Mr hamburger den bosch

12.10.2020
305

Ambachtelijk gemaakt van h eerlijk vlees. Tussen de middag smallere burgertje maar dat is top.

Beoordeeld op 8 juni via mobiele applicatie Heel erg lekker. Zeer sfeervolle locatie, met winkeldeel, leuke diner en mooi uitzicht op de Binnendieze. Je kan kiezen uit verschillende de soorten vlees voor je burger en alles is vers. Mister H. Leuke straatjes en winkeltjes.

Land: Nederland Nederland Belgi. Ambachtelijk gemaakt van h eerlijk vlees. Echte hamburgers in alle soorten en maten? Gerenommeerd worst en vleeswarenmaker Werner heeft in Den Bosch zijn eigen combinatie van slagerij en restaurantje gemaakt! Koop een arrangement, kopen drie vrienden via jouw gedeelde link. Lovely Burgers. Bekijk wat reizigers erover zeggen:, mr hamburger den bosch.

Burger, Den Bosch. Een aanrader voor wie van biologisch smaakvol eten houdt! Zag er erg goed uit voor het betaalde geld.
  • Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. De eigenaar kan je alles vertellen over de afkomst van je eten en ook in de winkel liggen veel
  • Koop dan een voucher en ga langs op het moment dat het jou het beste uit komt. Duitsland Aachen Aachen.

Website offline

Lovely Burgers! Je kan kiezen uit verschillende de soorten vlees voor je burger en alles is vers. Steden in de buurt Onze arrangementen maken een bezoek aan een andere stad zeker de moeite waard Oss-Uden-Veghel. Tip; als je achterin de zaak gaat zitten heb je mooi uitzicht op de Binnendieze; het historische water dat onder en door Den Bosch stroomt.

Goed bereid en de verschillende variaties zijn goed uitgekozen.

Heb je al een account. Dan krijg mr hamburger den bosch je aankoopbedrag terug. De locatie boven het water was bijzonder en ook voor de bediening niets dan lof. Veel soorten bier en leuke frisdranken.

Datum van bezoek: november Vreselijk 0! Tussen de middag smallere burgertje maar dat is top. Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Wat is Social Deal

Bekijk wat reizigers erover zeggen:. De beste attracties in de buurt Alles weergeven. Sharing is Caring - krijg je aankoopbedrag terug Gezellig met vrienden iets leuks doen?

Wij komen mr hamburger den bosch regelmatig een burger eten bij mister h. Echte hamburgers in alle soorten en maten. Nederland Achterhoek Achterhoek. All products are fresh and local, visit Mister H. Kom je er even niet uit.

Ook hebben ze heerlijke bieren.

Corona informatie

Hierdoor heb ik een super leuk nieuw restaurant ontdekt. Aanrader als je eens een echte hamburger wilt. Fantastische H. Mister H.

Friet is top, lekker gekruid en met zelfgemaakte saus. Ontdek jouw stad voor een onverslaanbare prijs, mr hamburger den bosch. Wij halen hier ook geregeld worstenbroodjes of Burger Online eten bestellen.

Voor herhaling vatbaar. Eenvoudig via onze website of app. Zit iets buiten het centrale gedeelte maar wel ook een leuke route om te wandelen. Beoordelingen filteren. Vreselijk 0.

Waarderingen en beoordelingen

Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. Denny E. Een aanrader voor wie van biologisch smaakvol eten houdt! Zorg ervoor dat je niets mist.

VicKu 28 punten. Kenneth H. Tip; als je achterin de zaak gaat zitten heb je mooi uitzicht op de Binnendieze; het historische water dat onder en door Den Bosch stroomt.

  • Zelf ecosysteem in fles maken
  • Hoeveel kg zout in zwembad
  • Grappige verjaardagsteksten 70 jaar
  • Hond braken slijm schuim