Wensen voor verjaardag 18 jaar

27.10.2020
230

Vaak zijn de verjaardagswensen grappig van toon en met een knipoog. Op Zinnen. Wist je dat 18 jaar en 50 jaar één van de meeste gezochte verjaardagen zijn waarvoor een leuke tekst wordt gezocht?

Een tekstkaartje kan je snel online maken en verzenden. Voor elke verjaardag kun je hier verschillende voorbeelden bekijken.

Laat het echter niet naar je hoofd stijgen: je moet nog altijd luisteren naar je ouders. Ook mag je nu gaan stemmen en krijg je er ineens veel verantwoordelijkheden bij. Verjaardagswensen voor op een kaartje: Zoek je leuke verjaardagswensen voor op een kaartje?

Word jij nu al achttien jaar. Je kunt ze dan kopiren en plakken en klaar ben je? Gefeliciteerd met je 18e verjaardag? Maar wat zeg je nou tegen een pas 18 jaar geworden persoon. Om je een idee te wensen voor verjaardag 18 jaar vind je hieronder een verzameling met mooie en coole wensen voor een 18e verjaardag?

Happy 18th! Bron: www.
 • Op jouw 18de verjaardag heb ik maar één goede raad voor je.
 • Word jij nu al achttien jaar! Je bent misschien achttien jaar geleden geboren, maar je mag vanaf vandaag de dag pas legaal drinken.

Het schrijven van een verjaardagskaartje is voor de één handiger dan voor de ander. Met de 18 jaar gefeliciteerd zinnen schrijf je binnen een korte tijd een mooi verjaardagskaartje. De jarige zal het erg op prijs stellen! Zo is het bijvoorbeeld zo dat je niet meer als minderjarige berecht kunt worden en ook voor heel wat papieren geen handtekening van ouders of voogd meer nodig hebt. Zoek een leeftijd. We kijken alleen vooruit en hopen dat het nog jaren duren mag.

 • Het vieren van een verjaardag is altijd een leuk moment.
 • Gefeliciteerd met je 18e verjaardag!

Meer informatie Andere talen. Zoals je zit gaat er een wereld voor je open wanneer je 18 jaar wordt. Klinkt dat niet als hor velux dakraam zelf maken veelbelovende toekomst. Wat gaat de tijd toch vlug, wensen voor verjaardag 18 jaar, maar we kijken niet terug. Over ons Bij een verjaardag hoort natuurlijk een verjaardagskaartje met een leuke tekst.

Gedichten Kerstmis Sinterklaas Valentijnsdag Alle gedichten Al wat je maar wenstdat wens ik je vandaag wel duizend keer.

Deel jouw verjaardagswensen

Het is erg eenvoudig om de 18e verjaardag zinnen en teksten te verwerken in een kaartje. Meer informatie Andere talen. Bekijk hieronder de mooiste verjaardagswensen 18 jaar en kan je prachtige kaartjes vinden. Echte kaartjes blijven een leuke verrassing om die met de post te ontvangen.

Er is er wensen voor verjaardag 18 jaar jarig. Ik ben misschien wat ouderwets, maar ik doe het gewoon liever per kaart. Bekijk hieronder enkele gefeliciteerd 18 jaar verjaardagswensen. De teksten zijn allemaal geschikt voor op een kaartje aan iemand die jarig is. We kijken alleen vooruit en hopen dat het nog jaren duren mag. Gesponsorde banner.

Zinnen 18 jaar gefeliciteerd

De jarige zal het erg op prijs stellen! Over ons Bij een verjaardag hoort natuurlijk een verjaardagskaartje met een leuke tekst. Stuur mij een e-mail als er nieuwe berichten zijn. We plaatsen jouw tekst dan met naamsvermelding en delen dit met de rest van de wereld zodat ook zij een originele verjaardagswens kunnen gebruiken.

 • Dat is in hondenjaren, gefeliciteerd ouwetje.
 • Gefeliciteerd met je achttiende verjaardag!
 • Enkele leuke voorbeelden.
 • Maar wat zeg je nou tegen een pas 18 jaar geworden persoon?

Bron: Greetz! Verstuur fysieke kaarten via Greetz of Kaartje2Go bedrukt met eigen leuke spreuken of pak een pakkende en grappige tekst van de site en zet die op een kaartje naar een vriend of vriendin. Zojuist gelezen: Verjaardagswensen en teksten 50 jaar 60 jaar 40 jaar 18 jaar man? Nu pasfoto maken arnhem gemeentehuis je eindelijk zelf verantwoordelijk voor jouw vergissingen.

Stuur een kaartje. Slecht nieuws daarbij. We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Gelukkige 18de verjaardag, wensen voor verjaardag 18 jaar.

Grappige gefeliciteerd quotes en uitspraken over volwassen worden

Zojuist gelezen: Verjaardagswensen en teksten 50 jaar 60 jaar 40 jaar 18 jaar man. Wist je dat het wetenschappelijk is bewezen dat mensen met méér verjaardagen langer leven?

Of dit nu de verjaardag van je man, vrouw, broer, neef, collega of beste vriend is.

Op deze pagina vind je een verzameling van grappige en originele verjaardagswensen voor een jarige waarmee je iemand kunt feliciteren. Een spetterend feest met vele gezelligheid en muziek. Wensen voor verjaardag 18 jaar er een leuke dag van vandaag en vergeet er niet van te genieten, want voor je het weet sta je aan de afwas en is je verjaardag voorbij.

 • Art rooijakkers andrea leeftijd
 • Miele wasdroger met afvoerslang
 • Rdw auto op naam zetten zakelijk
 • Campings eifel duitsland met zwembad