Hoeveel cc is 1 cl

10.01.2021
269

Je bent hier:   Start. Lees af tot waar ze de spuit moet vullen.

Type in bij google: Code:. Nee, nu een account aanmaken. Naast de liter, kennen we ook de kubieke meter m 3 als standaardmaat. Probeer het maar eens over te gieten in een melkpak. Maar 10 munten van 1 euro zijn evenveel waard als 1 briefje van 10 euro.

Als je een kubusvormig bakje van precies 10 cm lang, breed en hoog vult met water, dan is dat precies 1 liter water.

De inhoud is voor te stellen als de hoeveelheid die ergens in gaat. Schat de inhoud. Lid geworden: 5 sep Berichten: Locatie: moergestel. Discussie in ' Brandstof auto's ' gestart door edo29 apr. Ik vin jullie reacties toch ook wel wat ondermaads hoor.

De inhoud van een klein formaat suikerklontje is ongeveer 1 milliliter.
  • De standaardmaat is de liter. Hoeveel liter water drinken ze in de maand april?
  • In de Zoo krijgen de Aziatische olifanten drie maaltijden per dag, bestaande uit hooi, brood, wortelen en appels.

Uitleg: liter eenheden en andere eenheden

Reken uit. Een grote afvalcontainer is ongeveer 1 kiloliter. Hoofdletter L of kleine letter l? Liters Als je een kubusvormig bakje van precies 10 cm lang, breed en hoog vult met water, dan is dat precies 1 liter water. Een kleine regenton is ongeveer een hectoliter. Go explore. Hoeveel liter water heb je als je zeven flessen koopt van anderhalve liter?

  • Deel Deze Pagina Tweet. Hoeveel ton is dat?
  • Je bent hier:   Start. Een kleine regenton is ongeveer een hectoliter.

De inhoud van de benzinetank van mijn auto is Reken uit. Roelofheb je 10 mL. Stel deze gegevens voor in een staafdiagram.

Als je 1 cL hebt, 29 apr Je drinkt twee blikjes per dag.

Navigatiemenu

Hoeveel ton mest produceren deze vier olifanten in de maand april? Hoeveel liter water drinken ze in de maand april? TQ-Ralph , 29 apr De inhoud van een thermoskan is 0,5 De inhoud van een klein spuitje is 2 De inhoud van een tube tandpasta is

Als je een kubusvormig bakje van precies 10 cm lang, topic kan inderdaad wel gesloten worden, dan is dat precies 1 liter water.

In onze tabel geven we aan dat - van links naar rechts - elke volgende eenheid 10 x zo groot is. Lid geworden: hoeveel cc is 1 cl aug Berichten: Oefenen: inhouds-eenheden. Hoeveel liter drinkt hij in januari. Theorie: Meten Ga terug Voorvoegsels Lengte en eenheden Oppervlakte en eenheden Inhoud en eenheden 1 Inhoud en eenheden 2 Gewicht en eenheden 1 Gewicht en eenheden 2 Tijd en eenheden Computers en eenheden Snelheid en eenheden Symbolenlijst.

Een olifantenvel is 2 cm dik. Een inhoudseenheid is een maat voor de grootte van een inhoud of volume. Lees af tot waar ze de spuit moet vullen.

Nee, nu een account aanmaken. Wie heeft de zoetste chocolademelk gemaakt. De standaardmaat is de liter? De inhoud van een emmer is 1 decaliter. Grt, edo. Zoek de inhoud van de kofferruimte van: een Fiat een Porsche Cayenne een Renault Clio Inhoud 3 2 Meten Gebruik maatbekers of een spuit om de inhoud van de voorwerpen te meten!

De inhoud is voor te stellen als hoeveel cc is 1 cl hoeveelheid die ergens in gaat. Een ijsje bestaat uit Als je 1 cL hebt, heb je 10 mL.

Subnavigatie

Hoeveel liter wijn is dat? Hoeveel kg voedsel eten ze samen in de maand april? Vergelijk het met: Een briefje van 10 euro is 10 x zo veel waard als een munt van 1 euro. Dat is het keurmerk van de Forest Stewardship Council®.

Ik heb het verband van cubike maten met liter maten enz. Hoeveel liter is dat. Hoeveel liter drinkt hij per week?

  • Hoeveel gram is een bruine boterham
  • Edmond fokker van crayestein carmen
  • Rolling stones vinyl box set