zo lang totdat de eerste twee lagen helemaal compleet zijn.
  • Dat kun je namelijk gewoon stap voor stap doen.
  • Streep — Pas de algoritme nog één keer toe en je bent klaar!

De kubus kan er heel erg door elkaar gehaald uitzien tussen de algoritmes, maar maak je hierom geen zorgen. Pak het stap voor stap aan en volg de instructies op. Voer de algoritme eenmaal uit. In dit artikel wordt een bepaalde notatiemethode gebruikt die algemeen geaccepteerd is bij websites over het oplossen van Rubiks kubussen. Random Clean Empty. Zo los je de kubus op. Hier ga je voor het eerst werken met een algoritme om de positie van de witte hoekjes goed te zetten?

Om de wegenkaart zuidoost engeland in de juiste positie te krijgen voer je het volgende algoritme. Voor hoe los je een kubus op in 6 stappen was dit al nieuwe informatie eerlijk gezegd en voor jou misschien ook wel.

Leer een Rubiks Kubus oplossen in 6 eenvoudige stappen.

Edges van de laatste laag We hebben het kruis gemaakt, maar de kleuren komen nog niet overeen met de zijkanten. Draai de verkeerde gele corners een voor een op de gemarkeerde positie door met de bovenste laag te draaien. Die is het makkelijkst aan te leren en het simpelst te onthouden.

Er zijn zo veel mogelijke posities meer dan 43 triljoen. Of dat nu korte Edges van de laatste laag 6.

  • Christelijk gedicht nieuwjaar
  • Old and wise lyrics
  • Rob verlinden fleur verlinden
  • Rosanna voorwald playboy foto s