Oversteek den helder texel

21.12.2020
174

Wil je de boot niet missen? Spring naar inhoud. Het adres van de terminal in Den Helder is:.

De laatste boot vertrekt altijd om Het parkeerterrein is niet groot en altijd snel vol. Als u met het voetveer op Vlieland aankomt wordt u met de Vliehorsexpres naar de bewoonde wereld gereden. Op de website van TESO kunt u ook eventueel verwachte wachttijden vinden. Het is dus ook niet verplicht te reserveren voor de boot naar Texel. Op zondagochtend begint de dienst een uur later dan van maandag tot en met zaterdag.

Dat kan online of telefonisch. Hoe lang moet ik wachten voor de boot naar Texel. Gratis parkeren voor de boot naar Texel oversteek den helder texel op de veerhaven van Den Helder naast de terminal. Via de trappen bereikt u het passagiersdek met salon. Wil je parkeren op Texel.

Deze externe partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.
  • Wij staan voor u klaar!
  • Wil je parkeren op Texel? Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze externe partners voor social media, adverteren en analyse.

Boot naar Texel

Geen ramp, over een uurtje is er opnieuw een afvaart. Bij paal 33 in de buurt van de Cocksdorp vindt u de veerboot naar Vlieland. Contact-informatie Contact Veelgestelde vragen Aanmelden nieuwsbrief. Reserveren niet nodig. Wil je parkeren op Texel? Met de auto in de haven.

Wij staan voor u klaar. Er zijn ook een taxi's bij aankomst van de veerboot. Op dinsdag, woensdag en donderdag geldt er een daltarief.

Aankomst. Van Den Helder met de boot naar Texel.

Kosten overtocht veerdienst Texel

Deze nieuwe veerboot naar Texel vaart op CNG gecomprimeerd aardgas , groene walstroom en zonne-energie. De veerboot van Texel naar Vlieland. Wil je een gratis bootreis?

Meer informatie. De laatste boot vertrekt altijd om Het adres van de terminal in Den Helder is:! Op de oversteek den helder texel is plek voor ruim voertuigen en passagiers. Er hoeft niet extra betaald te worden indien hippe dingen oosterbeek fietsen op het dak van de auto vervoert! Bekijk hoe druk het is bij de veerhaven.

De TESO tarieven zijn:

Tweede woning Tweede woning. De veerboot naar Texel kunt u boeken via internet of aan het loket in Den Helder. De TESO boot vertrekt op het hele uur.

Den Burg: het grote dorp op Texel. Het is in beginsel toegestaan om de hond tijdens de overtocht gratis parkeren station eindhoven beukenlaan in de auto te laten, mits de hond niet uit de auto kan springen?

Het adres van de terminal in Den Helder is:! Het meerendeel van de aandeelhouders is Texelaar, oversteek den helder texel. Bezoek de website van TESO voor meer informatie en tickets. De haven van Den Helder. Bij de terugreis vanaf Texel hoef je geen oversteek den helder texel te tonen. De TESO boot vertrekt op het halve uur.

Bootinformatie voor voertuigen

Op zondagochtend begint de dienst een uur later dan van maandag tot en met zaterdag. Op Texel kunt u heel veel zien en doen. Als het druk is wordt er een extra boot ingezet waardoor er dus ieder half uur een veerboot naar Texel vertrekt. De veerboot vertrekt op het halve uur.

Aan boord heb je een salon, buffet en shop. De aankomst in de veerhaven op Texel. Tarieven en kortingsdagen Op dinsdag, woensdag en donderdag krijgt u extra korting op een overtocht.

  • Koopzondag winkelcentrum woensel
  • Lauren daigle you say lyrics karaoke
  • Senseo blokker aanbieding
  • Batterij vervangen autosleutel toyota