Tekst voor op kerstkaart vriendschap

12.01.2021
474

Lekker eten in huiselijke sferen of feestelijk buiten de deur dineren. Vrolijk kerstfeest en gelukkig nieuwjaar. Gewoon wachten tot het over is… En alvast een dikke knuffel van mij!

Met Kerst, als het donker wordt, De nachten lang, de dagen kort, Dan is het o zo aangenaam, Als alle lichtjes branden gaan. Met al de lichtjes in de kerstboom, wordt kerstmis zoals een droom. Bewaar mijn naam, e-mailadres en site in deze browser voor de volgende keer dat ik reactie geef.

Met deze ster wil ik je laten weten Dat ik aan je denk, je niet ben vergeten. Winkelmandje 0 items Inloggen Hulp.

Hieronder vind u daarom een reeks korte kerstkaart teksten en zinnen die u zo kunt overnemen op uw kerstkaart. Maar ik meen ze wel oprecht. Tekst voor op kerstkaart vriendschap is de tijd van geven en delen, van liefhebben en vergeven. Deze maakt helemaal geen geluid en schenkt zichzelf zachtjes weg.

Wij wensen met heel ons hart dat jullie Kerstmis zal zijn zoals het hoort met warmte in de koude winter een lichtje in de duisternis Veel geluk in [jaartal]. De kerst is voor iedereen een beetje dromen, dromen over vrede, liefde en gezelligheid.

Toegevoegd aan je collectie

Een witte kerst als in een droom met tientallen lichtjes in de boom Kerstballen blinken kerstklokken klinken De gezelligste tijd van het jaar met het hele gezin bij elkaar! Jubileum Alle jubileumkaarten Zelf maken. Één licht is sterker dan de duisternis om je heen Een sterretje met een blij bericht: Kerstmis is in zicht! Het nieuwe jaar maakt alle wensen waar.

Ik heb naar de allerliefste engel in de hemel gebeld En heb voor Kerstmis iets heel speciaals besteld Als op kerstavond de klok 12 uur zal slaan Zal er een heel bijzonder doosje open gaan En dat doosje zit vol Liefde, gezondheid Geld en geluk Zo kan het nieuwe jaar beslist niet stuk. Kerstliedjes klinken kerstballen blinken Harten gevuld met liefde en geluk Deze kerst kan niet meer stuk!

Ik vond een sterretje voor de deur Het had een glinsterende gele kleur.

  • Vrolijk kerstfeest en een warm en liefdevol nieuwjaar.
  • Een sterretje met een blij bericht, "kerstmis is in zicht" This Christmas, may each minute Have a bit of magic in it!

Vul hieronder het geregistreerde e-mailadres in om een e-mail te ontvangen waarmee een nieuw wachtwoord ingesteld kan worden! Wens je vriend of vriendin een voorspoedig nieuwjaar door middel van een kaartje met een gedicht over nieuwjaar.

Korte vriendschapsspreuken kerst: Kerstliedjes klinken kerstballen blinken Harten gevuld met liefde en geluk Deze kerst kan niet meer stuk, tekst voor op kerstkaart vriendschap. Zoek me weer eens op met kerstmis, geef onze vriendschap nog een kans.

Ik heb een kerstwens,  het is dat kleine lichtje dat aanwezig is in mijn hart.

Kerstwensen en nieuwjaarswensen - inspiratie schrijftips

Wij wensen je een vrolijk eind en een jaar dat volkomen naar je zin is. Ik hoop dat dit kerstfeest een geweldige afsluiting vormt van dit jaar. Let op: Lees je kerst en nieuwjaarswensen goed na op de kerstkaart en pas de teksten die tussen de haken staan [] aan. Veel geluk, beste mensen!

Mensen die ik niet had willen missen dit jaar;. Kerstklokje klingel maar zacht  dit is de kerst die ik verwacht. Degene die nooit Kerst in zijn hart heeft, zal dit ook nooit onder de boom vinden. Daar kan je alle slechte dingen vertellen. Vrolijk kerstfeest en gelukkig nieuwjaar.

Verwijderd uit eigen collectie

Licht in de duisternis is waar het nu om gaat, terug naar de liefde en weg met de haat. Ik heb een wens voor iedereen Een mooie Kerst met lieve mensen om je heen. Er zit een vogeltje op een hekje Met een briefje in zijn bekje Waarop staat geschreven Dat jullie alles mag geven Beste wensen en gelukkig nieuwjaar! Mensen zijn veel aardiger voor elkaar en alles lijkt veranderd in een liefdevolle wereld. Grootste online aanbieder Kerstkaarten Heeft u een originele korte kerstkaart tekst of zin gevonden, maar heeft u nog niet de ideale kerstkaart gevonden om deze korte tekst, of de tekst die u hiermee zelf heeft samengesteld, op te plaatsen?

Veel geluk in grote en kleine dingen maar bovenal gelukkig met elkaar. Vrienden zijn heel belangrijk. Door sfeervolle winkels lopen en leuke cadeautjes kopen. Gedichten kerst vriendschap Gezegend zijn de dagen waarop de hele wereld betrokken is bij een samenzwering van liefde   Kerstmis is een tijd waarin je heimwee krijgt, zelfs als je thuis bent   Tijdens kerst zwaait er een toverstok over deze wereld: Alles is zachter en mooier   Kerstmis is een noodzakelijkheid.

Sterretjes twinkelen, geef onze vriendschap nog een kans, de liefste die ben jij, tekst voor op kerstkaart vriendschap. Zoek me weer eens op met kerstmis? Jij zou het als een kerstengel erg goed doen.

Personaliseer je kerstkaart met een originele tekst

Daarom wensen wij jullie met elkaar Fijne feestdagen, maar vooral een heel gelukkig nieuwjaar! Zalig kerstfeest en een gelukkig nieuwjaar Moge een jaar worden van veel plezier, maar ook een jaar van verdraagzaamheid en vrede. Dat vrede jullie deel mag zijn voorspoed, liefde en harmonie mogen uren, dagen en maanden worden tot een symfonie.

Het gebruik van deze teksten is geheel gratis. Ik wens jullie een kerst vol vrede, blije gezichtjes, gevuld met vreugd en liefde zijn, beste mens.

Veel geluk.

  • Langharige chihuahua pup
  • Weer in italie gardameer lazise
  • Temperatuur mallorca half oktober
  • Wat is een sociaal maatschappelijk probleem