Samsung wasmachine doet het niet

26.12.2020
491

Controleer daarom eerst of het stopcontact werkt. Nu geheel niets meer.

Als je met deze tips het probleem niet op kunt lossen, ligt de oorzaak in de wasmachine zelf. De meest voorkomende storingen van Samsung wasmachines Je ziet een foutmelding op je Samsung wasmachine. Staat je storing niet in dit artikel? Samsung wasmachines. Tsja, deze printen is een enorm zwak punt van Samsung. Gezocht naar een onbalans-sensor maar deze niet gevonden.

Was deze informatie nuttig. Via hen kun je meestal parkeren primark tilburg het betreffende onderdeel direct bestellen?

Hier zijn verschillende oorzaken voor. Alleen bij onbalans als je vrijwel lege machine op toeren laat centrifugeren met een of twee spijkerbroeken slaan die vaker kapot.

Forum Witgoed Problemen met Samsung wasmachine.

Bij foutmelding 3E of 3C doet de motor het niet.
  • Ongelezen bericht door grun » 05 aug
  • Of staat er geen stroom op het stopcontact. Geef hier jouw mening.

Wasmachine werkt niet

Ongelezen bericht door Bob Schurkjens » 05 aug Ongelezen bericht door Lady » 04 aug Lukt dat niet, dan kan de monteur alsnog de wasmachine komen repareren.

Artikel van:. Voorkom een miskoop Met onze test zie je in één oogopslag welke wasmachines goed zijn.

  • Wat nu? Dan kan het zijn dat er een monteur nodig is.
  • Onderdelen van A-merken, zoals Miele, zijn duurder dan van B-merken. Is het mogelijk dat de tacho sensor op de trommel zit, en zoja waar zou deze dan zitten want deze hebben we nog niet gevonden.

Bob Schurkjens vindt dit leuk. Huisregels Help. We hebben ook connectors losgehaald maar daarna alles weer netjes vast gezet. Verdeel dit dan opnieuw.

Tests Energie Alle diensten Juridisch advies Actie voeren.

Helpt dit niet? Keeske en Komkommertijd vinden dit leuk. Kosten hangen af van het merk.

Kijk ook bij wasmachine pakt geen water voor andere oorzaken. Wasmachine pakt geen water Komt ook veel voor. Wat nu. Artikelen binnen Gebruikstips Alle artikelen. De print zit inderdaad in het bakje gegoten, maar het plastic van dan bakje is heel erg dik dus het zal lastig worden met een lamp?

Storingsmeldingen

Ongelezen bericht door Keeske » 05 aug Privacy Gebruikersvoorwaarden. Binnen 3 jaar problemen Ongelezen bericht door Lady » 05 aug Wat een onzin.

Mogelijk is de afvoer verstopt of zit er een knik in de slang.

Check daarna of er een verstopping of knik in de aanvoerslang zit! Na het openen van de machine blijken de kunststof motor steunen afgebroken en ligt de motor onderin de machine. Laatste bezoek was: 22 okt    Het is momenteel 22 okt Samsung wasmachine doet het niet is niet goed hoor, als de kuip rond draait!

Forum Webwinkel Klantenservice. Dan kun je deze meestal downloaden op de website van de fabrikant. Dan staat de deur nog open en moet je deze eerst sluiten.

Ander merk wasmachine met foutcode?

Zwart gaat naar pen 3 van de deurschakelaar. Omdat er twijfels waren over de nieuwe print is deze omgewisseld voor weer een nieuwe. Zorg er daarom voor dat de wasautomaat op een vlakke, stabiele vloer staat.

Belangrijk is ook dat de trommel niet te vol is. Binnen 3 jaar problemen Ongelezen bericht door grun 05 aug Ik heb er ook zo eentje, al een jaar of negen! Een gloed nieuwe print defect in de verpakking.

  • Huis reinout oerlemans laren
  • Huid bleken citroensap
  • Verwijderde items terughalen windows 10
  • Trae lyx naturel finish praxis