Werken bij game mania ervaringen

15.03.2021
168

Zit geen retour label bij en die heb ik na verzoek per email na 5 dagen nog steeds niet ontvangen. Toen kwam Dennis van Gamemania met het idee om naar Utrecht te komen dan kon hij hem testen en als het inderdaad defect was kregen we meteen een nieuwe mee. Waarderingen per categorie.

Stelletje toppers! Controleer de transparantie van dit bedrijf. Meeste filialen word je afschuwelijk geholpen. Game Mania was voor mij de allerleukste stageplaats die ik tot nu toe heb mogen meemaken.

Tot nu toe zijn mij recente aankopen goed verlopen. Fijne winkel.

Ja 19 Nee. Je kunt ze ook niet telefonisch bereiken. Gisteren besteld, zorgvuldige verpakking. Heb em ook niet gekocht dan maar dag later.

Leuk stagebedrijf die je de ruimte geeft. Alle 11 reviews worden getoond.

Vendedor voormalige medewerker - Florianópolis, SC - 18 september GM blijft gewoon volhouden dat er een sticker op hat moeten zitten en er niet zo maar van af kan vallen, kan alleen met een scherp voorwerp eraf gehaald worden. Nu hebben ze hun puntensysteem omgegooit waardoor je minder voor je punten krijgt en je punten automatisch worden omgezet naar vouchers van 7,50 die je binnen een korte tijd in moet wisselen voordat ze vervallen.
  • Nu zit ik met 2 games en een reservering na een belletje! Ik heb geleerd meer te durven, in plaats van constant bang zijn om fouten te maken.
  • Sinds het nieuwe puntensysteem en de behaalde punten die ze gestolen hebben kom ik hier niet meer.

Beschrijving

Afstudeerstage voormalige medewerker - Roermond - 7 augustus Dit een job waar je jezelf kan zijn, je eigen ervaringen kunt delen met de klanten en waar je in elkaars schoenen staat. Weinig contact met het hoofdkantoor. GM blijft gewoon volhouden dat er een sticker op hat moeten zitten en er niet zo maar van af kan vallen, kan alleen met een scherp voorwerp eraf gehaald worden.

Leuk stagebedrijf die je de ruimte geeft. Controleer de transparantie van dit bedrijf.

  • Ik hoop dat ze of een keer heel anders aan het roer gaan staan.
  • En het ergste is nog dat je minimaal 1 ster moet geven

Beoordeel een bedrijf waarvoor je recent hebt gewerkt. Helaas moet het retour omdat de Case maat niet klopt? Was deze review waardevol. Het is er erg gezellig, maar er wordt dagelijks ook serieus gewerkt. Vendedor voormalige medewerker - Florianpolis, SC - 18 september.

Hoe is het om bij Game Mania te werken?

Nederland 7 reviews. Kabel gecontroleerd en nieuwe stekker en toen herkende hij de lan kabel niet meer. Daarnaast zijn de bon kortingen niet op te stapelen en hebben ze een online achievement systeem waarbij je de punten kan verzamelen en dus ook automatisch komen te vervallen als je boven een bepaalde hoeveelheid punten komt.

Leuk bedrijf. Een goede balans werken bij game mania ervaringen je met plezier naar het werk gaat. Leuk bedrijf: waar veel werknemers van hun game hobby, leuke taken. Klanten worden er niet behandeld als 'nummertjes', hun verkoop vak maken, er wordt naar ze geluisterd en ze worden goed geholpen. Kim van de game mania uit Uden heeft ons super goed geholpen.

Ja 7 Nee 1.

Helaas, deze vacature is niet actief.

Maar die stond wel in de lijst toen ik em gereserveerd had. Waarom zal dat toch zijn Schrijf een review voor dit bedrijf.

Ja 7 Nee 1. Leerpunt voor trustpilot maak geen sterren ook mogelijk. Word weggestuurt Dus mogen jullie fifa 21 in je reed doen en opdonderen. Je werkt er met een kleine groep collega's 5 personenwerken bij game mania ervaringen, bezig zijn met je hobby. Gamen tijdens werktijd, die mekaar respecteren en vooral veel met mekaar lach?

Gezelligheid en werk voelt niet als werk. Slechtste klantenservice ooit Ik zit nu al een week te wachten op mijn preorder van F1 Schumacher editie. Klantvriendelijk is ver weer een jaartje ouder kak dus zoeken.

186 • Gemiddeld

Daarnaast leer je ook de klanten kennen, er zijn er namelijk genoeg die wekelijks langskomen om een praatje te maken over vooral werkgerelateerde zaken: Games.

Een goede balans waardoor je met plezier naar het werk gaat. Punten stelen en bonnen ontvreemden Sinds het nieuwe puntensysteem en de behaalde punten die ze gestolen hebben kom ik hier niet meer.

Ja 7 Nee 1. Leuk bedrijf. Het is ontzettend sociaal en fijn werk om te doen. Ik hoop dat ze of een keer heel anders aan het roer gaan staan.

  • Huren bergenbuurt capelle aan den ijssel
  • Steak bistro de gelaarsde kat
  • Benfica tv online gratis directo stream
  • Weer morgenochtend eindhoven