Poentjak den haag

19.11.2020
248

Het zoveelste Haagse Indische restaurants dat door de mand valt. Bedankt voor je hulp!

Die ruimte boven is Ja oké, je moet zelf achter je drankjes aan gaan maar dat vind ik geen probleem als de rest in orde is. Tip de redactie Deel belangrijke info met de Trouwredactie. Beoordeeld op 13 januari authentiek Indonesisch eten.

Echt een aanrader voor een intiem avondje lekker eten in een prachtige ambiance.

Echt een aanrader voor een intiem avondje lekker eten in een prachtige ambiance. De zaak is oud en sleets, maar het eten is authentiek en heerlijk. Een schande dat ze voor zo een prijs zo iets durven te serveren. Volgens het personeel bestelt hij altijd hetzelfde, poentjak den haag. Dus niet asli.

Beoordelingen

Geselecteerde filters. Krijg snel antwoord van medewerkers en voormalige gasten van Indonesian Restaurant Poentjak. Gerrit S. Meteen al even wat verse kroepoek besteld en die was al lekker.

Rutte heeft er naar verluidt nog nooit een politicus uitgenodigd.

Wil je tekst overnemen of een video fragmentfoto of illustratie gebruiken, poentjak den haag. Jay 51 punten. Ja Nee Weet ik niet zeker. Er zijn veel betere Indonesische restaurants. Beoordeeld op 27 januari Een teleurstelling en een vieze tegenvaller.

Corona informatie

Dat wordt met sluiting bedreigd, als gevolg van een ruzie tussen de eigenaar en de gemeente Den Haag over een vestiging van Soeboer elders in Den Haag, in Moerwijk.

Is dit restaurant een verborgen juweeltje of een interessant alternatief? U kunt ook alleen de sociale content aanzetten: vink hiervoor "Cookies accepteren van sociale media" aan.

Vriendelijke en ook accurate bediening.

Blijft over Ruttes derde Indische eettentje, Poentjak. We komen zeker nog een keer! Mijn nieuwsbrieven Kies en beheer uw favoriete nieuwsbrieven.

S van den eijnden. Land: Nederland Nederland Belgi. Hij kreeg precies waar wij om gevraagd hadden en hij at poentjak den haag mee.

Waarderingen en beoordelingen

Het restaurant kan wel een flinke opknapbeurt gebruiken maar dan zal het hoogstwaarschijnlijk de nostalgischse sfeer kwijtraken.

E van Loenen. Community Hoe was jouw ervaring? Travellers' Choice. Kom zeker terug.

Alles een beetje tempo doeloe. Wij komen hier zeker terug. Dan veel liever naar een Thais restaurant waar het kwalitatief een stuk beter is en waar je net zoveel of zoniet minder geld betaalt! Meer voorpagina, poentjak den haag. Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer. Poentjak den haag S. Waiting time of app. In combinatie met die sfeer een dikke 7 voor ons gezelschap.

Hoe was jouw ervaring?

Jammer, een stuk Nederlandse eetcultuur verkwanselt. We horen graag uw mening. Super lekker gegeten in ongedwongen setting! Alle gegevens weergeven maaltijden, functies.

Zelf had de Dleider in Soeboer gegeten om te praten over gedoogsteun van D66 voor het kabinet Rutte-II, tijdens de economische crisis. Is dit restaurant geschikt voor lunch. Biedt dit restaurant afhaalmaaltijden of eten om mee te nemen aan, poentjak den haag.

  • Dikke onderlip bij katten
  • Ski sella ronda map
  • Woord snack hulpmiddel