Hoe maak je een vissengraat

24.09.2020
312

Clayton Vitor. Stappen voor het maken van een visgraat vlecht In slechts 7 stappen kan jij een fishtail braid maken.

Leuk kapsel voor lang haar: een zomerkapsel stylen met twee 'messy' vlechten. Pak het nieuwe plukje samen met de rest van dat deel van je haar en trek de streng goed aan. Wat is een vissengraat vlecht? Haar verdelen Verdeel het haar in twee gelijken plukken. Omdat je met vier strengen vlecht krijg je de specifieke  visgraat structuur waar de vlecht zijn naam aan te danken heeft.

Toggle navigation.

Bronvermelding Calimevisagie. Je kan er voor kiezen om hem zo te laten. Door echter twee lokken te gebruiken maak je een vlecht in de vorm van een visgraat. Wil je een grovere visgraatvlecht? Met een beetje oefening maak jij binnen no-time de perfecte visgraat vlecht. Weethetsnel Heeft instructies gemaakt.

Maak nu zelf ook de visgraat vlecht

Altijd al willen leren vlechten? Toevoegen aan nieuwe afspeellijst Afspeellijsten zijn ook zichtbaar voor andere gebruikers. Zakelijk Adverteren Contact. Pak het deel vervolgens mee met de linkerpluk van je haar.

Lichaam Je kan echt verschillende kanten opgaan met de visgraat vlecht je kan de visgraatvlecht vanaf de bovenkant mee invlechten zo krijg je de Franse visgraat vlecht. STAP 3:  Verdeel je haar vervolgens in twee gelijke delen met je handen of een borstel.

  • Met de vlecht cursus kun je tegen een kleine vergoeding levenslang de allermooiste vlechten leren.
  • Hoe kun je een zij-invlecht of Franse vlecht maken?

De volgende tips helpen je nog haartje om de juiste look te creren: - Voor een non-chalantere vlecht kan je de plukjes na het vlechten een beetje losser trekken. Trends 3. Wees creatief en maak de visgraat vlecht die bij jouw look past.

Wachtwoord Vergeten. Extra tips voor een mooie visgraat vlecht   Kam het haar goed uit voordat je de visgraat vlecht gaat maken. Voor je kan variren met deze vlecht moet je eerst zorgen dat je hoe maak je een vissengraat vlecht techniek goed beheerst? Altijd al willen leren vlechten?

Bestaande afspeellijsten

Deze instructie melden als ongepast. Het ziet er ingewikkeld uit maar iedereen kan deze vlecht leren. Weethetsnel Heeft instructies gemaakt. Blijf net zo lang de stappen herhalen totdat je vindt dat de vlecht lang genoeg is.

Trends 3. Je geeft, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op de website. Voor een normale vlecht daarentegen is het de gewoonte om je haar in drie te verdelen, hoe maak je een vissengraat. Verder moet je vooraf bepalen of je een grove of een fijne border collie kopen wil maken. STAP 6:  Herhaal deze stappen om en om totdat je een visgraat vlecht hebt. Spray er wat haarlak over zodat de vlecht goed blijft zitten.

Met dit eenvoudige stappenplan maak je binnen no-time een visgraat vlecht.

Geschikt voor verschillende gelegenheden en zowel non-chalant als chique te dragen. Zeker handig om je kapsel in model te houden. Maak de lokjes dan wat dikker. Als je de vlecht lang genoeg vindt dan maak je de visgraat vlecht goed vast met een elastiekje.

Wees creatief en maak de visgraat vlecht die bij jouw look past. Wil je een nonchalante look. Als je kiest om met brede strengen te werken, zal hoe maak je een vissengraat iets meer op een gewone vlecht lijken. Voor een fijne visgraatvlecht maak je de plukjes zo dun mogelijk. Lichaam Registreer je hier. Weethetsnel Heeft instructies gemaakt.

Zo krijg je een mooie Franse invlecht dit is een van de makkelijkste vlechtsoorten.

Vlecht cursus

Je kan dus op verschillende manieren nagaan welke manier voor jou het makkelijkst is om de perfecte vissengraat te creëren. Geschikt voor verschillende gelegenheden en zowel non-chalant als chique te dragen. Bewaren Afspeellijst Waardering 0. Het ziet er ingewikkeld uit maar iedereen kan deze vlecht leren.

Stap 2 - haar erbij pakken Pak een plukje haar vanuit de buitenkant van links of rechts en sla het bovenlangs naar de andere kant. Zo krijg je een mooie Franse invlecht dit is een van de makkelijkste vlechtsoorten. Vrouwenpraat Voor een slordige visgraat vlecht kam je het haar door met je handen.

  • Passe compose frans oefenen
  • Zussen andy van der meijde
  • Salsa verde recipe jamie oliver
  • Uitzending gemist de van rossems in gent