Ziggo go kijken met chromecast

20.11.2020
445

Is dit wel mogelijk? Let op: Gebruik altijd de laatste versie van de Ziggo GO app.

Groet,Arjen van Ziggo. Het is Apple niet Ziggo die dit dwarsboomt. Als het dan nog steeds niet werkt, raden we je aan de app te verwijderen en opnieuw te installeren. Nu Ziggo het mogelijk heeft gemaakt om alle live uitzendingen van de Horizon Go app te streamen kan ik de oude tv weer gebruiken. Chromecast doet het perfect met Netflix oid, maar als ik de ziggo go app stream dan valt hij continu uit en moet ik opnieuw streamen.

In short: look what you want, where you want. Na de installatie heb ik de PiP optie nog steeds niet. Kijk je via je eigen wifinetwerk! Let op: tv-kijken via 3G of 4G kost veel MB's uit je mobiele databundel. Daarnaast schrijf ik in opdracht voor andere websites en heb ik een blog over mijn chronische darmaandoening, ziggo go kijken met chromecast.

  • Wat wel werkt is EZCast en Miracast. Is deze receiver wat?
  • Requires iOS

Chromecast-problemen

Je kijkt live tv met Ziggo GO. You can also watch TV on your laptop: put ziggogo. Dit kan door gebruik te maken van een draadloze verbindingsset, daarover lees je hier meer. Opnemen op afstand moet nog gewoon werken. Groet,Arjen van Ziggo. Hoe oud moet de tv zijn om chromecast aan te sluiten om Ziggo go er op te kijken.

Waarom is dit voor mij interessant zal je denken. Kijk je via je eigen wifinetwerk? Turn any screen into your TV.

Van je smartphone of tablet: je tv reist met je mee. Je wisselt eenvoudig van kanaal en zet ook het geluid harder of zachter vanuit de app.

Zo stream je Ziggo GO

Selecteer  Hoog  en druk op  OK. Spannende finale van Wie is de Mol? En mijn familie om mij heen is ook druk aan het overstappen.

Zij zijn met grote voorsprong het bedrijf met de slechtste klantenservice van Nederland. Download de app van Ziggo GO op je smartphone of tablet en log in. Tv-kijken op je laptop kan natuurlijk ook: zet ziggogo! Looking back. Het beeld is niet goed.

Wat is de storing?

Dat kost je niets extra. Dat maakt de app voor mij bijna nutteloos. Geschreven door: Philippe. Zo los je problemen en storingen met de app op.

Ga naar de inhoud! Met de Google Chromecast kun je eenvoudig live tv vanuit de Ziggo Go app streamen naar een tv scherm. Echter, ik krijg die alleen via de MacBook werkend. Over Ziggo.

Kan ik daarna zonder storingen gewoon weer via Horizon tv kijken. Looking ziggo go kijken met chromecast. Je wisselt eenvoudig van kanaal en zet ook het geluid harder of zachter vanuit de app.

Account Options

Vast Bellen Overzicht Installeren Storingen. Chromecast doet het perfect met Netflix oid, maar als ik de ziggo go app stream dan valt hij continu uit en moet ik opnieuw streamen. Om gebruik te maken van de Ziggo Go app moet je eerst nog even inloggen met jouw Ziggo account.

Zo los je problemen en storingen met de app op. Ratings and Reviews See All. Waar en wanneer je wilt.

  • Engelse stafford terrier pups te koop
  • Zwemmen port zelande kinderfeestje
  • Pil vergeten in week 3