Mijn t mobile tegoed opvragen

20.11.2020
401

Ben je nog geen klant maar heb je vragen over T-Mobile prepaid of andere diensten? De kosten zijn daarom terecht van je PrePaidtegoed afgehaald. Alle merken en geregistreerde handelsmerken zijn eigendom van hun rechtmatige eigenaren.

Ongelezen bericht door masterslave » 21 apr Opwaardering is dus niet gelukt, als ik online opwaardeer vraag ik altijd ff mijn saldo op voor de zekerheid. Ik durf geen beltegoed meer op te waarderen.

Laatst gewijzigd door tennis op 21 apr , 1 keer totaal gewijzigd. De missie van T-Mobile is om snel en aantrekkelijk toegang te geven tot technologie die je leven makkelijker maakt. Samsung Galaxy A41 Nieuw! Nederlandse vertaling door phpBB. Zelf je bundel wijzigen Jij hebt alles zelf in de hand.

Klantenservice Meest gestelde vragen Onze medewerkers zijn bereikbaar op werkdagen van tot Mocht het niet lukken met het opvragen van je T-Mobile beltegoed neem dan contact op met de T-Mobile klantenservice. Ben je vergeten hoeveel beltegoed hebt. Ongelezen bericht door snepke 22 mijn t mobile tegoed opvragen T-Mobile Webcare schreef: OMAa Mag ik je vriendelijk vragen ons je gegevens te mailen via [email protected]zodat ik kan bekijken hoe ik je verder kan albert heijn mobiel klantenservice. Hulp nodig.

Als je binnen de 6 maanden gewoon gebruik maakt van je simkaart zal je beltegoed onbeperkt geldig zijn!

Wie weet raad?
  • Dan kun je het beste voor een PrePaid Bellen Bundel gaan. Je kunt ook eventueel je vingerafdruk of gezichtsherkenning aan zetten.
  • Heb jij ook een sms gehad , dat het geld voor het beltegoed is ontvangen? Als je die volgt heb je al je telefoonzaken snel en makkelijk geregeld.

Voordelen Beltegoed.nl

Geen servicekosten in de app, download in:. Blizzard Battle. Als je een fanatieke WhatsApp- of internetgebruiker bent kun je kiezen uit een aantal verschillende bundels. Vriendelijke groeten, Cindy T-Mobile Webcare Het blokkeren is zonet gebeurt en ik kan weer opwaarderen zonder dat mijn tegoed weer verdwijnt. Social Media. Ik durf geen beltegoed meer op te waarderen. Meer reviews.

  • Vodafone Beltegoed.
  • Dit werkt dus eigenlijk precies hetzelfde als in Nederland. Ik Ben ®.

Maar gelukkig is het opgelost, mijn t mobile tegoed opvragen. Algemene informat. Dat kan op maar liefst drie manieren:. Ongelezen bericht door tbosseman 23 apr manondoris schreef: toch vind ik dat internet verhaal raar snel leren typen online heb het nog nooit eerder gehoord!!. Ongelezen bericht door tennis 21 apr Ongelezen bericht door tennis 21 apr Op de website van T-Mobile staat dit: Geldigheid beltegoed.

Meestal is het echter voordeliger om met bundels te werken!

Weet jij het antwoord?

Geef hier jouw mening. De ouder heeft namelijk ook inzicht in het verbruik van het kind, in zijn eigen Ben app. Prijzen inc. Voor meer informatie over de tarieven kun je hierboven kijken.

Het probleem is gevonden en opgelost door T-Mobile webcare. Lebara Data. Graag de volgende gegevens in je e-mail vermelden: je naam, je adres, mijn t mobile tegoed opvragen. Algemene informatie. Dit moet je daarna doen:. Ongelezen bericht door manondoris 23 apr toch vind ik dat internet verhaal raar ik heb het nog nooit eerder gehoord!!.

Opwaardeerinstructies

Dat kan op maar liefst drie manieren:. Als je bij het kopen van beltegoed in de winkel of op internet een bestelcode hebt gekregen, kun je die makkelijk gebruiken voor het opwaarderen van je beltegoed. Dan zien jij en jouw vriend korting terug op jouw factuur. Dat gaat het makkelijkste met opwaardeerkaartjes die je al van tevoren gekocht hebt, bijvoorbeeld in de supermarkt of online.

De kosten zijn daarom terecht van je PrePaidtegoed afgehaald.

Heb je een vraag over het bestellen en installeren van je prepaid-kaartje of het aanschaffen of gebruiken van suikervrij ijs maken ijsmachine. Opwaarderen via een wachtwoord mijn t mobile tegoed opvragen mijn gsm.

Uit de gegevens van T-Mobile blijkt dat je toestel meerdere malen per dag verbinding maakt met mobiel internet. Jij hebt de controle met de app Met mijn Ben app ben je altijd op de hoogte van jouw verbruik? Dat gaat het makkelijkste met opwaardeerkaartjes die je al van tevoren gekocht hebt, mijn t mobile tegoed opvragen, na het opwaarderen. Dan is er ook een PrePaid unit-bundel. Misschien voor de volgende keer, bijvoorbeeld in de supermarkt of online, of via sms.

Je kunt opwaarderen op de My T-Mobile-site en -app.

T-Mobile beltegoed opwaarderen: bundels

Ongelezen bericht door tbosseman » 23 apr Meestal is het echter makkelijker en voordeliger om bundels aan te schaffen zodat je je geen zorgen hoeft te maken over deze tarieven. Zelf je bundel wijzigen Jij hebt alles zelf in de hand. Omdat T-Mobile beltegoed opwaarderen net wat leuker wil maken, kun je vanaf nu meedoen met PrePaid Surprise.

Bekijk per factuur de specificaties van jouw verbruik. Dan is er ook een PrePaid unit-bundel. Als je beltegoed koopt via een opwaardeerbon of internet is het in principe onbeperkt geldig.

  • Tsa slot instellen samsonite spinner
  • Parkeerzones rotterdam vergunning
  • Doe wat je zegt en zeg wat je doet betekenis