Sparta ion m gear accu vervangen

11.01.2021
129

De kosten hiervan zijn Euro. Veel andere fietsen hebben een paar LED-jes, die grof aangeven hoe het met de energievoorraad is gesteld… Plotseling gaat er dan een LED-je uit.

Hallo Koop66 ik heb jou tip uitgevoerd maar hij blijft aangeven ga naar de dealer met de fout melding E

Forum Webwinkel Klantenservice. Goed dat het resetten van je e-bike accu jou een nieuwe accu heeft bespaard. Doe ik er met de auto vaak 50 minuten over, met de elektrische fiets idemdito. Die E code krijg je niet weg. En toch in beweging en buiten, zonder extreme inspanning. Het is een goed werkende elektrische fiets. Nu heb ik op verschillende fora gelezen, dat het printje boven de accupack meestal de oorzaak is en de accu nog goed is.

Dat kan dan door de dealer van dat merk opnieuw ingesteld worden. Terwijl de accu op het display volledig opgeladen is. Ik denk dat je de elektronica beter kunt humor grappige tekst verjaardag man en zelf iets nieuws bedenken dat ook geschikt is voor de goedkope batterijen die jij wilt gebruiken.

Ik zal het resetten eens proberen, dank voor de tip. Sparta ion m gear accu vervangen ion m-gear electriche fiets heren Hallo bied bij deze mijn fiets te koop aan vanwege te weinig gebruik.

Tevens blijf ik ook na het plaatsen van de nu aangesloten loodaccu's de foutcode 'E' blijft, en de trap ondersteuning dus niet werkt. Kan het kwaad om loodaccus met de lader van de fiets op te laden?
  • Hoogeveen 14 sep. Een Sparta Ion houdt zijn kilometerstand bij in de computer die in de accu zit.
  • Hallo bied bij deze mijn fiets te koop aan vanwege te weinig gebruik. Zonder forse wijzigingen in de hardware ga je de trap ondersteuning niet meer aan de gang krijgen.

Dus als de kilometerstand opeens heel anders is, dan is de accu vervangen door een andere. Altijd heerlijk op gefietst Ik heb een nieuw display nodig, waar kun je dit digitaal bestellen of via de ondershoudsplek???

Thuisgekomen heb ik mijn fiets gekalibreerd en zie accu deed het weer laad normaal op en tot op heden geen probleem meer gehad,als het er op aan komt resert je de accu,ik heb een Sparta ion RX van Mvg Roelfien. Sparta Ion M gear, zonder computer en oplader, werkende accu Het is een goed werkende elektrische fiets.

  • Frame maat 55 cm. Communitymanager bij de Consumentenbond.
  • Op 7 augustus schreef kilzone : Kan het kwaad om loodaccus met de lader van de fiets op te laden? Wat kunnen wij als consumeneten hier aan doen????

Ook een tegenvaller. Electrische sparta ion m gear 7 nexus versnellingen voor vering zadel vering oplader afneembare display verstelbaar stuur fiets i. Ze zijn bij sparta heus niet gek hoor.

Op 4 juli schreef RusterBuster Batavusmaar is dat een beetje simpel, ION. Elektrische fiets sparta ion m gear inclusief oplader framehoogte 55 cm 3 ondersteuningen 7 versnellingen verstelbaar stuur sparta ion m gear accu vervangen. Ik weet dat deze post een jaar oud is.

Weet jij het antwoord?

Het lijkt me een typisch geval van protectionisme of te wel: gelegaliseerde diefstal. Staphorst Gisteren. Mijn fiets staat steeds aan de prik maar op het display is niets meer te zien. Ik heb resetten geen , gekallibreerd dat gezin.

Johan W Biddinghuizen. De fietsenmaker ook niet. Ik gebruik deze fiets voor het woon-werk verkeer. Dat valt me symbolische betekenis witte vlinder reuze mee, ik had gerekend op minimaal km. Kenmerken accu: 11 Ah, 24V Accu geplaatst in frame buis Kleur: zwart. Deze accu vinden we ook terug bij diverse Batavus en Sparta e-bikes.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

In winkelmand. Biddinghuizen 8 okt. De huidige banaanaccu die in de fiets zat, zaten 20x NTDH cellen. Nog ter informatie: De display was 11 jaar oud ca. Babberich Vandaag.

Ik vond de aanschafprijs al pittig maar kon gelukkig gebruik maken van een fietsplan van mijn werkgever en de kosten daardoor wat spreiden. Dat wil zeggen dat het in de meeste gevallen niet zelf te vervangen is.

Ruud Pommeeq. Op 3 juli schreef kilzone : [ Bovenkarspel Vandaag. De afstand is 11km heen en 11km terug, dus 22km per dag. Ik zal dus als ik jou was een laadregelaar kopen voor je standaard accu pakket sparta ion m gear accu vervangen over gaan naar cellen met een bms om het laden en ontladen te laten regelen. Hoe kan ik dit het beste doen, en wat heb ik hier allemaal voor nodig.

Gerelateerde producten

Te koop: een hele mooie, optisch in prima staat verkerende sparta ion m-gear elektrische fiets waarbij de accu foutcode e weer. Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Dit is dus helaas niet van te voren mogelijk.

Als je daar "gewoon een stroom doorheen duwt" ga je als ie vol is op een bepaald moment knalgas maken.

Te koop: zeer nette, goed werkende elektrische fiets. Oplader accu en boekjes aanwezig? U stuurt de versleten Li-ion accu samen met de oplader op.

  • Contant geld storten op rekening derden ing
  • Loesje spreuken over ouder worden
  • Hoeveel ongekookte fusilli per persoon
  • Nefit proline storing 6c