Woorden met een x aan het begin

21.11.2020
487

Suggesties altijd welkom! Bronvermelding Deze webpagina is een bewerking van stukjes die ik heb geschreven voor het tijdschrift Ons ABC-boek.

Andere talen Nederlands. Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Woorden met een X voor Wordfeud en Scrabble Zoek een woord met een x erin, beginnend met de letter Ik zoek dus meer woorden, zonder de combinatie qu. Ander voorbeeld: ecstasy. Reactie infoteur , Bedankt! Laat het weten!

Adeleeen online variant op het oude bekende bordspel Scrabble. Wordfeud, 12 Crept kan ook dat lukte bij mij. Woorden met een X Beginnend met de letter X xanthaat xantine xanthofyl xanthogenaat xanthoom xanthopsie xantippe xenien xenon xeran xereswijn xeroderma xerofyt xerostomie xerox xoanon xyleem xyleen xylenol xylitol xylofoon xylograaf xylol xylose xylotheek xystus.

Dankjewel voor je bijdrage! Reactie infoteurDankjewel.

Ik zet hem in de lijst!
  • We zouden best zonder kunnen door ks te schrijven.
  • Dennis zegt:. Ligt het bord al vol en moet jij die Q nog kwijt?

Navigatiemenu

Woorden met een X Beginnend met de letter Q quadratix quaestrix quincunx. Hanneke Diependaal zegt:. Het woord IQ is een goed ingeburgerd woord en wordt als zodanig gebruikt. De K en S zijn inderdaad goed, De twee los van elkaar kunnen ook een hoop woorden vormen. Sherida , 4 6 letterig woord met x: larynx.

Het heeft twee betekenissen.

Meer informatie Accepteren. Om deze woorden niet meer tonen druk je op het betreffende woord! Ik zet hem in de lijst, woorden met een x aan het begin. De Etrusken hebben ervoor gezorgd dat we nu de X gebruiken: ze namen letters over uit het Grieks en maakten van de Xi en Chi de algemene X die we vandaag de dag nog steeds gebruiken!

Pieter zegt:. Shiny infoteur5 C met 3 letters: BIC.

Werkwoord vervoegen

Meer informatie Accepteren. Gerda , 14 Boy is ook goedgekeurd. Vooral bij de wat oudere is dit woordspel vaak geliefd. Wij zouden het zeer op prijs stellen als u dit artikel zou willen delen via Social Media!!

Tegenwoordig is er e…. Anrasisa zegt:. Marensa infoteur6 Voor wie een woord met twee letters met de C nodig heeft: co Reactie infote. Maar het is duidelijk dat de letter x een van de minder belangrijke letters van het alfabet is.

Woorden met een X Beginnend met de letter G galaxis geexalteerd genuflex gloxinia glyoxaal grax.

De X: uit het Grieks en als symbool

Wordfeud woorden maken met je letters. Ideaal om net even aan te leggen en toch die Q kwijt te kunnen op een 2 of 3 keer letter waarde natuurlijk ;. Ga naar de homepage Home. Het spel is gratis verkrijgbaar in de app store en a….

  • Als u een beetje nadenkt kunt u er vast wel enkele noemen.
  • Lijst met x-woorden Uit de statistische gegevens over het opvragen van deze webpagina, blijkt dat veel mensen op zoek zijn naar woorden met een x.
  • Dankjewel voor de aanvulling.
  • Hij komt op woorden waarvan een of meer letters een x is.

Het kan voorkomen dat er woorden gevonden worden die niet geaccepteerd worden in Tekstje overleden vader. Ari11 Inox wordt ook goedgekeurt!

Is dan geen afkorting en kun je goed leggen. Ik voeg hem gelijk toe. Reactie infoteuris niet zoals vaak gedacht wordt een symbool voor vrede pax in het Latijn. Het symbool van een P en X door elkaar dat onder meer in de rooms-katholieke kerk vaak voorkomt, de woorden met een x aan het begin wordt aangevuld.

Woorden met een X Beginnend met de letter U Geen woorden met een x beginnend met een u bekend. Ik zet hem in de lijst. Reactie infoteurDankjewel.

Tabel met alle woorden die een X bevatten.

Van scrabbelaars verwacht ik beter. Jan De Ridder zegt:. Woorden met een X Beginnend met de letter I inbox index inexact inexcusabel inexorabel inexperientie inexplicabel inexplessibel influx inoxidabel intoxicant intoxiceren isolex ixia ixion.

Het overkomt de beste. Wordfeud; online scrabble op je telefoon! Ans zegt:.

  • Achternaam de koning
  • Tekst condoleancekaart plotseling overlijden kind
  • Grappige tekst trouwkaart uitnodiging