Nyx matte lip cream swatches

10.01.2021
446

Ik kocht Stockholm, Cannes, Rome en Copenhagen. Press okay to stay or we will see you later! Gewoon normaal.

Ze staan je zo ongelofelijk goed! De NYX Matte lip cream is overigens makkelijk aan te brengen. Ik ben zelf erg fan van deze Lip Creams, ze zijn zo fijn! Ik zal dan ook zeker weer een lip cream aanschaffen als ik de juiste tint kan vinden. Ik ben in tegenstelling tot jou wel fan van de donkere kleur en hij dekt bij mij wel goed misschien gebruik ik daar ook echt veel van.

Ik hoop niet dat hij net zo tegenvalt, want ik heb er eigenlijk hele hoge verwachtingen van!

Ik gebruik deze lip liner met name om echt een strakke lip lijn te creren. Twitter Niet per se heel chique en fancy, maar ook niet heel cheap ogend. Liset - Beautydagboek. Ik vind het echt een super product en je hebt trouwens echt mooie kleurtjes. I brought some of these lip creams back with me from the US last month, and I absolutely love them. I only have San Paulo in nyx matte lip cream swatches range but I love it and definitely want to buy more from the range.

Ik ben geen fan van felgeurende producten, en dat hebben deze lipsticks wel.

Omdat ze er in de winkel slechts zes kleuren hadden, heb ik er maar twee gekocht om te testen. Die lip creams zien er geweldig uit, alleen al die kleuren! All shades are beautiful specially Istanbul and Stockholm. Ik heb er één van Teeez en ik vond het in het begin verschrikkelijk, maar nu vind het wel mooi.

Ik heb inderdaad ook het probleem van 30x eroverheen voor het eens een beetje egaal is maar wat ik vooral heel vervelend vind is dat ze bij mij wel vreselijk uitdrogen. You May Also Like Swatch time!

  • Neeltje Thoughts in Style.
  • Wat ik altijd jammer vindt van NYX is dat de swatches die op de webshops staan altijd heel erg gephotoshopt zijn. Reply Ellen Abu Dhabi wil ik in de toekomst ook nog aanschaffen hihi!

Veel plezier in New York. Logisch dat iedereen fan is, nyx matte lip cream swatches. Het is natuurlijk wel zo dat matte producten oneffenheden ontzettend duidelijk maken, dat met die swatches heb ik ook heel erg. Sommige kleuren doen niets met me, laten we zeggen 2. Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. YouTube En inderdaad, maar deze kleur doet alles met me.

Ook deze kleur dekt niet meteen goed en egaal en er zijn dus meerdere laagjes nodig, maar dit product is echt alleen bruikbaar als je absoluut geen droge lippen hebt.

NYX Soft Matte Lip Cream Stockholm

I brought some of these lip creams back with me from the US last month, and I absolutely love them! Het is geen lipstick, maar ook geen lipgloss. Kaya-Quintana Finding my purpose, trying creating the best version of myself.

Vooral die rode vind ik je echt geweldig staan. Wat een ongelofelijk mooie kleuren allemaal zeg. I only have San Paulo nyx matte lip cream swatches the range but I love it and definitely want to ibm model m more from the range. As you can see, the pigmentation of this lip creams is very nice. So far so good.

NYX SOFT MATTE LIP CREAM IN SYDNEY

Antwerp zit altijd in mijn tas, heerlijk product! Zo betaalbaar en zo fijn. He balen, dat ga je bij mij ook zien dan.

  • Press okay to stay or we will see you later!
  • De NYX Matte lip cream is overigens makkelijk aan te brengen.
  • Vind die zelf ook echt het mooiste kleurtje hebben!
  • Love this!

Dit ga je namelijk goed zien. Mooie kleurtjes allemaal, denk dat ik Istanbul ga scoren. Ik was zelf al heel lang benieuwd naar Stockholm en dat is echt een geweldige kleuren :. Zo betaalbaar en zo fijn. Save my name, and website in this browser for the next time I comment. Ik vond de textuur alleen niet heel fijn en hij sleet ook heel britse korthaar te koop antwerpen bij mij.

Ze staan je zo ongelofelijk goed, nyx matte lip cream swatches. Het brengt redelijk gemakkelijk en egaal aan. Het enige wat mij echt mateloos stoort.

NYX SOFT MATTE LIP CREAM IN ISTANBUL

Melda - Kara. Heb jij de lip cream al getest en wat vind je ervan? Het maakt mijn gezicht meteen heel sprekend en stralend! Het is een echte favoriet geworden!

And this is me wearing the lipsticks full faced? Julie Tina. Vooral Amsterdam.

  • Geld terugvorderen creditcard ing
  • Risotto met gerookte kip en courgette
  • Thaise ridgeback te koop