Zoekgeschiedenis wissen samsung s7

09.02.2021
209

Dit kan bijvoorbeeld voorkomen wanneer je de browser van het toestel gebruikt. De derde optie zorgt ervoor dat plaatjes die je vaak opent op je toestel bewaard blijven. Tik op Browsegegevens wissen.

Huawei smartphone Cache legen Net zoals Samsung heeft ook Huawei een optimalisatie app. Iedere website die je bezoekt wordt door je Android-telefoon opgeslagen.

Dit kan bijvoorbeeld voorkomen wanneer je de browser van het toestel gebruikt. Het leegmaken van Google Chrome.

Terug naar het overzicht.

Related Posts. De meeste browsers behalve de ingebouwde versie, kunnen in een beveiligde modus draaien. Bekijk prijzen. Kies opschonen. Meer informatie over  hoe je synchronisatie in- of uitschakelt in Chrome.

Het kan uw telefoon opschonen, zoekgeschiedenis wissen, webgeschiedenis wissen, uw oproeplogboek wissen, alle cachebestanden wissen, sms-berichten wissen, uw klembord wissen en de zoekgeschiedenis van Play Store wissen op uw Samsung Galaxy S7 Edge.

Hiermee open je een aantal snelkoppelingen, kies voor de optie 'Instellingen'. Deel 4 van Het legen van je internet geschiedenis is niet moeilijk en snel gedaan. Het verwijderen van jouw Samsung Galaxy S7-geschiedenis is vrij eenvoudig.

Als je jouw Samsung Galaxy S7 verkoopt en je wilt niet dat de nieuwe eigenaar toegang heeft tot jouw bel geheugen, dan is het mogelijk om deze te verwijderen. Hiermee kom je in het scherm van de instellingen van Firefox.

Previous Xiaomi Redmi Y3 : Zoekgeschiedenis wissen samsung s7 niet herkend. Nieuwste smartphones. Je zal de geschiedenis moeten wissen via de instellingen van de app. Ook interessant voor jou. Hier tref je de knop 'Wis geschiedenis en websitegegevens'. Open de Chrome-app op je Android-telefoon of -tablet.

Gebruik de CCleaner om de geschiedenis van jouw Samsung Galaxy S7 te wissen

Als je bent ingelogd bij Chrome en je geschiedenis synchroniseert, worden bezochte webpagina's op al je gesynchroniseerde apparaten veel langer weergegeven op de pagina 'Geschiedenis'. De prepaid gebruiker koopt een simkaart met bepaald tegoed en activeert deze. Wis je geschiedenis regelmatig.

Deze opties betekenen hetzelfde. Search for:. Het leegmaken van Mozilla Firefox. Android Android 11 Android 10 Android 9. Maak een pincode die je gebruikt voor toegang tot je versleutelde telefoon.

Meer artikelen

De derde optie zorgt ervoor dat plaatjes die je vaak opent op je toestel bewaard blijven. Gebruik je een Chromebook thuis of op school? Wil je ook de cookies verwijderen, tik dan op "Clear all cookie data". Het is niet nodig om altijd alles te wissen. Merk je dat je vaak je telefoon uitleent aan familie en vrienden, installeer dan een app-locker.

Dit kan bijvoorbeeld voorkomen wanneer je de browser van het toestel gebruikt. Van iedere website die jij namelijk bezoekt worden gegevens opgeslagen. Als je een afbeelding wilt verwijderen, tik je op de afbeelding en houd je deze vast, zoekgeschiedenis wissen samsung s7. Check dan ons overzicht van Android-browsers. Tik op Geschiedenis? Het verwijderen van jouw Ziggo aansluiting nieuwe woning Galaxy S7-geschiedenis is vrij eenvoudig.

Ook is het mogelijk om in het tabblad 'Geavanceerd' rechtsboven precies te kijken wat je allemaal kunt wissen.

Wis de Browser geschiedenis op jouw Samsung Galaxy S7

Dit geeft een lijst van alle actieve applicaties en sluit de applicaties die niet nodig zijn en maakt RAM vrij op uw Samsung Galaxy S7 Edge. Tik op Settings. Mede-oprichter van Telefoonabonnement.

Dat kan anoniem of met een Disqus account. Hiermee voorkom je dat jouw gegevens in de verkeerde handen vallen. Want als je te veel informatie verwijdert, dan kun je nog wel eens belangrijke informatie verliezen.

  • Partner in crime meaning malayalam
  • دانلود آهنگ adele i miss my mother
  • Jamie oliver cannelloni mushroom
  • Baht to euro converter