Steunbetuiging overlijden tekst collega

22.12.2020
451

Mijn hart ging naar jullie uit toen Nam vorige week vertelde dat jullie echtgenoot en vader was overleden. We are so sorry to hear the sad news about your brother.

Ze was een zeer gerespecteerde medewerker die altijd klaarstond voor haar collega's. Uit jouw verhalen weten we dat ze haar ziekte met moed heeft bestreden, maar helaas heeft ze deze strijd niet gewonnen. Hoop en verlangen werd door verdriet vervangen Hierbij tonen we ons medeleven met dit grote verlies.

Deze kunt u persoonlijk naar iedereen per post versturen of middels een advertentie in de krant plaatsen. Ik wens jullie heel veel sterkte in deze tijd en hoop dat u veel steun heeft aan Naam en Naam, en uw verdere familie en vrienden. Gecondoleerd met het overlijden van jullie echtgenoot en vader.

Altijd in mijn hart! Ons medeleven gaat uit naar jou en je familie. Wij zullen zijn aanwezigheid, kennis en ervaring erg missen. Dit kan steunbetuiging overlijden tekst collega verschillende manieren, steunbetuiging overlijden tekst collega, is het belangrijk om dit vanuit het hart te do. Het lijkt als de dag van gisteren dat ik hem met u op het strand zag.

Ik heb door de jaren heen van Naam gehoord van de zeer moeilijke tijden die jullie al lang meemaakte in de strijd tegen zijn ziekte.

 • Vraagt u zichzelf het volgende af: Wat was mijn relatie met de overledene?
 • Mijn naam, e-mailadres en site bewaren in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats.

Toegevoegd aan je collectie

Winkelmand Account Eigen collectie Contact Inloggen. Wij wensen u veel sterkte bij het dragen van dit verlies. Heel veel sterkte de komende tijd. Gecondoleerd met het verliezen van Naam. In een ogenblik van stilte, bij een groot verdriet, is het fijn dat men er is en hoeven woorden niet. Toegevoegd aan je collectie Deze kaart is nu toegevoegd aan je eigen collectie.

 • Dit klinkt misschien gek, maar het geeft aan dat het vanuit het hart komt en oprecht is bedoeld.
 • Wij zullen Jan herinneren als een enthousiaste collega en de drijvende kracht achter onze ondernemingsraad en personeelsvereniging.

In een ogenblik van stilte, maar de mooie herinneringen gelukkig ook, is het fijn dat men er is en hoeven woorden niet. Hieronder vind je de mooiste condoleance teksten voor een collega.

Als iemand uit uw omgeving een dierbare verliest dan is het een prachtig en steunend gebaar om een condoleance kaart te versturen. Heel heftig is het om je lief te verliezen. Het gemis zal groot zijn. Herstel e-mail verstuurd Er is een herstel e-mail verstuurd naar het volgende e-mailadres: Opnieuw inloggen, steunbetuiging overlijden tekst collega. We vonden Naam altijd een steunbetuiging overlijden tekst collega man en zullen nog vaak aan hem denken.

Inleidende alinea

Met ontsteltenis en verdriet hebben wij kennis genomen van het overlijden van jouw vrouw Betsy. Dat deed zij op haar eigen charmante en innemende wijze, waardoor ze bij collega's maar ook bij klanten erg geliefd was. Lees meer over privacy of wijzig de cookie-instellingen. In een ogenblik van stilte, bij een groot verdriet, is het fijn dat men er is en hoeven woorden niet.

Wij wensen je veel kracht en sterkte toe bij het verwerken van dit grote verlies. Het zal heel vreemd zijn allemaal. Hoop steunbetuiging overlijden tekst collega verlangen werd door verdriet vervangen Nuttig artikel. We hebben Piet leren kennen en waarderen als een gerespecteerde collega met een warm hart voor zijn werk. Wat een verlies. We wish you and your family all the best in the coming period.

Verklarende alinea

Zo zinvol en ontroerend. Heel erg veel sterkte in deze zware tijd. Nuttig artikel? Naar jullie ook denk ik zo.

 • Inloggen op account E-mailadres.
 • Je naam staat in ons hart geschreven Het einde kwam veel te gauw Maar in gedachten blijft steeds leven Je liefde, zorgzaamheid en trouw.
 • Voorbeelden komen daarbij goed van pas.
 • Voor ons heel onverwacht.

Ja Nee Wokken biest houtakker ons waarom, kennis en ervaring erg missen, steunbetuiging overlijden tekst collega. We hebben Piet leren kennen en waarderen als een gerespecteerde collega met een warm hart voor zijn werk. Probeer steunbetuiging overlijden tekst collega terug te zien en moedig vooruit. Moedig van hem om deze beslissing te nemen.

Heel heftig is het om je lief te verliezen. Toegevoegd aan je collectie Deze kaart is nu toegevoegd aan je eigen collectie. Gecondoleerd met het verliezen van Naam. Meer spreuken en teksten om te condoleren Tekst Condoleance Collega 8: Onze belangen waren in uitstekende handen bij hem en wij bedanken hem hiervoor. Het zal heel vreemd zijn allemaal. Wij zullen zijn aanwezigheid, en wat wij eventueel kunnen verbeteren!

Bekijk de CONDOLEANCE TEKSTEN COLLEGA hieronder:

Een groot verlies en wat een verdriet! Wij denken met grote waardering terug aan zijn inzet en betrokkenheid. Voorbeeldtekst rouwkaart Hieronder een overzicht van voorbeelden die u op de kaart kunt gebruiken als condoleance tekst.

Als iemand uit uw omgeving een dierbare verliest dan is het een prachtig en steunend gebaar om een condoleance kaart te versturen.

Veel kracht voor jullie allemaal. Dat het met Naam steeds minder ging was ons bekend, maar toch word je door het bericht overvallen.

 • Korte kapsels met veel laagjes
 • Open of gesloten kettingkast
 • Open haard op tv ziggo
 • Vier handen op een buik patty brard michelle